Monthly Archive

2015

Pretparken
Webmaster
684

Zet het nieuwe jaar in in Seaworld Orlando

Familie en vrienden kunnen het nieuwe jaar inzetten op 31 december in Seaworld Orlando met vuurwerk en feestelijk entertainment tot 1u, inclusief interactieve DJ-stations, bakken bier en heerlijk eten... lees meer..

Pretparken
Webmaster
881

Duinrell; Nieuw in 2016

Met meer dan veertig binnen- en buitenattracties, een camping, 400 Duingalows, een groepsaccommodatie, de ligging in een bos- en duingebied vlakbij het strand en bij grote steden staat Duinrell garant... lees meer..

Pretparken
Webmaster
754

Plopsa laat voortaan meer gehandicapten gelijktijdig toe op attracties.

Vandaag vond een uitgebreid overleg plaats tussen Plopsa en Scouts en Gidsen Vlaanderen omtrent het huidige gehandicaptenbeleid dat wordt gevoerd in de Plopsa-parken. Begin deze zomer schreef Lotte... lees meer..

Pretparken
Webmaster
733

PortAventura zal dorp zijn voor de Mediterrane Spelen van 2017

Het Bestuur van de Tarragona 2017 Foundation heeft de award uitgereken aan Viajes El Corte Inglés om te zorgen voor de accomondatie van deelnemers, internationale delegaties en leden van de organisati... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
751

Eerste Belgische escape room

Steven Wouters en Kris Adriaensen, twee neven uit Mol en Retie, openden begin december een unieke escape room in Retie. Erzsébet, zo heet deze kamer, is bijzonder omdat ze net een stapje verder gaat d... lees meer..

Pretparken
Webmaster
687

Exclusieve eerste blik op ' The LEGO ® film ™

Voor de eerste keer ooit bieden de LEGOLAND ® parken een eerste blik op een spannende nieuwe attractie die de sterren van "The LEGO ® film ™" herenigt in een gloednieuw verhaal dat uitsluitend in de L... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1335

19/12/2015 Santa-Run Efteling

Op zaterdag 19 december 2015 ging de Santa-Run in de Efteling weer door. Wij van Themeparksnews deden weer met 2 leden mee. Mark & Geoffrey lopen voor de tweede keer de 5 km mee en voor de eerste ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
614

Een onvergetelijk kerstfeest

De Plopsa-parken maken zich klaar voor de kerstvakantie met extra animatie en een speciaal showprogramma. Plopsaland De Panne In december wordt Plopsaland De Panne naar goede traditie omgetoverd to... lees meer..

Pretparken
Webmaster
661

Lange blijvende herinneringen

Vanaf 5 december dagelijks tot en met 2 januari maken gezinnen onvergetelijke herinneringen als zij unieke vakantietradities in Universal Orlando Resort ervaren. Dit jaar kan je genieten van twee gehe... lees meer..

Pretparken
Webmaster
634

SeaWorld Team redt Manatee

Leden van het Rescue Team van SeaWorld Orlando reisden afgelopen week naar Charleston met de US Fish en Wildlife Service (FWS), de National Oceanic en Atmospheric Administration nationale Oceaan Servi... lees meer..

Pretparken
Webmaster
615

Dollywood voegt snelste houten achtbaan in 2016 toe.

Gelegen in de Dollywood Jukebox Junction lanceert Lightning Rod renners rond de massieve houten structuur door de bomen in de heuvels en valleien die Dollywood omringen. Tijdens de rit ervaren gast... lees meer..

Pretparken
Webmaster
624

familie Spin Coaster opent in 2016

Busch Gardens ® Tampa verstrekte aanvullende gegevens over het nieuwste sensatieproject dat opent in 2016, met inbegrip van een gedetailleerd model onthuld op de the International Amusement Parks and ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
906

Zee van bomen begint te groeien

Vakantie ontwerpers van SeaWorld's Christmas Celebration ™ zijn druk bezig met het maken van een schitterende "bomenzee"--114 reusachtige verlichte bomen in het park center meer--in voorbereiding voor... lees meer..

Pretparken
Webmaster
698

Provincie West-Vlaanderen & Bellewaerde gaan voor meer verkersveiligheid

In december start Bellewaerde samen met de vzw Verkeersveilig West-Vlaanderen het project ‘Veilig naar School’, waar er op zoek gegaan wordt naar de “Meest Verkeersveilige School van West-Vlaanderen”.... lees meer..

Pretparken
Webmaster
594

Nieuwe achtbaan in Walibi Holland heetLost Gravity

De nieuwe achtbaan in Walibi Holland gaat Lost Gravity heten. Lost Gravity doet in ieder geval vermoeden dat er flink wat zwaartekracht tartende manoeuvres en G-krachten worden losgelaten bij een rit ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
686

B-Brave optreden in Attractiepark Toverland

Op de eerste dag van de kerstvakantie, zaterdag 19 december, komt de populaire Nederlandse boyband B-Brave voor een speciaal optreden naar Attractiepark Toverland. De show van B-Brave is het startscho... lees meer..

Waterparken
Webmaster
725

Plopsaqua De Panne bekroond tot ‘Beste Zwembad van het Jaar’!

Tijdens de feestelijke award uitreiking in Apeldoorn, kwam Plopsaqua De Panne boven water als ‘Beste Zwembad van het Jaar’ in de categorie ‘Binnen- en Combibaden Vlaanderen’. “Na jarenlang de ‘Zwem... lees meer..

Pretparken
Webmaster
703

Europa-Park is tot en met 10 januari Duitslands grootste Winterwonderland

Met meer dan 2,5 miljoen lichtjes, 2.500 kerstbomen, 10.000 kerstballen, tientallen kampvuren en ontelbare decoraties is Europa-Park deze winter weer omgetoverd tot een magisch Winterwonderland. De 15... lees meer..

Pretparken
Webmaster
758

Plezier en avontuur gegarandeerd tijdens Kerst bij PortAventura

Ook dit jaar baadt PortAventura volop in de kerstsfeer. Duizenden lichtjes, versieringen en cadeautjes zorgen ervoor dat dit verblijfscomplex de perfecte locatie is voor een gezinsvakantie. Vanaf 2... lees meer..

Pretparken
Webmaster
950

Attractiepark Toverland vergroot winteraanbod aanzienlijk

Vanaf dit jaar is het attractie-aanbod van Attractiepark Toverland in de winter fors uitgebreid. Tot op heden was enkel het eerste overdekte themagebied, het Land van Toos, in de winter geopend. Vanaf... lees meer..

Pretparken
Webmaster
569

Slagharen gaat weer miljoenen investeren

Na de investering van bijna zeven miljoen euro in het Mexicaanse waterpark Aqua Mexicana in 2015, gaat Attractie- & Vakantiepark Slagharen de komende winter drie miljoen euro besteden aan de upg lees meer..

Resultaten 1 - 21 van 21

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.