Monthly Archive

Oktober 2016

Pretparken
Webmaster
285

Plopsa verbiedt killerclowns

Naar aanleiding van enkele incidenten heeft Plopsa besloten geen bezoekers toe te laten die verkleed zijn volgens de laatste trend als ‘killerclown’. De laatste tijd worden er regelmatig killerclow... lees meer..

Pretparken
Webmaster
309

Griezelen in de Plopsa-parken tijdens de herfstvakantie

De Belgische Plopsa-parken hebben deze herfstvakantie een uitgebreid halloweenprogramma in petto met spetterende liveshows en spannende animatie. Plopsaland De Panne In Plopsaland De Panne valt er... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
972

27/10/2016 Zoo Antwerpen

Vandaag was onze webmaster te gast tijdens de voorstelling van de Skywalk in de Zoo van Antwerpen. Na een kleine rit met de trein kwamen we aan in het Centraal station van Antwerpen en gingen we di... lees meer..

Zoo
Webmaster
309

Adembenemende Skywalk én rode panda’s in ZOO Antwerpen

De ZOO opent haar Skywalk, een architectonisch pareltje op hoogte. Het wandelpad van maar liefst zes meter hoog en 225 meter lang geeft je een prachtig 360°-zicht over de ZOO. En speciaal ook een p... lees meer..

Zoo
Webmaster
292

Nieuwe koala Omaroo in ZOO Antwerpen:

Vrouwtjeskoala Guwara in ZOO Antwerpen heeft een nieuw lief: Omaroo. Omaroo houdt haar sinds zaterdag gezelschap en kwam helemaal uit Frankrijk speciaal voor haar. Samen mogen ze voor kleine, zachte b... lees meer..

Pretparken
Webmaster
286

Start bouw Majaland in Holiday Park Kownaty

In Holiday Park Kownaty in Polen is gisteren de eerste steen gelegd voor de realisatie van Majaland, het eerste themapark van Polen op basis van de bekende Studio 100-karakters Maya de Bij, Wickie de ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
269

Gezinsabonnement Park Tivoli met € 20,- korting

Heb jij aan één dag spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan nu met extra voordeel je abonnement voor seizoen 2017, waarmee je van april t/m oktober 2017 onbeperkt kunt genieten van alle ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
282

Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo volzet op zondag 23 oktober 2016

Deze Plopsa-parken worden zondag afgehuurd en zijn die dag niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben echter wel de kans om de Plopsa-parken te bezoeken op zaterdag. Plopsa-fans kun... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
822

22/10/2016 Halloween Europa-Park

Het zijn weer drukke weken voor Themeparksnews en dit omdat de Halloween weken er zijn er meer en meer parken de stap zetten om dit gebeuren in hun aanbod op te nemen. Voor sommige parken is dit zelfs... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
797

22/10/2016 Walibi fanday & Nocturne

Het was 8u30 toen ik toekwam in Walibi. Zoals gewoonlijk was er eerst een tassencontrole alvorens je het park binnen kon. Dan even wachten...de mensen van Walibi riepen mijn naam en gaven mij een e... lees meer..

column
Webmaster
435

Column 6: veiligheid van attracties

Enkele weken geleden haalde de kermis van Hengelo het nieuws nadat een elastiek van de space jumb afbrak. Hierdoor is er weer een heel debat op gang gekomen omtrent van de veiligheid van attracties op... lees meer..

Pretparken
Webmaster
260

Nieuwe Familie Adventure 2017 Heide Park

Heide Park opent in 2017 Duitslands eerste interactieve Ghostbusters attractie, een 5D Dark Ride voor spookjagers vanaf zes jaar. Ghostbusters 5D - de ultieme geestenjacht trekt in het komende seiz... lees meer..

Pretparken
Webmaster
259

Word Ninja wanneer LEGO® NINJAGO® World Opent

Vanaf 12 januari 2017 worden de kinderen uitgenodigd om het magische martial arts koninkrijk binnen te gaan waar je een ninja wordt in je eigen LEGO® NINJAGO® [NIN-JAH-GO] avontuur. LEGO Ninjago Wo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
241

Halloween in Heide Park

Als de donkerste nachten van het jaar starten, start in Heide Park de grote enge koorts: Tussen 14 en 30 oktober viert Noord-Duitslands grootste themapark met negen dagen Halloween. Vrijdag, zaterd... lees meer..

Pretparken
Webmaster
245

Haunted House of Madness

Vanaf zaterdag 22 oktober zullen Dimitri Vegas en Like Mike aanwezig zijn in het pretpark met een eigen haunted house ! Een run through maze, speciaal ontworpen in samenwerking met de 2 top-DJ’s vo... lees meer..

Industrie
Webmaster
392

Sky Scream en Vonkaputous winnen prestigieuze European Star Awards

Premier Rides, een wereldwijde leverancier van hoog kaliber innovatieve themapark attracties, oogstte internationale bekendheid tijdens de prestigieuze 5e jaarlijkse European Star Awards, waarbij twee... lees meer..

Pretparken
Webmaster
264

Busch Gardens is gastheer van Sesamstraat Halloween

Busch Gardens® Tampa Bay zal gastheer zijn van het Sesame Street® Kids 'Weekends in oktober, een kindvriendelijk Halloween evenement met een hooibalen doolhof, unieke ontmoetingen met dieren, karakter... lees meer..

Zoo
Webmaster
292

Halloween in Pairi Daiza

Van zaterdag 29 oktober tot vrijdag 4 november, van 10u tot 21u, viert Pairi Daiza samen met tientallen artiesten en haar bezoekers Halloween, het meest buitengewone gekostumeerd feest van het jaar. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
251

Halloween Fiësta Mortal dit weekend van start

Dit weekend start een nieuwe editie van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde. Na 15 jaar is de Halloweenperiode uitgegroeid tot één van de meest belangrijke periodes van het jaar voor het park. H... lees meer..

Pretparken
Webmaster
301

Halloween 2016 - Plopsa-parken

Nog even geduld en de Plopsa parken beginnen ook aan hun Halloween zoals de andere parken aankomend weekend er mee beginnen. PLOPSALAND DE PANNE Van 15 oktober tot en met 6 november staat Plopsala... lees meer..

Pretparken
Webmaster
251

K3 komt voor het eerst naar Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden zet de herfstvakantie stevig in, want op maandag 17 oktober geeft K3 een spetterende liveshow in het mooiste indoorpark van Nederland! Nadat ze zes weekends het beste van zi... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
344

Camping de Pampel wint Apeldoorn Business Award

Afgelopen donderdag 6 oktober ging Camping de Pampel er vandoor met de titel ‘winnaar Apeldoorn Business Award’ in de categorie Toerisme. Daarmee wordt het Veluwse bedrijf beloond voor de inspanningen... lees meer..

Pretparken
Webmaster
294

Zie wat er gebeurt als #BrickPony gromt!

Onlangs onthulde LEGOLAND Florida Resort een levensgrote replica van de "1964½" Ford Mustang V8 coupe gemaakt van bijna 200.000 LEGO en DUPLO stenen. Voordat de replica aankwam bij het themapark in... lees meer..

Industrie
Webmaster
470

Zevende editie van de Diamond ThemePark Awards

De Diamond ThemePark Awards is na zes edities een heus begrip geworden in de lage landen. Het is een erkenning naar de dierentuinen en pretparken toe, van enerzijds een samengestelde vakjury met doorw... lees meer..

Pretparken
Webmaster
254

K3 komt voor het eerst naar Plopsa Indoor Hasselt

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober geeft K3 een spetterende liveshow in Plopsa Indoor Hasselt. Nadat ze vijf weekends het beste van zichzelf hebben gegeven in Plopsaland De Panne, maken Hanne, Klaas... lees meer..

Pretparken
Webmaster
263

Wave Breaker: The Rescue Coaster

Het Amerikaanse thema- en dierenpark SeaWorld San Antonio, dat zich in de staat Texas bevindt, krijgt er in 2017 een nieuwe achtbaan bij: Wave Breaker, the rescue coaster! Het wordt een op jetski's... lees meer..

Pretparken
Webmaster
261

Universal Studios Orlando viert Golden Ticket Award

Universal Studios Orlando heft een gouden ticket gewonnen voor de attractie Revenge of the Mummy™. De attractie werd in 2016 door bezoekers gekozen tot beste indoor Roller Coaster van de wereld. Ri... lees meer..

Pretparken
Webmaster
274

Duik in horrorfilm werelden

Voor de 18e verjaardag van het Halloween Horror Festival heeft Movie Park Germany dit jaar echt een geweldig cadeau pakket: twee nieuwe horror doolhoven, een nieuwe horrorfilm en een nieuwe show. D... lees meer..

Pretparken
Webmaster
267

Eerste Holiday event.

De jaarlijkse vakantie traditie, Christma Town ™, keert terug naar Busch Gardens® Tampa Bay met meer dan twee miljoen twinkelende lichtjes, feestelijke traktaties, vakantie entertainment en unieke att... lees meer..

Pretparken
Webmaster
271

Plopsaland De Panne dringend op zoek naar 550 werkkrachten

Met de drukke halloween-, sint- en kerstperiode in het vooruitzicht heeft Plopsaland De Panne nog een druk najaar voor de boeg. Om dit in goede banen te leiden, is het park nog op zoek naar meer dan 5... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 37

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.