Monthly Archive

November 2016

Pretparken
Webmaster
336

Actrice Stana Katic verlicht the Lego kerstboom

People’s choice award winnende actrice Stana Katic en haar 5 jaar oud nichtje Sophia hielpen de kerstman om de knop in te drukken om ’s werelds grootste Lego kerstboom in Legoland California te verlic... lees meer..

Pretparken
Webmaster
328

Europa-Park tovert zich weer om tot Duitslands grootste Winterwonderland

Met onder andere 2,5 miljoen lichtjes, 2.500 kerstbomen, 25 kampvuren en ontelbare decoraties zal Europa-Park zich deze winter weer omtoveren tot een magisch Winterwonderland. De 16e winteropenstellin... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Seizoen 2016 afgesloten met de sterkste oktobermaand in 15 jaar

Met de sterkste oktobermaand sinds 15 jaar en tegelijkertijd het succesvolste Halloween Horror Feest aller tijden heeft Movie Park Germany haar seizoen 2016 afgesloten. “Met de uitbreiding van ons Hal... lees meer..

Pretparken
Webmaster
364

Plopsaland De Panne verwelkomt Familie-acteurs

Plopsaland De Panne ontving vandaag heel wat Familie-fans voor een exclusief vieruurtje in aanwezigheid van de acteurs. Vandaag zakte een deel van de cast van Familie af naar Plopsaland De Panne, ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
367

Walibi Belgium wint internationale prijs.

Walibi heeft met PULSAR – de splashcoaster – twee internationale en prestigieuze prijzen gewonnen. PULSAR is verkozen tot de beste nieuwe attractie ter wereld en de PULSAR TV campagne is de beste van ... lees meer..

Zoo
Webmaster
323

Gieren in nesten!

Het is de laatste jaren niet weg te slaan uit de media: het gaat extreem slecht met de gieren in de wereld. Eén van de belangrijkste oorzaken hiervan is het gebruik van de onstekingsremmer Diclofenac ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Plopsa-parken pakken uit met Sint Weekends

Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsaland De Panne vieren de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends. Plopsa Indoor Coevorden Sinterklaas brengt op 19, 20, 26 & 27... lees meer..

Pretparken
Webmaster
290

Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest op zondag 27 november

Op zondag 27 november wordt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste editie van Het Grote Slagharen Sinterklaasfeest georganiseerd. In samenwerking met 100% NL en Sterren on tour treden ve... lees meer..

Pretparken
Webmaster
303

Recordpoging schoen zetten in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland wil het wereldrecord ‘schoentje zetten’ verbreken. Het themapark roept haar gasten op om een extra schoen mee te nemen tijdens het Sinterklaasfestijn, dat in de weekenden van 1... lees meer..

Pretparken
Webmaster
300

Plopsa Indoor Hasselt volzet op 11 november 2016

Plopsa Indoor Hasselt is vrijdag 11 november afgehuurd en niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben echter wel de kans om het park op zaterdag en zondag te bezoeken. Daarnaast kunn... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
474

Al 10 000 kaarten verkocht

De première van de hitmusical CATS in de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal vindt pas plaats op 29 maart 2017 en er zijn nu al meer dan 10 000 tickets verkocht! Wat een succes. De internationale ca... lees meer..

Pretparken
Webmaster
293

Seaworld's christmas celebration

SeaWorld Orlando's Christmas Celebration gaat weer van start waar de gasten de geneugten van Kerstmis kunnen ervaren, compleet met volledig nieuwe festiviteiten en terugkerende favorieten. Vakantie-ev... lees meer..

Pretparken
Webmaster
258

Plopsa ontvangt 135.000 bezoekers tijdens de herfstvakantie

Plopsa blikt enorm tevreden terug op afgelopen herfstvakantie. De vier Belgische Plopsa-parken ontvingen samen maar liefst 135.000 bezoekers. Plopsaland De Panne In Plopsaland De Panne was er deze... lees meer..

Pretparken
Webmaster
247

Sinterklaas komt naar Amusementspark Tivoli

Dit jaar komt Sinterklaas voor het eerst met z’n pieten naar Amusementspark Tivoli tijdens Winter Tivoli voor een Meet & Greet. Hij heeft voor alle kinderen een leuk kadootje meegenomen. Tijden... lees meer..

Pretparken
Webmaster
231

Ontmoet de Wereld-Gerenommeerde Kunstenaar en Conservationist Guy Harvey in SeaWorld Orlando op 19 en 20 november

Ontmoet de wereld-gerenommeerde maritieme kunstenaar en conservationist Guy Harvey in Seaworld Orlando tijdens het Guy Harvey Weekend op 19 en 20 november. Parkgasten zullen dieper dan ooit duiken ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
243

Amusementspark Tivoli opent deze winter de poorten

Kom nu ook in de winter lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, dagelijkse animatie en het overheerl... lees meer..

Pretparken
Webmaster
247

Winter in de Efteling vanaf 14 november

Wanneer de dagen korten en de temperaturen dalen is het zover. Van 14 november 2016 tot en met 31 januari 2017 is het Winter Efteling. Ruim 11 weken lang hult het sprookjesachtige attractiepark zich i... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1000

29/10/2016 Bobbejaanland Halloween Nocturne

Halloween… een duistere periode in het najaar… Voor vele pretparken een publiekstrekker, waar ze alles uit hun mouw schudden om de bezoeker mee te nemen in een tocht van magie, illusies, angstaanjagen... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
898

29/10/2016 Toverland Halloween Nocturne

Rond 15u vertrokken we met 3 mensen van onze crew naar Toverland voor de Halloween nights. In Toverland aangekomen zijn we eerst naar het winkeltje geweest waar we een toverstaf aanschaften voor een v... lees meer..

Resultaten 1 - 19 van 19

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.