Monthly Archive

Januari 2016

Pretparken
Webmaster
753

' The LEGO ® film ™ 4D een nieuw avontuur '

Emmet Brickowski is vereeuwigd buiten de Wells Fargo Fun Town Theater met een paar reusachtige gouden beelden in de stijl van de klassieke glitter en glamour van show business. (Elke gelijkenis met... lees meer..

Pretparken
Webmaster
682

Busch Gardens Tampa Food & Wine Festival 2016

Headliners omvatten Lynyrd Skynyrd, Meat Loaf, Kenny Rogers, Andy Grammer, Third Eye Blind, O.A.R, Gente de Zona, Jordin Sparks, The All-American Rejects en MercyMe. Het populaire Busch Gardens Foo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
711

Europa-Park opent in 2016 een 14e themagebied: Ierland

In Europa-Park kun je een rondreis maken door 13 verschillende Europese landen. In het voorjaar van 2016 komt daar een 14e land bij: Ierland. Het 'groene eiland' krijgt in Europa-Park maar liefst drie... lees meer..

Pretparken
Webmaster
753

Shanghai Disney Resort opent officieel op 16 juni 2016

De Walt Disney Company en Shanghai Shendi Group kondigde aan dat Shanghai Disney Resort zal hosten van een meerdaags grootse openingsviering, culminerend in een spectaculaire gastvrije ceremonie voor ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
667

Alton Towers lanceert virtual reality rollercoaster

In april 2016 opent Galactica 's werelds eerste rollercoaster volledig op maat van de volledige virtuele werkelijkheid ervaring. Iedere renner draagt een speciale VR headset. Door deze bril wordt j... lees meer..

Pretparken
Webmaster
628

Ontspoor je geest dit voorjaar.

Thorpe Park komt met een nieuwe attractie af die al zeker niet voor de bange zielen zal zijn. • De nieuwe attractie wordt geopend in de lente van 2016 na een bouw van meer dan drie jaar • eerste fo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
579

Alton Towers Resort brengt een nieuwe betekenis aan fast food

Het lanceert het UK'S eerste Rollercoaster Resteaurant. ● Het nieuwe Rollercoaster Restaurant wordt opgebouwd met meer dan 400 meter van stijgende stalen tracks ● Het eten zal versnellen naar snel... lees meer..

Pretparken
Webmaster
670

Walibi Belgium zoekt 600 talentvolle medewerkers!

Walibi Belgium doet een oproep tot kandidaten om 600 openstaande vacatures (seizoensarbeiders en studenten) ingevuld te krijgen voor het seizoen 2016. De openstaande vacatures zijn verdeeld over 35 ve... lees meer..

Pretparken
Webmaster
681

Bellewaerde zoekt enthousiaste parkmedewerkers.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen is Bellewaerde op zoek naar enthousiaste parkmedewerkers. Om de verschillende vacatures in te vullen worden er per departement jobdagen georganiseerd. Mensen die ... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
636

Veluwecamping de Pampel in top 3 meest gastvriendelijke vakantiepark

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht is Veluwecamping de Pampel uitgeroepen tot `highly commended` vakantiepark in de categorie `Welcome Award´. Daarmee behoort de camping tot de top 3 van de meest gas... lees meer..

Pretparken
Webmaster
680

Wasberen Randy & Rosie uit Slagharen winnen Kids VakantieMascotte Award

De wasberen Randy & Rosie uit Attractie- & Vakantiepark Slagharen zijn uitgeroepen tot Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2016. Gisteren vond tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de bloed... lees meer..

Pretparken
Webmaster
673

Efteling presenteert nieuwe attractie Symbolica in zomer 2017

In de zomer van 2017 opent de Efteling de nieuwe attractie ‘Symbolica: Paleis der Fantasie’. Symbolica wordt een zogenaamde darkride, net zoals bijvoorbeeld de bekende attracties Droomvlucht, Fata Mor... lees meer..

Pretparken
Webmaster
865

Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

Vandaag mocht Plopsa Indoor Hasselt zijn 3 miljoenste bezoeker verwelkomen sinds de opening in 2005. Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpark ont... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
730

10/01/2016 3 miljoenste bezoeker

Vandaag waren we als pers uitgenodigd door Plopsa want vandaag werd de 3 miljoenste bezoeker ontvangen in Plopsa indoor te Hasselt. Rond 12u.30 werd de 3 miljoenste bezoeker verwacht. Er was ook... lees meer..

Pretparken
Webmaster
759

SeaWorld installeert hoogste punt van Mako Coaster

Een nagelnieuwe hypercoaster opent deze zomer en hij begint vorm aan te nemen langs de skyline van Orlando. De achtbaan werd "gekroond" toen kranen het hoogste punt (de 200-voet hoge heuvel) plaatsten... lees meer..

Pretparken
Webmaster
651

Kies uw avontuur" ticket

Bezoekers en inwoners van Florida kunnen nu kiezen uit een verscheidenheid van nieuwe toelating producten die meer waarde en flexibiliteit bieden voor de parken van de SeaWorld en Busch Gardens famili... lees meer..

Pretparken
Webmaster
652

Mickey and the Magician

In de zomer van 2016 komt er een nieuwe show naar Walt Disney Studios Park. Mickey and the Magician is een show die speciaal voor Disneyland Paris is ontworpen. In deze show is onder andere Mickey Mou... lees meer..

Pretparken
Webmaster
554

Groeiend aantal bezoekers voor Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland kan terugkijken op een succesvol jaar. In 2015 mocht het attractiepark maar liefst 698.484 gasten verwelkomen. Hoogtepunten waren de opening van twee nieuwe attracties, een nie... lees meer..

Industrie
Webmaster
556

Zesde editie van de Diamond ThemePark Awards van start gegaan

Ook dit jaar kunnen bezoekers van pretparken en dierentuinen hun stem uitbrengen op hun favoriete park dankzij de Diamond ThemePark Awards. In diverse categorieën kunnen ze hun voorkeur laten blijken ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
591

Plopsa ontvangt 31% meer bezoekers tijdens de kerstvakantie

Plopsa blikt ontzettend tevreden terug op de voorbije kerstvakantie. Winter Plopsaland, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt ontvingen samen maar liefst 150.000 bezoekers. Dat is een stijging v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
688

Bellewaerde genomineerd voor 11 awards

De vakjury van de Diamond Theme Park Awards, de oscars van de pretparkwereld, heeft vandaag hun nominaties bekend gemaakt. Bellewaerde is maar liefst in 11 categoriëen genomineerd. Voor Bellewaerde zi... lees meer..

Pretparken
Webmaster
619

Meer Belgen vieren eindejaar met Efteling-vakantie

Steeds meer Belgen kiezen voor een korte vakantie in het Efteling Hotel of in het vakantiepark Efteling Bosrijk tijdens de eindejaarsperiode. In vergelijking met dezelfde periode in 2014 werden er tij... lees meer..

Resultaten 1 - 22 van 22

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.