Monthly Archive

2016

Zoo
Webmaster
354

China Light ZOO

Deze editie van China Light ZOO overdondert! Niet alleen in prachtige Chinese lichtobjecten, maar ook in het aantal bezoekers. Vandaag werd zelfs het 100.000ste kaartje verkocht. 100.000 mensen die ko... lees meer..

column
Webmaster
465

Column 7: halloween

Hoewel het pretparkseizoen een tijdje gedaan is, zijn de laatste dagen nog topdagen. Halloween is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware booming business. Daarom spelen heel wat parken daarop in... lees meer..

Pretparken
Webmaster
376

Boudewijn Seapark presenteert een gloednieuwe kerstshow

Na het succes van vorige jaren presenteert Boudewijn Seapark de 5e editie van de Nocturne AquaShow. Opnieuw zullen dolfijnen samen met de trainers het beste van zichzelf geven in een nieuwe productie.... lees meer..

Pretparken
Webmaster
342

Koen Crucke onthult ster

Vandaag werd Koen Crucke met een warm applaus onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn ster op de Story Walk of Fame. De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland D... lees meer..

Zoo
Webmaster
309

ZOO Antwerpen adopteert

Nu Aquatopia in januari de deuren sluit, zouden meer dan 2 500 vissen, reptielen, amfibieën en ongewervelden binnenkort dakloos worden. Maar dit is buiten buur ZOO Antwerpen gerekend. Een groot deel v... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
443

Twee extra shows

De aangekondigde hitmusical CATS in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen is bij voorbaat al zo’n succes dat de organisator twee extra shows aankondigt. Heel bijzonder, noemt Frank van Paridon van Pr... lees meer..

Waterparken
Webmaster
402

Aqualibi slaat handen in elkaar met circus Bouglione

Vanaf 21 december tot en met 8 januari staat naast Aqualibi het circus Bouglione. Voor het eerst bieden beide organisaties samen een leuk programma aan voor het hele gezin tijdens de kerstperiode: voo... lees meer..

Zoo
Webmaster
293

Kai-Mama, Kai-Tante, Kai-Zus in Planckendael

Weet je nog? De dag dat Kai-Mook werd geboren in ZOO Antwerpen? De geboorte van het eerste baby-olifantje van België was in 2009 groot nieuws. En nu heeft ze zelf groot nieuws: ze is zwanger! Met meer... lees meer..

Pretparken
Webmaster
283

Première 50-jarige jubileumshow

Jacky Lafon staat 50 jaar op de planken. Om dit te vieren ontvangt het Plopsa Theater de variétéartieste op zondag 29 januari voor de exclusieve première van haar 50-jarige jubileumshow ‘Zo Dankbaar’ ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
318

Warme, winterse magie in Attractiepark Toverland

Ervaar samen de warme, winterse magie in Attractiepark Toverland. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie ademt het park een en al magische kerstsfeer. Beleef samen de betoverendste tijd v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
293

Filmlocatie "Sepp de Wolvenvriend" nagebouwd in Europa-Park

Vanaf 14 december 2016 is "Sepp, de Wolvenvriend" in de Nederlandse bioscopen te zien. Deze film is gebaseerd op een van de bekendste kinderboeken in Zwitserland. Een half jaar geleden is in Duitsland... lees meer..

Pretparken
Webmaster
294

Magische kerstsfeer in Winter Plopsaland

Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017 wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Bezoekers worden meer dan ooit tevoren ondergedompeld in een feeëriek... lees meer..

Pretparken
Webmaster
285

Europa-Park zoekt studenten voor 'European Summer Programme'

Europa-Park biedt studenten in 2017 de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een van de top-attractieparken ter wereld. De directie wil met medewerkers uit verschillende landen het Europese karak... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1043

02/12/2016 China Lights @ Zoo Antwerpen

We werden verwacht rond 18.45u aan de Chinese boog om naar de zoo te gaan op het Astridplein in Antwerpen. Voor het Centraal Station stond al een grote, mooie lichtgevende draak. We werden hartelij... lees meer..

Pretparken
Webmaster
292

Europa-Park breidt MICE-aanbod uit

Duitslands grootste attractiepark organiseert onder de noemer Confertainment al jaren evenementen voor de zakelijke markt. In het voorjaar van 2017 neemt men een nieuwe locatie in gebruik: de Europa-P... lees meer..

Pretparken
Webmaster
239

Hellendoorn opent in 2017 een nieuw groot avontuur!

Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in 2017 verder uit met de komst van een nieuw groot avontuur. Pretparkgasten en overige avonturiers kunnen komend seizoen genieten van de aller... lees meer..

Waterparken
Webmaster
339

Waar komt de Kerstman Practice Chimney Sliding?

Met Kerstavond net om de hoek maakte de vrolijke man zelf – de kerstman - een stop bij Aquatica, SeaWorld's Waterpark om te oefenen voor zijn nacht vol schoorsteenafdalingen op Ihu's Breakaway Falls. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
249

COWABUNGALOW! LEGOLAND Beach Retreat

LEGOLAND Beach Retreat zal zijn eerste gasten verwelkomen bij de opening op 7 april 2017. LEGOLAND Florida Resort kondigde de openingsdatum aan tijdens een exclusieve media preview van de geheel nieuw... lees meer..

Pretparken
Webmaster
336

Actrice Stana Katic verlicht the Lego kerstboom

People’s choice award winnende actrice Stana Katic en haar 5 jaar oud nichtje Sophia hielpen de kerstman om de knop in te drukken om ’s werelds grootste Lego kerstboom in Legoland California te verlic... lees meer..

Pretparken
Webmaster
328

Europa-Park tovert zich weer om tot Duitslands grootste Winterwonderland

Met onder andere 2,5 miljoen lichtjes, 2.500 kerstbomen, 25 kampvuren en ontelbare decoraties zal Europa-Park zich deze winter weer omtoveren tot een magisch Winterwonderland. De 16e winteropenstellin... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Seizoen 2016 afgesloten met de sterkste oktobermaand in 15 jaar

Met de sterkste oktobermaand sinds 15 jaar en tegelijkertijd het succesvolste Halloween Horror Feest aller tijden heeft Movie Park Germany haar seizoen 2016 afgesloten. “Met de uitbreiding van ons Hal... lees meer..

Pretparken
Webmaster
364

Plopsaland De Panne verwelkomt Familie-acteurs

Plopsaland De Panne ontving vandaag heel wat Familie-fans voor een exclusief vieruurtje in aanwezigheid van de acteurs. Vandaag zakte een deel van de cast van Familie af naar Plopsaland De Panne, ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
367

Walibi Belgium wint internationale prijs.

Walibi heeft met PULSAR – de splashcoaster – twee internationale en prestigieuze prijzen gewonnen. PULSAR is verkozen tot de beste nieuwe attractie ter wereld en de PULSAR TV campagne is de beste van ... lees meer..

Zoo
Webmaster
323

Gieren in nesten!

Het is de laatste jaren niet weg te slaan uit de media: het gaat extreem slecht met de gieren in de wereld. Eén van de belangrijkste oorzaken hiervan is het gebruik van de onstekingsremmer Diclofenac ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Plopsa-parken pakken uit met Sint Weekends

Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsaland De Panne vieren de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends. Plopsa Indoor Coevorden Sinterklaas brengt op 19, 20, 26 & 27... lees meer..

Pretparken
Webmaster
290

Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest op zondag 27 november

Op zondag 27 november wordt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste editie van Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest georganiseerd. In samenwerking met 100% NL en Sterren on tour treden ve... lees meer..

Pretparken
Webmaster
303

Recordpoging schoen zetten in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland wil het wereldrecord ‘schoentje zetten’ verbreken. Het themapark roept haar gasten op om een extra schoen mee te nemen tijdens het Sinterklaasfestijn, dat in de weekenden van 1... lees meer..

Pretparken
Webmaster
300

Plopsa Indoor Hasselt volzet op 11 november 2016

Plopsa Indoor Hasselt is vrijdag 11 november afgehuurd en niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben echter wel de kans om het park op zaterdag en zondag te bezoeken. Daarnaast kunn... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
474

Al 10 000 kaarten verkocht

De première van de hitmusical CATS in de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal vindt pas plaats op 29 maart 2017 en er zijn nu al meer dan 10 000 tickets verkocht! Wat een succes. De internationale ca... lees meer..

Pretparken
Webmaster
293

Seaworld's christmas celebration

SeaWorld Orlando's Christmas Celebration gaat weer van start waar de gasten de geneugten van Kerstmis kunnen ervaren, compleet met volledig nieuwe festiviteiten en terugkerende favorieten. Vakantie-ev... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 349

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.