Monthly Archive

September 2016

Pretparken
Webmaster
359

Europa-Park kondigt mega-attractie voor 2017 aan: 'Project V'

De droom om te kunnen vliegen komt uit! In de loop van 2017 opent Europa-Park namelijk het grootste 'flying theater' van Europa. Bezoekers kunnen dan kennis maken met de wonderlijke wereld van de luch... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Donateurs SOS Kinderdorpen vieren Familiedag in Slagharen

Zondag 25 september vond in Attractie- & Vakantiepark Slagharen de SOS Kinderdorpen Familiedag plaats. SOS Kinderdorpen bestaat 50 jaar en speciaal voor dit jubileum stelde Slagharen maar liefst 5... lees meer..

Pretparken
Webmaster
334

Walibi: Innoverend concept

Van 15 oktober tot en met 6 november bewijst Walibi Belgium nog maar eens dat het park de prijs voor “beste Halloween evenement van België”* niet voor niets heeft ontvangen. Grote vernieuwing dit jaar... lees meer..

Pretparken
Webmaster
332

Heksendoorn 2016

Avonturenpark Hellendoorn opent op 2 oktober haar deuren voor Heksendoorn, het spannende familie evenement in Halloweensfeer. Voor alweer de 16e keer wordt het park omgetoverd tot het domein voor heks... lees meer..

Pretparken
Webmaster
340

Inwoners Coevorden dit weekend gratis naar Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa trakteert dit weekend het tweede jaar op rij de inwoners van de gemeente Coevorden op een heel weekend gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden. Net als vorig jaar trakteert Plopsa Indoor ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
327

Viral DJ Afrojack kondigt Halloween in Walibi Holland aan

De beelden van de populaire DJ Afrojack, die regelrecht uit een horrorfilm lijken te komen, kondigen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland aan. Met deze beelden vestigt Walibi Holland de aandac... lees meer..

Pretparken
Webmaster
307

Plopsa Coo op zaterdag 24 en Plopsaland De Panne op zondag 25 september volzet

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo worden dit weekend elk een dag afgehuurd. Beide Plopsa-parken zijn op deze dagen niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben dit weekend dus enkel d... lees meer..

Pretparken
Webmaster
298

Walibi Holland nodigt Belgische en Duitse buren uit tijdens Burendag

Op 24 september is het Burendag. Een Nederlands initiatief en daarmee een nationale dag. Walibi Holland nodigt op die dag niet alleen alle buren van Nederland uit, maar ook daarbuiten. Burendag wor... lees meer..

Pretparken
Webmaster
315

LEGOLAND Beach Retreat Bookings Nu Open

Slechts vijf weken na het aanbieden van een kleurrijke sneak peek van de geheel nieuwe vakantie oase die momenteel in aanbouw is, heeft LEGOLAND® Florida Resort aangekondigd dat boekingen nu open zijn... lees meer..

Pretparken
Webmaster
301

Legoland California 2017

De laatste paar maanden van 2016 gaan in en LEGOLAND® California Resort General Manager Peter Ronchetti heeft op de persconferentie aangekondigd dat grote plannen voor 2017 al in volle actie zijn waar... lees meer..

Pretparken
Webmaster
283

Halloween tijd in Disneyland Resort

Halloween-Time in Disneyland Resort biedt twee nieuwe redenen voor de gasten om het park dit jaar te bezoeken - een speciale viering in The Twilight Zone Tower of Terror ™ met een kans om "drop in" al... lees meer..

Pretparken
Webmaster
317

Halloween in Bobbejaanland

Bobbejaanland is vervloekt tijdens Halloween. Met 5 doolhoven, 2 scare zones, 2 shows en 2 nocturnes laat ’t Plezantste Land zijn bezoekers van 15 oktober tot 6 november opnieuw sidderen en beven. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
283

Plopsaland De Panne uitgeroepen tot tweede beste familiepark van Europa

Maandag werden de European Star Awards uitgereikt door het vooraanstaande Europese vaktijdschrift Kirmes & Park Revue. Plopsaland De Panne viel hierbij in de prijzen. De prestigieuze European S... lees meer..

Pretparken
Webmaster
241

Halloween in Europa-Park

Als de 42 meter hoge koepel van Euro-Sat een oranje kleedje krijgt en verandert in de grootste pompoen ter wereld, dan is het weer Halloween-tijd in Europa-Park! Van 24 september tot en met 6 novem... lees meer..

Pretparken
Webmaster
309

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is zondag afgehuurd en niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben echter wel de kans om het park op zaterdag te bezoeken. Plopsa-fans kunnen uiteraard ook het he... lees meer..

Pretparken
Webmaster
307

Star Wars Season

Binnenkort, in een toekomst not so far away, ontwaakt de Force in Disneyland Paris tijdens een nieuw en exclusief Star WarsTM Saga seizoen met Star Wars figuren en fantastisch live entertainment. B... lees meer..

Pretparken
Webmaster
311

TRON Realm

Shanghai Disney Resort en SAIC-General Motors onthullen TRON Realm, Chevrolet Digital Challenge Shanghai Disney Resort en haar alliantie deelnemer SAIC-General Motors heeft een spannende nieuwe erv... lees meer..

Pretparken
Webmaster
318

spooky Scarefest

Twee gloednieuwe spooky Scarefest attracties voor Alton Towers Resort. • De heropening van een ongebruikte mijn met een duister geheim zorgen voor ijzingwekkende tours in Altonville Mine Tours • Ee... lees meer..

Zoo
Webmaster
329

Een naam voor de baby Reuzenpanda van Pairi Daiza

Na meer dan 100 dagen de (tijdelijke) naam ‘Baby P’ te dragen, was het moment aangebroken om de baby Reuzenpanda, die op 2 juni 2016 om 2u02 geboren werd in Pairi Daiza, zijn officiële naam te geven. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
302

Halloween Fiësta Mortal 2016

Ook in 2016 komt de geheimzinnige begrafenisondernemer Don Eduardo de los Muertos naar Bellewaerde. Tijdens Halloween Fiësta Mortal, brengt hij trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en kra... lees meer..

Pretparken
Webmaster
328

Bellewaerde opent Europese primeur in 2017.

Dit najaar start Bellewaerde met de bouw van een nieuwe attractie. Voor het eerst zal er in Europa een Duelling Alpine Coaster worden gebouwd op een niet-natuurlijke helling wat meteen 2 primeurs ople... lees meer..

Pretparken
Webmaster
366

Europa-Park, beste attractiepark ter wereld

Afgelopen weekend vond in Cedar Point in Ohio (USA) de jaarlijkse uitreiking van de 'Golden Ticket Awards' plaats. Voor de derde keer op rij ontving Europa-Park de award voor beste attractiepark te... lees meer..

Pretparken
Webmaster
335

SeaWorld Halloween Spooktacular

Halloween gaat door elk weekend in oktober tijdens Halloween Spooktacular SeaWorld Orlando. Dit gezinsvriendelijke evenement dompelt gasten in een onderwater "Fantasea" met trick-or-treat, grillige po... lees meer..

Pretparken
Webmaster
314

Brick of Treat

De #BuiltForKids Halloweenparty keert terug naar Florida Resort Legoland® op 11 data in oktober, met een line-up van LEGO® griezelig, kooky, brick-tacular activiteiten en uitgebreide parkuren. Bric... lees meer..

Pretparken
Webmaster
334

Halloween in Heide Park

Als de donkerste nachten van het jaar starten, breekt in Heide Park de grote enge koorts los: tussen 14 en 30 oktober viert Noord-Duitsland grootste themapark negen dagen Halloween. Vrijdag, zaterd... lees meer..

Waterparken
Webmaster
421

Discovery Cove viert geboortes

Vijf babytuimelaars werden binnen een maand geboren in Discovery Cove: • Kona, een meisje, werd geboren op 3 augustus uit mama Roxy; • Titan, een jongen, werd geboren 6 augustus uit mama Calypso; •... lees meer..

Pretparken
Webmaster
280

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo volzet op zondag 11 september 2016

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo worden zondag afgehuurd. Beide Plopsa-parken zijn die dag niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben echter wel de kans om de outdoorparken te bezo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
301

Slagharen opent eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush!

In het voorjaar van 2017 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush. Deze nieuwe achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 90 kilometer per uur ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
263

Happy Halloween tijdens de herfstvakantie

Kom tijdens de Halloween-herfstvakantie van 15 t/m 30 oktober 2016 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark met meer dan 30 attracties én speeltoestellen is tijdens deze dagen versier... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
381

Run for KiKa Estafette

De 100 Run for KiKa Estafette deelnemers zijn na 3 dagen rennen vanuit Haren gefinisht in Utrecht. In teams hebben zij 285 kilometer gelopen om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (K... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 37

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.