Monthly Archive

2017

Pretparken
Webmaster
1473

Legoland Castle Hotel in Legoland California opent reservatie mogelijkheid

Wil jij je kind een onvergetelijk cadeau geven? Nodig hem dan uit om als een van de eerste te overnachten in het Legoland Castle Hotel bij de opening in de lente van 2018! Terwijl de aannemers hard we... lees meer..

Zoo
Webmaster
590

Kerstbaby geboren in olifantentempel in Planckendael

Olifant May Tagu bevalt van schattig olifantje. Olifant May Tagu, de zus van Kai-Mook, is gisteren op kerstdag om 13u03 bevallen van een prachtige kerstbaby. Ze beviel in de zandstal van Planckenda... lees meer..

Pretparken
Webmaster
660

Magische Winterweken in Attractiepark Toverland van start

Het is kerst in Attractiepark Toverland. Speciaal voor de Magische Winterweken in de kerstvakantie is het park versierd met meer dan honderd dennenbomen en talloze lichtjes. Ook kunnen bezoekers ge... lees meer..

Zoo
Webmaster
605

Schattig koalaatje geboren in ZOO Antwerpen

De joey kruipt voor het eerst uit de buidel. In ZOO Antwerpen kun je dezer dagen komen genieten van een klein koalaatje. Mama Guwara heeft namelijk een baby’tje in haar buidel. De joey, zoals je ee... lees meer..

Pretparken
Webmaster
573

Plopsa-parken ondergedompeld in betoverende kerstsfeer

De Belgische Plopsa-parken worden deze kerstvakantie opnieuw omgetoverd tot magische winterlandschappen met extra animatie, feeërieke decoratie en een programma volledig aangepast aan de aankomende ke... lees meer..

Zoo
Webmaster
558

Vissen uit Singapore beleven witte kerst in SEA LIFE Blankenberge

Op 6 juli 2017 heeft het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen) op de luchthaven van Zaventem vissen in beslag genomen. De vissen, afkomstig uit Singapore, waren geverfd ... lees meer..

Zoo
Webmaster
755

Tweeling slurfhondjes geboren in ZOO Antwerpen

In ZOO Antwerpen is er momenteel een heerlijk warm nestje te ontdekken met een tweeling slurfhondjes. Twee piepjonge steppeslurfhondjes stelen in ZOO Antwerpen de harten van de verzorgers en bezoek... lees meer..

Pretparken
Webmaster
519

Gloednieuwe kerstshow met dolfijnen

Wat te doen met de kinderen tijdens de kerstvakantie? Boudewijn Seapark biedt een ‘overdekt’ dagje uit voor de hele familie! Dolfijnenshow: Nocturne AquaShow Na het succes van vorige jaren present... lees meer..

Pretparken
Webmaster
650

Nieuw logo en nieuwe huisstijl voor Attractiepark Toverland

Met de komst van het nieuwe themagebied Avalon en de legendarische tovenaar Merlijn wordt Attractiepark Toverland in 2018 magischer dan ooit. Dit vraagt om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, w... lees meer..

Waterparken
Webmaster
542

Océade verwacht sneeuw !!!

Van 23 december tot en met 7 januari wordt het tropische zwemparadijs Océade opnieuw omgetoverd tot een ‘arctisch’ waterpretpark. Het mag er dan wel 28 graden zijn, toch zullen er meerdere keren ... lees meer..

Waterparken
Webmaster
452

Naar het circus en naar een tropisch waterparadijs?

Kom deze combinatie ontdekken in Aqualibi tijdens de kerstvakantie. Vanaf vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari staat naast Aqualibi een rood-witte circustent. Het hele gezin kan tijdens ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1181

Walrus kalveren maken hun publieke debuut in Seaworld.

Vanaf vandaag kunnen gasten van het SeaWorld Orlando park twee walrus kalveren zien, Ginger en Aku, in de Wild Arctische habitat van het park. De kalveren hebben vorige maand met elkaar kennisgemaa... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1064

Gillian Smith vervoegt Legoland® Florida Resort als Vice president, marketing en sales

Gillian Smith, een award-winnende marketingmanager waarvan innovatieve en aansprekende campagnes consumenten over de hele wereld hebben geraakt, heeft zich aangesloten bij LEGOLAND® Florida Resort als... lees meer..

Pretparken
Webmaster
568

Slagharen bereidt zich in de winter voor op het jubileumjaar 2018

Attractie- & Vakantiepark Slagharen viert in 2018 het 55-jarig jubileum met de opening van een nieuwe gethematiseerde entree. Ook bouwt het attractiepark een voetgangerstunnel vóór de entree en... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1995

Het bestaat! Een attractiepark met 2 Michelin-sterren!

Voor de vierde keer op rij ontving het fine-dining restaurant van Europa-Park twee Michelin-sterren. Europa-Park blijft hiermee het eerste en enige attractiepark ter wereld met een sterrenkeuken. R... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1181

Seaworld breidt het vakantieseizoen uit met new latin-geïnspireerd evenement

Gezinnen worden uitgenodigd om te helpen met het herdenken van de komst van de drie wijze mannen met authentieke feestelijke gerechten en feestelijke ervaringen gehouden ter ere van de gekoesterde tra... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1016

Vergroot LEGOLAND® Florida plezier met een exclusieve VIP-ervaring dit vakantieseizoen

Maak een bezoek aan LEGOLAND® Florida Resort zelfs specialer dit vakantieseizoen met drie exclusieve VIP-ervaringen. Gasten kunnen genieten van particuliere tijd met LEGO® figuren, heerlijke desser... lees meer..

Zoo
Webmaster
979

SeaWorld Team helpt bij de redding van tien lamantijnen Stranded in Zuid-Carolina

Leden van het Rescue Team van SeaWorld Orlando reisden naar Charleston, SC deze afgelopen week, waar in samenwerking met verschillende organisaties en vrijwilligers – ze 10 eigenzinnige lamantijnen hi... lees meer..

Pretparken
Webmaster
486

36-jarige achtbaan Python wordt opnieuw opgebouwd

Toen de Python in 1981 opende was het niet alleen de eerste achtbaan in de Efteling, maar ook de grootste en meest spectaculaire achtbaan op het Europese vasteland. Inmiddels is de stalen achtbaan 36 ... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
494

Veluwecamping de Pampel nieuw in ANWB-lijst Europese Topcampings

De Pampel in Hoenderloo mag zich sinds gisteren ANWB Topcamping noemen. De camping staat  in de vernieuwde lijst van de ANWB. In totaal staan 180 campings op de lijst van ANWB Topcampings, waarvan ... lees meer..

Zoo
Webmaster
459

ZOO Antwerpen geeft bomen tweede leven

Een boterham eten op een broodplankje gemaakt van een boom uit ZOO Antwerpen? Dat kan vanaf nu. De bomen die 2 jaar geleden nog het Flamingoplein van ZOO Antwerpen sierden, kregen een tweede leven.... lees meer..

Zoo
Webmaster
447

3 zeehondenpups terug naar zee

Na een verblijf van enkele maanden in het zeehondenopvangcentrum van SEA LIFE Blankenberge werden opnieuw enkele zeehonden vrijgelaten. Zeehonden “Croketje, Sealenie en Bo” werden respectievelijk i... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1118

26/11/2017 Brick Mania

Op zondag 26 november was eindelijk de tijd aangebroken om naar het grootste lego evenement te gaan van België. We spraken af in het centraal station van Antwerpen om dan een tram te nemen tot aan ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1175

Actrice Hilary Duff laat de Lego® kerstboom branden in Legoland® Californië resort!

Award-winnende actrice en zangeres Hilary Duff heeft de kerstman geholopenom de lichtjes aan te steken van 's werelds grootste LEGO® kerstboom in LEGOLAND® Californië Resort tijdens de 15e jaarlijkse ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
700

Sinterklaas live op RADIONL vanuit Plopsa Indoor Coevorden

Op 2 en 3 december viert Plopsa Indoor Coevorden in aanwezigheid van RADIONL de komst van Sinterklaas met een spetterende Sint Show, een optreden van de Dikdakkers en een feestelijk troonmoment. Ti... lees meer..

Pretparken
Webmaster
792

Legoland® californië resort opent het eerste legoland® castle hotel in noord-amerika!

Het LEGOLAND® kasteelhotel in LEGOLAND® Californië Resort bereikte haar hoogste piek wanneer  werknemers van het park het nieuwe Koninkrijk officieel bekroonden met twee torenhoge LEGO® vlaggen. Me... lees meer..

Pretparken
Webmaster
7822

Nieuw in 2018

Op IAAPA attracties Expo 2017, de premier conferentie en handelsbeurs voor de wereldwijde pretparkindustrie, releases de International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) haar jaarlij... lees meer..


Info
Webmaster
10018

UITgetest

... lees meer..

UITgezocht
Webmaster
1102

UITgezocht 2: TROY Binnenstebuiten

In deze UITgezocht neem ik jullie mee naar het pareltje van Toverland. Namelijk de houten achtbaan TROY. Want Troy heeft Toverland wel degelijk op de kaart gezet. Door de komst van Troy zijn de bez... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 355

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.