Monthly Archive

Juli 2016

Trip Verslagen
Webmaster
1100

17/07/2016 Plopsaland

Onze webmaster is op zondag 17 juli naar Plopsaland geweest maar door het verlof en ziekte komt nu pas het verslag online. We hadden ons sowieso voorgenomen om een paar dagjes met de kinderen naar ... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1026

26/07/2016 Bobbejaanland

Op dinsdag 26 juli, een zomerse dag met temperaturen rond de 25 graden, trokken we richting Bobbejaanland te Lichtaart. Uiteraard om een aantal (water)attracties te beleven, maar evenzeer om de nie... lees meer..

Pretparken
Webmaster
456

Beestachtig leuke Dierendagen

In juli en augustus zijn Tivoli’s Dierendagen. Drie weekenden achter elkaar is er beestachtig veel animatie in het park waar je aan kan deelnemen. Daarnaast ligt voor elk kind dat het park bezoekt een... lees meer..

Pretparken
Webmaster
481

Efteling ontvangt meer internationale bezoekers

De Efteling mocht in de eerste zeven maanden van dit jaar, dus tot het midden van de zomervakantie, opvallend veel buitenlandse bezoekers verwelkomen. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar i... lees meer..

Pretparken
Webmaster
500

Something BIG is coming

Op 6 augustus wordt het plezantste land Bobbejaanland nog leuker voor zij die fan zijn van YouTube, want dan vindt de eerste editie van Belgian Influencer Gathering (BIG) plaats. Het wordt een meeting... lees meer..

Pretparken
Webmaster
329

Slagharen gaat 100 nieuwe vakantiehuisjes bouwen

Naast de komst van een nieuwe achtbaan komend jaar, kondigt Attractie- & Vakantiepark Slagharen aan in de eerste helft van 2017 ook een nieuw gedeelte van het bungalowpark te openen. Het vakantieo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
344

Plopsaland De Panne houdt houten achtbaan gesloten

Plopsa bevestigt dat de nieuwe attractie Heidi The Ride zal openen met de paasvakantie van 2017. Gepland was dat de nieuwe houten achtbaan zou openen in juli dit jaar en operationeel zou blijven to... lees meer..

Zoo
Webmaster
371

24-uurs zorg in Seaworld Orlando

Dinsdag 26 juli begon het SeaWorld Orlando Rescue Team aan zijn 24-uurs zorg voor een ernstig zieke dwerggriend die aan de westkust van Florida strandde. Een Dwerggriend is uiterst zeldzaam in ondi... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
580

De 12e editie van het magische fantasy spektakel

De 12e editie van het oogstrelende fantasy en Middeleeuwen spektakel CASTLEFEST in Kasteel Keukenhof te Lisse staat voor de deur. De zaterdageditie is al bijna uitverkocht en ook voor de andere dagen ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
350

Wild Wing Battle te Duinrell

Op woensdag 27 juli aanstaande vindt er in de nieuwe vliegattractie een ‘Wild Wings Battle’ plaats op Attractiepark Duinrell. Radio 538 dj, Jeroen Nieuwenhuize gaat dan de strijd aan met 23 uitverkore... lees meer..

Pretparken
Webmaster
318

Red Carpet entertainment in Busch Gardens

Busch Gardens® Tampa Bay, een toonaangevende Florida bestemming voor alle leeftijden, kondigde vandaag een evolutie van entertainment aan: de Busch Gardens Red Carpet Series. Deze wordt gehouden in he... lees meer..

Pretparken
Webmaster
365

Heide Park Resort is op zoek naar Dragon sterke vrienden

Heide Park Resort is op zoek naar Dragon sterke vrienden op de internationale dag van de vriendschap op 30 juli Wij vieren de internationale dag van de vriendschap op 30 juli met een speciale promo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
325

Seaworld Orlando introduceert nagelnieuwe zomer soak partij.

Vanaf 22 juli kunnen gezinnen een natte pauze nemen onder speelse sprinklers en regen gordijnen. DJ's en dansers moeten de dingen koel houden terwijl ijskoude culinaire verrassingen de gasten verwenne... lees meer..

Pretparken
Webmaster
320

Vijf nocturnes in Bellewaerde

Vanaf 23 juli kunnen bezoekers gedurende vijf zaterdagen op rij extra lang plezier hebben tijdens hun dagje uit in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
318

Attractiepark Toverland verwelkomt 7.000.000e bezoeker

Vandaag mocht Attractiepark Toverland haar 7 miljoenste gast verwelkomen, sinds de opening van het themapark op 19 mei 2001. De familie Maurissen-Coninx werd op een magische wijze verrast bij het begi... lees meer..

Pretparken
Webmaster
338

Seaworld Orlando hosts Pokémon Go Lure-a-thon.

Bent u klaar om te bewijzen dat u de allerbeste bent? Kom uw vaardigheden op de proef stellen in Seaworld Orlando dit weekend voor het ultieme Pokémon Go evenement! Pokémon trainers worden aangemoedig... lees meer..

Pretparken
Webmaster
322

Busch Gardens hosts Pokémon Go Lure-a-thon.

Bent u klaar om te bewijzen dat u de allerbeste bent? Kom uw vaardigheden op de proef stellen in Busch Gardens® Tampa Bay dit weekend voor het ultieme Pokémon Go evenement! Pokémon trainers worden aan... lees meer..

Pretparken
Webmaster
322

LEGOLAND® Florida veiligheidsrichtlijnen voor gasten die Pokémon Go spelen

Pokémon is gespot in het hele resort en gasten zijn welkom om tijdens hun bezoek te spelen, maar het resort heeft een paar spelregels om te zorgen voor een veilige zoekopdracht. Regels voor een vei... lees meer..

Pretparken
Webmaster
350

Audities voor Howl O Scream 2016

Busch Gardens Tampa Bay heeft ijzingwekkende kansen voor enthousiaste artiesten, die gepassioneerd zijn over Halloween. Wij zijn op zoek naar acteurs voor ons bekroonde Howl-O-Scream evenement. Wat... lees meer..

Pretparken
Webmaster
372

Bobbejaanland ontvangt wereldberoemd acrobatengezelschap

Het Franse acrobatengezelschap Les Farfadais is in juli en augustus te gast in Bobbejaanland. Water, lucht en aarde staan centraal tijdens ‘Harmony’, hun nieuwste show die het publiek met een mix van ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
465

Plopsa Coo viert tiende verjaardag met K3 en Sandra Kim

Plopsa Coo blaast dit jaar maar liefst 10 kaarsjes uit. Het park vierde deze speciale gebeurtenis met optredens van K3 en Sandra Kim. Vandaag trakteerde Plopsa Coo, het Plopsa-park dat gelegen is i... lees meer..

Pretparken
Webmaster
341

best gewaardeerde pretpark van Nederland volgens Zoover

Avonturenpark Hellendoorn is volgens reviewwebsite Zoover het best gewaardeerde pretpark van Nederland. Bezoekers van de website beoordelen Avonturenpark Hellendoorn met een 9,1. Met dit cijfer is het... lees meer..

Pretparken
Webmaster
364

Europa-Park opende een nieuw themagebied: Ierland

Dinsdag, exact 41 jaar na het openen van de poorten van het attractiepark, presenteerde Europa-Park zijn veertiende themagebied. Op een terrein van 1 ha is een Iers visserdorpje verrezen compleet met ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
335

Zomerse magie tijdens de Midzomeravonden in Toverland

Van 31 juli tot 24 augustus verkeert Attractiepark Toverland weer iedere woensdag en zondag in tropische sferen tijdens de Midzomeravonden. Acht avonden waarbij gasten tot 23:00 uur kunnen genieten va... lees meer..

Pretparken
Webmaster
320

Jommekesweekend in Bellewaerde

Naar aanleiding van het nieuwe stripalbum ‘Bollywood in Bellewaerde’ komt de bekende stripfiguur Jommeke langs in het park op zaterdag 23 en zondag 24 juli. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend geniet... lees meer..

Pretparken
Webmaster
370

Groot succes eerste dag zomershow

De reacties van de bezoekers op de vernieuwde zomershow Cirque Lumière in het zomertheater van Duinrell waren de eerste dagen erg lovend. De opvallende acts van het duo Tobit en Jasmijn sprongen er... lees meer..

Pretparken
Webmaster
380

14.000 Plopsa-abonnees gaan uit de bol

De tweede editie van de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne was opnieuw een schot in de roos. Maar liefst 14.000 van de 90.000 abonnees woonden de festiviteiten bij. Voor het tweede jaar o... lees meer..

Pretparken
Webmaster
360

De stieren zijn los in Slagharen!

Vrijdag is op feestelijke wijze de attractie El Torito heropend in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de voormalige Octopus om te bouwen met een nieuw the... lees meer..

Pretparken
Webmaster
319

Vakantieabonnement Park Tivoli

De zomervakantie begint en krijg jij van spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan ons super voordelige Vakantieabonnement (STUNT) waarmee je van 9 juli t/m 30 oktober 2016 onbeperkt kunt ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
382

Efteling viert Dag van het Sprookje in Antwerpen-Centraal

Vanmorgen, op de Dag van het Sprookje, bezochten Assepoester en haar Prins uit de Efteling het centraal station in Antwerpen. Zij verrasten daar wachtende reizigers met een persoonlijke sprookjesverte... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 42

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.