Monthly Archive

Januari 2017

Zoo
Webmaster
266

Duivels in België!

Pairi Daiza kan met trots de komst van de eerste Tasmaanse duivels in België aankondigen. Na Denemarken is België het enige andere land in Europa om deze fascinerende en bedreigde diersoort te mogen h... lees meer..

Pretparken
Webmaster
289

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of fame

Voorafgaand aan de première van haar nieuwe zaalshow ‘Zo dankbaar’ in het Plopsa Theater werd Jacky Lafon gehuldigd met een ster op de Story Walk of Fame. Jacky Lafon staat dit jaar maar liefst 50 ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
282

Eerste duelling alpine coaster in Europa

Tijdens een werfbezoek aan de bouwsite van de nieuwe attractie in Bellewaerde, werd aan de verzamelde pers en pretparkfans de nieuwe naam van de eerste Duelling Alpine Coaster in Europa onthult. De... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
326

Natuur en avontuur op slechts één uur rijden van de Nederlandse grens

Op slechts één uur rijden van de Nederlandse grens, in het hart van de Belgische Ardennen, ligt op 500 meter hoogte Panoramacamping Petite Suisse. Een viersterren camping met een prachtig uitzicht ... lees meer..

Zoo
Webmaster
201

SeaWorld Orlando's "Wetsuit Penguin" begint het nieuwe jaar met nieuwe veren

Wonder Twin, de vrouwelijke pinguïn die een aangepaste wetsuit als onderdeel van haar gespecialiseerde zorg in SeaWorld Orlando heeft gekregen, is 2017 begonnen met een verse laag veren. Het verhaa... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
350

Nieuw vakantiepark Loonsche Land opent op verjaardag Efteling

Aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land bouwt de Efteling momenteel haar nieuwe vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. De bouw van het ruim acht hectare grote... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
307

een magische vakantie

Sprookjes bestaan niet? Op Sprookjescamping de Vechtstreek wel! Op deze vijf sterren ANWB Top camping staan elke dag de lieve en soms een tikkeltje ondeugende Sprookjesfiguren klaar om samen met he... lees meer..

Industrie
Webmaster
374

Euro attracties Show 2017

Euro attracties Show 2017 vindt plaats in Berlin Messe Exhibition Center in Duitsland van 26 t.e.m. 28 september 2017 Deze conferentie wordt georganiseerd door de International Association of Amuse... lees meer..

Pretparken
Webmaster
333

Europa-Park neemt logistiek centrum in bedrijf

Met de inbedrijfname van een 8.000 m2 groot logistiek centrum kan Duitslands grootste attractiepark leveringen voortaan sneller verwerken, tijd besparen en transporten in het resort economischer en ef... lees meer..

Zoo
Webmaster
272

Giraf Megara, zelf geboren in Planckendael, bevalt van prachtig kleintje

Giraf Megara is gisteren in Planckendael bevallen van haar allereerste kleintje: een baby van 1,75 meter. Mama Megara toont zich een voorbeeldige moeder. Ze laat de baby vlot drinken en wijkt niet ... lees meer..

Zoo
Webmaster
259

blauwgespikkelde pijlstaartrog geboren in ZOO Antwerpen

Het nieuwe jaar begint ronduit schitterend in ZOO Antwerpen met de geboorte van een blauwgespikkelde pijlstaartrog. De ZOO neemt deel aan het kweekprogramma voor deze bedreigde vissensoort. In het ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
202

De Efteling organiseert een sprookjesschrijfwedstrijd!

Stichting Natuurpark de Efteling organiseert in het eerste kwartaal van 2017 de 'Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen'. Oud of jong, iedereen uit Nederland en Vlaanderen kan hieraan meedoen. D... lees meer..

Pretparken
Webmaster
206

Walibi Belgium zoekt 600 medewerkers

Steeds meer Vlaamse bezoekers vinden hun weg naar het meest sensationele park van België. Om hen nog beter te kunnen ontvangen gaat Walibi op zoek naar Nederlandskundige medewerkers (seizoensarbeiders... lees meer..

Pretparken
Webmaster
247

Attractiepark Toverland kijkt terug op een mooi jubileumjaar

Attractiepark Toverland kan terugkijken op een mooi 2016. Het themapark mocht tijdens haar verjaardagsjaar 682.932 gasten verwelkomen, maar er waren meer hoogtepunten. Zo vierde het park haar 15e v... lees meer..

Zoo
Webmaster
254

ZOO Antwerpen, de Koningin Elisabethzaal en Planckendael kenden in 2016 een fantastisch jaar

ZOO Antwerpen doet dat met gepaste trots, want in 2016 mochten we meer dan een miljoen mensen ontvangen in de nieuwe ZOO, een stijging van 7%. Planckendael kijkt terug op een prima jaar met ongeveer 9... lees meer..

Zoo
Webmaster
237

Venetia de manatee begint nieuwjaar door terug te keren in het wild

Een vrouwelijke manatee begon haar nieuwe jaar door terug te keren naar het wild. Haar terugkeer markeerde het einde van het avontuur van haar redding en het begin van een nieuw hoofdstuk in haar verh... lees meer..

Pretparken
Webmaster
272

Hoogste en snelste achtbaan in Seaworld San Diego geschiedenis voorzien voor 2018

SeaWorld® San Diego onthulde de plannen voor 2018 — de Sidderaal achtbaan — met meerdere-lancering elementen, hoog-energetische wendingen en hartbonzende loops. Het nieuwe Ocean Explorer rijk zal l... lees meer..

Pretparken
Webmaster
250

Evenementen Legoland Florida 2017

Gotham City de Caped Crusader start een geweldige line-up van speciale evenementen in LEGOLAND® Florida Resort in 2017 en belooft veel plezier, vuurwerk en de festiviteiten op de populaire vakantiebes... lees meer..

Pretparken
Webmaster
249

Wijzigingen in het bestuur

Jim Dean, voorzitter van Busch Gardens Tampa Bay en Adventure Island is benoemd tot voorzitter van de Orlando parken, SeaWorld, Aquatica en Discovery Cove. Stewart Clark, Vice President van Discove... lees meer..

Waterparken
Webmaster
397

Plopsaqua De Panne vanaf nu 365 dagen per jaar open

Plopsaqua De Panne is vanaf nu elke dag van het jaar open. Bezoekers kunnen dus het hele jaar door genieten van uren waterpret in het gethematiseerde waterpark. Op 22 maart 2015 opende Plopsaqua De... lees meer..

Resultaten 1 - 20 van 20

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.