Monthly Archive

Augustus 2016

Pretparken
Webmaster
397

Puy du Fou volgt stijgende lijn

Ondanks de ongunstige economische conjunctuur en een moeilijk jaar voor het toerisme in Frankrijk zal Puy du Fou het seizoen 2016 zeker eindigen met een hoger bezoekersaantal dan vorig jaar. Nu al tek... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
577

SPELLENSPEKTAKEL 2016

Spelletjesfanaten kunnen hun hart ophalen, want op 12 en 13 november vindt weer het Spellenspektakel plaats in het Beursgebouw van Eindhoven. De grootste en leukste spellenbeurs van Nederland wordt al... lees meer..

Pretparken
Webmaster
448

archeologen geven kamers vrij

Ondanks uitgebreid onderzoek naar Kärnan geven archeologen nu een aantal kamers vrij. Vanaf 26 augustus kunnen de bezoekers van Karnan een bezoek brengen aan de troonzaal, de kasteelkeuken en de ko... lees meer..

Pretparken
Webmaster
388

Festival om Duitse Tradities & Beer Flavors te vieren

Meer dan 200 jaar Oktoberfest tradities komen dit najaar tot leven in het Busch Gardens® Bier Fest. Hef het glas om te proosten op het einde van de zomer met een verscheidenheid van ambachtelijke b... lees meer..

Pretparken
Webmaster
464

BABY hyena maakt zijn debuut in Busch Gardens

Busch Gardens® Tampa Bay is verheugd de geboorte van een baby gevlekte hyena te kunnen aankondigen. De 20-weken oude mannelijke welp werd geboren in het park op 3 april 2016, en kreeg de naam "Mandazi... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Driedaagse De Panne-Koksijde gaat in 2017 van start in Plopsaland De Panne

Plopsa en de wielerklassieker Driedaagse De Panne-Koksijde slaan voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar. Het startschot wordt dit jaar gegeven in Plopsaland De Panne. De wielerwedstrijd Dr... lees meer..

Pretparken
Webmaster
350

LEGO® Star Wars ™ Days brengt u van deze wereld voor een weekend

LEGO Star Wars ™ Days gaat door in de LEGO Club. Tijdens dit exclusieve event kunnen de gasten hun innerlijke Jedi of Stormtrooper vrijgeven als zij deelnemen aan een verscheidenheid van meeslepende, ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
364

Pyro Games en lange zomernachten op 20 augustus

Op 20 augustus biedt Heide Park Pyro Games en lange zomernachten vooral veel buitengewone avonturen: Op de lange zomernachten genieten de gasten van de meer dan 50 attracties en shows van Heide Park t... lees meer..

Pretparken
Webmaster
353

Howl-O-SCREAM ZET EEN "EVIL ENCORE" OP IN 2016

Mr. Karver legde zijn hart en ziel in zijn poppen. Nadat de autoriteiten kwamen om hem op te sluiten, sloot Karver zich op in zijn “Hall Of Dolls” en verbrandde het tot aan de grond. Nu zijn de dummie... lees meer..

Pretparken
Webmaster
513

Algemeen directeur Roland Kleve verlaat Bobbejaanland

Roland Kleve, die in 2011 als algemeen directeur van Bobbejaanland aan de slag ging, heeft besloten om het park te verlaten om een nieuwe opportuniteit aan te pakken. Hij wordt in zijn functie opg... lees meer..

Pretparken
Webmaster
362

20 jaar Studio 100 in Plopsaland De Panne

Op 20 augustus viert Studio 100 in aanwezigheid van alle artiesten zijn 20-jarig bestaan in Plopsaland De Panne. Om dat te vieren stunt het park met 5.000 toegangstickets voor deze unieke dag aan €20 ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
336

Pokémon overspoelen Walibi

Gedurende 5 dagen, van 13 tot en met 17 augustus, kunnen de Pokémon Go jagers hun hartje ophalen in Walibi: bovenop de 14 « Pokéstops » en de 3 « Gyms » die het park al rijk is zullen er vanaf 14 uur ... lees meer..

column
Webmaster
576

Column 5: marketingmix –deel 2

Het succes van een park begint ook bij een goede marketing. In mijn vorig rubriekje had ik het over de p’s van prijs, product en plaats. Nu wil ik het nog eens even hebben over de p’s van promotie en ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
352

Toverland Fanday 2016

De ToverlandFanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland. Naast een presentatie en Q&A vanuit Toverland, genieten de Fanday VIP’s van Exclusive Ride... lees meer..

Pretparken
Webmaster
318

Namen bekend gemaakt

Tijdens een medische check-up in Bellewaerde werden de namen van de zeldzame Amoerluipaardwelpen bekend gemaakt door peter Stef Wauters en meter Mindy Vonck. De welpen kregen de namen Esra en Zyra en ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
276

Rising tide Tentoonstelling

Busch Gardens® Tampa Bay heeft haar Rising Tide conservation tentoonstelling, een 270-gallon aquarium met vissen, levend koraal en slakken geopend. Deze non-profit samenwerkingsinspanning was geïni... lees meer..

Pretparken
Webmaster
282

Seaworld Orlando eert Florida's eerste hulp medewerkers

SeaWorld Orlando, Firehouse Subs en Coca-Cola eren de eerste responders van Florida voor hun moed, offer en service met een bijzondere gelegenheid door een dag door te brengen met hun families in het ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
309

« Ghostbusters » weekend in Walibi op 6 en 7 augustus

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus strijkt « Ghostbusters » neer in Walibi. De terugkeer van deze alombekende klassieker uit 1984 zal niet ongemerkt voorbij gaan. Naar aanleiding van de release van de... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Cast zomershow Duinrell geniet in nieuwe vliegattractie

Ook de cast van de succesvolle Duinrell zomershow ‘Cirque Lumière’ testte onlangs de nieuwe vliegattractie ‘Wild Wings’. Deze attractie kreeg niet voor niets een prominente plaats in het lasergedeelte... lees meer..

Resultaten 1 - 19 van 19

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.