Monthly Archive

Juni 2016

Pretparken
Webmaster
520

Efteling extra lang open tijdens zomervakantie

De Efteling, het sprookjesachtige attractiepark net over de grens bij Breda, is elke dag van het jaar open. Maar in juli en augustus blijft het park langer open. Tijdens de zomervakantie kun je dageli... lees meer..

Pretparken
Webmaster
553

Bellewaerde maakt zich klaar voor een exclusief feestje

Bellewaerde maakt zich klaar voor een exclusief feestje in het park. Op 30 juni 2016 organiseert het park het After School Festival, een gloednieuw muziekevenement voor jongeren en iedereen die zich j... lees meer..

Pretparken
Webmaster
428

Bulls & Bandits geanuleerd

Het concert van Bulls & Bandits dat op 23 juli zou doorgaan in Heide-Park is geanuleerd. De andere activiteiten zoals zomer avonden en Vuurwerk shows gaan wel door.... lees meer..

Pretparken
Webmaster
450

Legoland Florida onthult nieuw Daytona International Speedway model

Daytona International Speedway heeft een nieuwe look in Legoland Florida Resort. In het nieuwste model in Miniland USA kunnen bezoekers een dozijn aan Lego bezienswaardigheden van heel de Verenigde St... lees meer..

Pretparken
Webmaster
465

kinderboeken lezen in Adventure Hotel

Op 23 juni lopen de eenden los in het Heide Park Adventure Hotel. Kinderboeken auteur Claudia Raab leest, als onderdeel van het avondprogramma voor de kleine gasten van het hotel, vanaf 18.30 uur same... lees meer..

Pretparken
Webmaster
442

Het eerste Teenage Slidepark Event

Avonturenpark Hellendoorn organiseert op 9 juli van 20:00 – 23:00 uur haar eerste Teenage Slidepark Event voor 12 t/m-15 jarigen in Aquaventura Slidepark. ‘Summer Splash’ biedt tieners gave waterglijb... lees meer..

Pretparken
Webmaster
421

Spectaculaire stuntshow Bello Nock

Attractiepark Toverland viert haar 15e verjaardag groots met een zomershow van internationale allure. De beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock, bijgenaamd ‘World’s Greatest Comic Daredevil’, komt m... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
565

Efteling toont nieuwe schetsen van vakantiepark Loonsche Land

Aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land, vlak naast het attractiepark, bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. Vanaf nu is... lees meer..

Pretparken
Webmaster
412

Extra lang genieten

Goed nieuws voor alle avonturiers die maar geen genoeg krijgen van de ruim 30 attracties in Avonturenpark Hellendoorn. Het familiepretpark biedt avonturiers ook dit jaar weer extra lange openingsdagen... lees meer..

column
Webmaster
490

Column 4: marketingmix – deel 1

Wat maakt een pretpark nu succesvol? Dit is een vraag die me wel bezighoudt. Daarom wil ik eens met jullie het parkwereld vanuit een heel ander perspectief benaderen. Met name vanuit marketing. Om het... lees meer..

Pretparken
Webmaster
435

Toverland Fandag

Klaar voor magisch nieuws? Na het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar een nieuwe editie van de Toverland Fanday. De Fanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attra... lees meer..

Pretparken
Webmaster
479

Afscheid van een icoon

Na jaren speculeren kunnen de fans van Attractie- & Vakantiepark Slagharen - en attractieparken in het algemeen - zich verheugen op een nieuwe achtbaan. De “thrill ride” wordt geopend in het voorj... lees meer..

Pretparken
Webmaster
466

De Magische Maya Tempel

De pret kan deze zomer niet op in het jarige Avonturenpark Hellendoorn. De stuntshow is terug en spannender dan ooit met nog nooit eerder vertoonde stunts! Op zaterdag 9 juli gaat de stuntshow ‘De... lees meer..

Pretparken
Webmaster
476

Drie bizons vertrekken uit Bellewaerde

Drie Europese bizons uit Bellewaerde zijn op weg naar de Tarcu Mountains in Roemenië voor een herintroductie in de wilde natuur. Sinds 2012 neemt Bellewaerde intensief deel aan het Europees Kweekprogr... lees meer..

Pretparken
Webmaster
473

Het zijn 2 meisjes !

Deze morgen kregen de Amoerluipaardwelpen een eerste medische check-up en werd het geslacht bepaald. Het zijn twee meisjes, ze maken het zeer goed en wegen respectievelijk 1,600 en 1,620 kilogram. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
495

MNM Marathonradio en Bobbejaanland

Heerlijke muziek, 40 attracties en geweldige optredens tijdens ‘Marathonradio, het rapport’ live in Bobbejaanland. Tot ziens examens, hallo vakantie! MNM en Bobbejaanland kondigen ‘Marathonradio, h... lees meer..

Pretparken
Webmaster
871

Eén themagebied, twee achtbanen, zes wereldrecords!

Phantasialand opent nieuw themagebied Klugheim op 30 juni 2016 Lang hebben fans wereldwijd op dit bericht gewacht: op 30 juni 2016 opent Phantasialand het nieuwe themagebied Klugheim met multi-lanc... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1002

4&5/06/2016 Toverland Coaster challenge

Onze trip naar Toverland begon al vroeg , om 9 uur waren we reeds aan de ingang. Na een uurtje wachten konden we naar binnen. Waar we eerst contact maakten met de PR verantwoordelijke die ons op ee... lees meer..

Pretparken
Webmaster
445

Vuur opwaarts uw zomer.

Busch Gardens® Tampa Bay en Adventure Island® zijn de epicenters voor de pret deze zomer met nieuw verlengde openingstijden, geheel nieuwe sensatieritten in het donker en ongelooflijk live-entertainme... lees meer..

Pretparken
Webmaster
448

De gebeurtenissen van de zomer in Heide-Park Resort

De gebeurtenissen van de zomer in Heide-Park Resort: Bulls & bandieten open lucht, lange zomeravonden en Pyro spelen. Deze zomer biedt het Heide-Park Resort voor elk wat wils: op 23 juli stiere... lees meer..

Pretparken
Webmaster
496

Legoland® Florida Resort introduceert ' Kid CEO'

LEGOLAND® Florida Resort heeft de 7-jarige Tommy Parker aangesteld als "Kid CEO" van het familie-vriendelijke hotel. " LEGOLAND Hotel heeft onlangs haar eerste verjaardag gevierd. In het eerste jaa... lees meer..

Pretparken
Webmaster
490

Zomer van Mako

Deze zomer zijn er weer tal van evenementen in SeaWorld Orlando en Aquatica SeaWorld Orlando Van 10 juni tot 7 augustus staat SeaWorld Orlando in het teken van Summer of Mako , een geheel nieuw ev... lees meer..

Pretparken
Webmaster
441

De avondshow van Puy du Fou

De Cinéscénie, het grootste avondspektakel ter wereld, verlegt de grenzen van het spektakel nogmaals dit seizoen. Vanaf zaterdag 4 juni wordt de vernieuwde Cinéscénie opgevoerd: er werden 400 nieuwe r... lees meer..

Resultaten 1 - 23 van 23

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.