Monthly Archive

December 2016

Zoo
Webmaster
352

China Light ZOO

Deze editie van China Light ZOO overdondert! Niet alleen in prachtige Chinese lichtobjecten, maar ook in het aantal bezoekers. Vandaag werd zelfs het 100.000ste kaartje verkocht. 100.000 mensen die ko... lees meer..

column
Webmaster
463

Column 7: halloween

Hoewel het pretparkseizoen een tijdje gedaan is, zijn de laatste dagen nog topdagen. Halloween is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware booming business. Daarom spelen heel wat parken daarop in... lees meer..

Pretparken
Webmaster
374

Boudewijn Seapark presenteert een gloednieuwe kerstshow

Na het succes van vorige jaren presenteert Boudewijn Seapark de 5e editie van de Nocturne AquaShow. Opnieuw zullen dolfijnen samen met de trainers het beste van zichzelf geven in een nieuwe productie.... lees meer..

Pretparken
Webmaster
340

Koen Crucke onthult ster

Vandaag werd Koen Crucke met een warm applaus onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn ster op de Story Walk of Fame. De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland D... lees meer..

Zoo
Webmaster
308

ZOO Antwerpen adopteert

Nu Aquatopia in januari de deuren sluit, zouden meer dan 2 500 vissen, reptielen, amfibieën en ongewervelden binnenkort dakloos worden. Maar dit is buiten buur ZOO Antwerpen gerekend. Een groot deel v... lees meer..

Dagattracties
Webmaster
441

Twee extra shows

De aangekondigde hitmusical CATS in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen is bij voorbaat al zo’n succes dat de organisator twee extra shows aankondigt. Heel bijzonder, noemt Frank van Paridon van Pr... lees meer..

Waterparken
Webmaster
400

Aqualibi slaat handen in elkaar met circus Bouglione

Vanaf 21 december tot en met 8 januari staat naast Aqualibi het circus Bouglione. Voor het eerst bieden beide organisaties samen een leuk programma aan voor het hele gezin tijdens de kerstperiode: voo... lees meer..

Zoo
Webmaster
291

Kai-Mama, Kai-Tante, Kai-Zus in Planckendael

Weet je nog? De dag dat Kai-Mook werd geboren in ZOO Antwerpen? De geboorte van het eerste baby-olifantje van België was in 2009 groot nieuws. En nu heeft ze zelf groot nieuws: ze is zwanger! Met meer... lees meer..

Pretparken
Webmaster
282

Première 50-jarige jubileumshow

Jacky Lafon staat 50 jaar op de planken. Om dit te vieren ontvangt het Plopsa Theater de variétéartieste op zondag 29 januari voor de exclusieve première van haar 50-jarige jubileumshow ‘Zo Dankbaar’ ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
316

Warme, winterse magie in Attractiepark Toverland

Ervaar samen de warme, winterse magie in Attractiepark Toverland. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie ademt het park een en al magische kerstsfeer. Beleef samen de betoverendste tijd v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
291

Filmlocatie "Sepp de Wolvenvriend" nagebouwd in Europa-Park

Vanaf 14 december 2016 is "Sepp, de Wolvenvriend" in de Nederlandse bioscopen te zien. Deze film is gebaseerd op een van de bekendste kinderboeken in Zwitserland. Een half jaar geleden is in Duitsland... lees meer..

Pretparken
Webmaster
293

Magische kerstsfeer in Winter Plopsaland

Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 8 januari 2017 wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Bezoekers worden meer dan ooit tevoren ondergedompeld in een feeëriek... lees meer..

Pretparken
Webmaster
284

Europa-Park zoekt studenten voor 'European Summer Programme'

Europa-Park biedt studenten in 2017 de mogelijkheid om werkervaring op te doen in een van de top-attractieparken ter wereld. De directie wil met medewerkers uit verschillende landen het Europese karak... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1040

02/12/2016 China Lights @ Zoo Antwerpen

We werden verwacht rond 18.45u aan de Chinese boog om naar de zoo te gaan op het Astridplein in Antwerpen. Voor het Centraal Station stond al een grote, mooie lichtgevende draak. We werden hartelij... lees meer..

Pretparken
Webmaster
290

Europa-Park breidt MICE-aanbod uit

Duitslands grootste attractiepark organiseert onder de noemer Confertainment al jaren evenementen voor de zakelijke markt. In het voorjaar van 2017 neemt men een nieuwe locatie in gebruik: de Europa-P... lees meer..

Pretparken
Webmaster
237

Hellendoorn opent in 2017 een nieuw groot avontuur!

Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in 2017 verder uit met de komst van een nieuw groot avontuur. Pretparkgasten en overige avonturiers kunnen komend seizoen genieten van de aller... lees meer..

Waterparken
Webmaster
336

Waar komt de Kerstman Practice Chimney Sliding?

Met Kerstavond net om de hoek maakte de vrolijke man zelf – de kerstman - een stop bij Aquatica, SeaWorld's Waterpark om te oefenen voor zijn nacht vol schoorsteenafdalingen op Ihu's Breakaway Falls. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
248

COWABUNGALOW! LEGOLAND Beach Retreat

LEGOLAND Beach Retreat zal zijn eerste gasten verwelkomen bij de opening op 7 april 2017. LEGOLAND Florida Resort kondigde de openingsdatum aan tijdens een exclusieve media preview van de geheel nieuw... lees meer..

Resultaten 1 - 18 van 18

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.