Monthly Archive

Februari 2016

Pretparken
Webmaster
874

Pretparkseizoen 2016

Op 19 maart begint Heide-Park Resort met nieuwe buitengewone avonturen in het seizoen 2016: hoogtepunt is de opening op 14 mei van de wereld van Dragon Taming - het eiland. Ook is de houten achtbaan v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
567

Voorjaarsvakantie SeaWorld San Antonio

De lente hangt in de lucht in Seaworld San Antonio. Verken het park in het donker met uitgebreide uren van 12 t.e.m. 20 maart tot 21.00 uur, zaterdag vanaf 10 uur. Er zijn ook spectaculaire vuurwer... lees meer..

Pretparken
Webmaster
619

Feestelijke parkopening

Dit jaar bestaat Avonturenpark Hellendoorn 80 jaar en dat mag gevierd worden! Op 26 maart a.s. opent het park haar deuren voor een select gezelschap. Alle 80-jarige inwoners van de gemeente Hellendoor... lees meer..

Pretparken
Webmaster
616

’t Plezantste land introduceert Virtual Reality

Aan het begin van de paasvakantie start traditiegetrouw het pretparkseizoen. Op zaterdag 26 maart zet Bobbejaanland de poorten van ’t Plezantste Land weer wagenwijd open voor het grote publiek. Nie... lees meer..

Pretparken
Webmaster
695

Attractiepark Toverland, 15 jaar de magie van échte passie!

De opening van het nieuwe zomerseizoen vormt het startschot van het vijftienjarig jubileum van Attractiepark Toverland. Vanaf 19 maart begint het feestelijke verjaardagseizoen, welke het park samen me... lees meer..

Waterparken
Webmaster
619

Discovery Point opent in mei

SeaWorld San Antonio onthult in mei 2016 Discovery point. Het nieuwe leefgebied van de dolfijnen verdubbelt bijna. Het adembenemende middelpunt van Discovery point is Dolphin Lagoon. Bezoekers zul... lees meer..

Pretparken
Webmaster
591

Totally Summer en Walibi Holland

Op zaterdag 13 juni start Totally Summer de tour met een kick-off festival in attractiepark Walibi Holland. Walibi organiseert al enkele jaren het zeer succesvolle feestconcept Out of Control. Het bij... lees meer..

Pretparken
Webmaster
580

Treinen voor achtbaan ‘Lost Gravity’ aangekomen

De achtbaan ‘Lost Gravity’ in Walibi Holland opent over vijf weken, op 24 maart. De track is compleet en nu wordt er hard gewerkt aan het gebied rondom de achtbaan. Niet veel te melden zou je denken, ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
674

Efteling verwelkomt Pinokkio

De Efteling maakt zich klaar voor een bruisende lente. Dit voorjaar doet Pinokkio zijn intrede in het bekende Sprookjesbos. En de langste dag van het jaar wordt gevierd met het Efteling Midsummer Fest... lees meer..

Pretparken
Webmaster
579

Nieuws over nieuwe aerobatics attractie Wild Wings

Onlangs is er weer een nieuw filmpje over Wild Wings op Duinrell in de lucht met nieuws over deze aerobatics attractie. In het filmpje neemt presentator Ed de kijker mee naar de voortgang van de bo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
605

Raik – een achtbaan door het oog van de naald

Klugheim groeit elk uur verder. Tegen de achtergrond van het machtige rotslandschap spelen 120-tonners en bouwkranen dagelijks een kranen-ballet. Op de begane grond schuiven graafmachines en betonmixe... lees meer..

Pretparken
Webmaster
559

SeaWorld Orlando onthult nieuwe achtbaantrein

SeaWorld Orlando onthulde de op maat gemaakte Mako loden trein die renners op een spannende ervaring meeneemt deze zomer op de hoogste, snelste en langste achtbaan in Orlando. Mako van design en en... lees meer..

Pretparken
Webmaster
534

Nieuwe attractie in San Diego

San Diego zal een nieuwe leuke, interactieve en educatieve attractie onthullen! Oceaan Explorer, een ervaring die gecentreerd op wetenschap, exploratie en avontuur zorgt ervoor dat gasten kennis maken... lees meer..

Pretparken
Webmaster
558

Onbeperkt avontuur en feest

Geniet met jong en oud van de 30 attracties, nieuwe shows, evenementen en festiviteiten. Familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn opent op 27 maart haar deuren voor een nieuw seizoen vol met avonture... lees meer..

Pretparken
Webmaster
537

Laatste weekend

Vier het nieuwe maanjaar in SeaWorld San Diego. Geniet van optredens van Chinese acrobaten in Mission Bay Theater ®. Wordt verrast door leeuwendansers en geniet van de prachtige omgeving en inrichting... lees meer..

Pretparken
Webmaster
555

Dolfijnen helpen kinderen revalideren!

Expertise na 10 jaar samenwerking tussen Boudewijn Seapark en Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent Het Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent behandelt dagelijks een veertig... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
664

Panorama Camping

Geniet van de rust en vele activiteiten die Petite Suisse en de Belgische Ardennen te bieden hebben. Genieten van rust, natuur en avontuur, maar wel dicht bij huis blijven? Dat kan bij Panoramacamping... lees meer..

Pretparken
Webmaster
558

Plopsa Indoor Hasselt beleeft succesvolste krokusvakantie

Plopsa Indoor Hasselt blikt terug op een succesvolle krokusvakantie. Het indoorpark ontving maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Heel wat Plopsa-fans gingen tijdens de krokus... lees meer..

Pretparken
Webmaster
675

Kweekprogramma Bellewaerde versnelt

Love is in the air in Bellewaerde tijdens het valentijnsweekend. Voor het eerst zijn er meerdere paringen tussen het koppel met uitsterven bedreigde Amoerluipaarden vastgesteld. Dat is zeer goed nieuw... lees meer..

Pretparken
Webmaster
604

Registreer je nu voor de loop en wandel wedstrijd

Het combineren van gezin, fitness en plezier, de jaarlijkse baksteen Dash 5K Run en Fun loopwedstrijd, gepresenteerd door Sun kranten, keert terug naar LEGOLAND Florida Resort op zaterdag 16 april. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
562

Seaworld zet 4 lamantijnen terug

De koude temperaturen staan SeaWorld toe om vier gered lamantijnen terug te zetten. Deze lamantijnen werden om verschillende redenen gered en werden jarenlang gerehabiliteerd in SeaWorld Orlando. •... lees meer..

Pretparken
Webmaster
589

Busch Gardens releases 2016 voedsel & wijn festival menu

Er zijn meer dan 35 verrukkelijke gerechten speciaal ontworpen voor het evenement, een uitgebreide line-up van meer dan 120 wijnen, ambachtelijke brouwsels en cocktails en optredens van grafiek-toppin... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
710

Beleef een magische vakantie

De veelbekroonde Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier een magische en onvergetelijke ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
616

Vier Ketnet Jr. Carnaval

Plopsa en Ketnet slaan opnieuw de handen in elkaar om kinderen een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud van de dolle fratsen van alle Ketnet Jr.-fig... lees meer..

Waterparken
Webmaster
649

Zeepbellen vangen in Océade!

Alaaf, alaaf! Want deze krokusvakantie wordt Océade in een carnavalesk kleedje gestoken. Meerdere keren per dag vullen gigantische kleurrijke zeepbellen het Brusselse waterpretpark. Aan de bezoekers d... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
651

Leer op één avond alle fijne kneepjes van de prof

Iedereen kent er wel één, het familielid of de vriend die je maar niet kan verslaan met bowlen. Bij ieder uitje op de bowlingbaan is hij of zij de gedoodverfde winnaar. Wil je nu eens zelf een keer al... lees meer..

Pretparken
Webmaster
577

Nieuwe aerobatics attractie van Duinrell heet Wild Wings

Een paar dagen geleden werd op spectaculaire wijze de naam en het thema van de nieuwe Duinrell-attractie bekendgemaakt. De naam Wild Wings benadrukt de sensatie en dynamiek van de attractie die naar v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
693

Efteling trakteert tijdens extra schrikkeldag

2016 is een bijzonder jaar. Niet alleen omdat Pinokkio in de lente zijn intrede zal doen in het Sprookjesbos van de Efteling, maar ook omdat het een schrikkeljaar is. We hebben dit jaar dus een extra ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
658

De Laatste Panache

In 2016 stelt Frankrijks tweede meest bezochte themapark « De Laatste Panache » voor aan zijn bezoekers. Dat wordt het grootste spektakel dat Puy du Fou ooit creëerde. Deze creatie wordt opgevoerd van... lees meer..

Pretparken
Webmaster
536

De tip van het last minute kostuum voor Carnaval

In vijf stappen naar de Vikingen vanuit mainstream in het originele kostuum. Acteur Christian Hamann van het Heide-Park Resort geeft tips waarop de vermomming tot een wilde viking met eenvoudige midde... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 30

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.