Monthly Archive

Maart 2017

Pretparken
Webmaster
245

Europa-Park opent 'Voletarium' en vele andere nieuwigheden in 2017

Morgen start het nieuwe zomerseizoen in Europa-Park. Duitslands grootste attractiepark heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de bezoekers weer te verrassen. Zo komt dit seizoen de droom om te ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
194

Kom vanaf 8 april spelen en genieten in Amusementspark Tivoli

Vanaf zaterdag 8 april 2017 is Amusementspark Tivoli weer geopend. Het pretpark heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen voor families met kinderen vanaf 2 jaar, is veilig, kindvriendelijk, ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
231

Slagharen klaar voor een nieuw seizoen!

Vandaag openen de poorten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor een nieuw seizoen vol spanning en avontuur. Afgelopen winter is er 14 miljoen euro geïnvesteerd in een groot aantal projec... lees meer..

Pretparken
Webmaster
240

Walibi: opening nieuw seizoen op 1 april

Het grootste pretpark van België voor alle leeftijden opent op 1 april zijn deuren met attracties en sensaties voor jong en oud. Ook kunnen iedere dag tijdens de paasvakantie kinderen tot twaalf jaar ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
223

Walibi en Natagora vinden een duurzame oplossing

De familie bevers die aan de rand van het park Walibi leeft zal in haar natuurlijke omgeving mogen blijven. Het park komt met Natagora overeen om de plek te beveiligen eerder dan de dieren te verplaat... lees meer..

Pretparken
Webmaster
196

Start pretparkseizoen zaterdag 1 april!

Boudewijn Seapark opent zaterdag 1 april de deuren voor een nieuw pretparkseizoen! Tot 1 oktober kunnen jong en oud terug genieten van onze unieke dolfijnenshow, hilarische zeeleeuwenshow en educat... lees meer..

Pretparken
Webmaster
247

Walibi Belgium op zondag 2 april uitverkocht !

Zondag 2 april 2017 is Walibi Belgium volledig volzet. We raden iedereen aan om het park te bezoeken op zaterdag 1 april of vanaf 3 april tot 17 april. Zondag 2 april is Walibi Belgium exclusief g lees meer..

Pretparken
Webmaster
226

Efteling klaar voor 65e jubileum vol nieuwigheden

Dit jaar viert de Efteling, het sprookjesachtige attractiepark in Brabant, haar 65e verjaardag. Het park is alle dagen van het jaar geopend, maar komende maanden staan er bijzondere activiteiten op... lees meer..

Pretparken
Webmaster
221

Heidiland met gloednieuwe attractie Heidi The Ride!

Op zondag 2 april opent Heidiland in Plopsaland De Panne voor het grote publiek. De investering bedraagt zo’n 7,5 miljoen euro. Plopsaland De Panne zet zijn sterk doorgedreven investeringsbeleid ve... lees meer..

Zoo
Webmaster
217

Wintertuin weer prachtige Vlindertuin in ZOO Antwerpen

Sinds kort fladderen er weer exotische vlinders rond in de Wintertuin in ZOO Antwerpen. Vanaf begin maart komen er elke week zo’n vierhonderd vlinderpoppen uit Costa Rica aan die in de vlinderkast van... lees meer..

Zoo
Webmaster
241

Het hele jaar door nocturnes

Van 29 april tot 01 oktober blijven de poorten van Pairi Daiza elke zaterdag, zondag, op feestdagen, brugdagen en tijdens de zomervakantie open tot … 21uur ! Men kan dus dit seizoen op regelmatige ... lees meer..

Zoo
Webmaster
203

Al 57 ooievaarsnesten in Planckendael bewoond en de eerste eieren gelegd

Planckendael wordt weer bevolkt door de ooievaars. Ze keren terug van het Zuiden naar hun thuis in Planckendael. Ze fatsoeneren hun nesten en hernieuwen de band met hun partner. Ze paren vlijtig en... lees meer..

Zoo
Webmaster
271

Seizoen 2017 in Pairi Daiza

Tien dagen voor opening schakelen de teams van Pairi Daiza over naar de 6de versnelling. Op zaterdag 1 april heropenen de poorten van Pairi Daiza, na een winterstop van 5 maanden, voor de 24ste maal. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
192

Movie Park Germany seizoenstart 2017

Wanneer de gasten van Movie Park Germany voor de seizoenstart van 2017 door de draaipoort gaan, kunnen ze zich naast over de vernieuwde entree ook over talrijke nieuwigheden verheugen. Er wachten een ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
191

Opening spectaculaire achtbaan Gold Rush op 13 april!

Op donderdag 13 april 2017 opent de nieuwe spectaculaire achtbaan Gold Rush in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Afgelopen weekend is het hoogste punt van 33 meter bereikt en tevens het laat... lees meer..

Pretparken
Webmaster
216

Bijzondere opening nieuwe attractie

Avonturenpark Hellendoorn doet een beroep op uw strijdbaarheid! U wordt dringend verzocht om naar eer en geweten het land te beschermen tegen draak Hellendra! De gewetenloze, gemene Hellendra heeft... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
347

Legoland® Californië opent nieuwe Ninjago® kamers

Gezinnen kunnen vanaf nu volledig ondergedompeld worden in de wereld van LEGO NINJAGO® in LEGOLAND® Hotel in LEGOLAND® Californië Resort! Vanaf vandaag kunnen gasten officieel de nacht doorbrengen in ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
198

SeaWorld Orlando verwelkomt voorjaar met nieuwe show "Dolphin Days"

SeaWorld Orlando lanceert een nieuwe show genaamd Dolphin Days. Dolfijn dagen krijgt zijn debuut op zaterdag 1 april, ter vervanging van de populaire Blue Horizons®. In de nieuwe presentatie leert ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
202

Legoland® Florida transformeert uw auto in een LEGO-thema rit met een GPS-spel

De road trip wordt een beloning deze voorjaarsvakantie – dankzij LEGOLAND Florida Resort – met de lancering van een uniek GPS avonturenspel gebouwd voor kinderen die de weg leidt naar LEGOLAND in een ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
258

Bobbejaanland opent de deuren op 1 april 2017.

Op zaterdag 1 april 2017 opent het plezantste land alweer haar deuren voor het grote publiek. Na de lancering van de meeslepende grottenexpeditie The Forbidden Caves in 2015 en de innovatieve Mount... lees meer..

Pretparken
Webmaster
186

Het Grote Slagharen Paasfeest op zondag 16 april

Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert op zondag 16 april Het Grote Slagharen Paasfeest. De dag start met een zoektocht naar chocolade eieren die in het park zijn verstopt. Vervolgens ... lees meer..

Zoo
Webmaster
232

Planckendael ambieert de grootste versierde paasboom

Meestal zijn het de dieren die in Planckendael onze onverdeelde belangstelling krijgen, maar deze paasvakantie krijgen de hoveniers het hoogste woord. Zij kruipen de bomen in om ze te tooien met ve... lees meer..

Industrie
Webmaster
306

Euro Attractions Show vindt dit jaar in Duitsland plaats

De Euro Attractions Show (EAS), de grootste vakbeurs voor de Europese attractieparken-branche, zal dit jaar in Berlijn plaatsvinden. Van 26 tot en met 28 september 2017 zullen in de Berlin Messe &a... lees meer..

Pretparken
Webmaster
189

Maak een plons in SeaWorld kamp deze zomer

Voor honderden kinderen is het antwoord simpel dit jaar: Camp in SeaWorld Orlando. De populaire kampen bieden een soort educatieve, spannende ontmoetingen die niet kan worden gevonden in een tradition... lees meer..

Pretparken
Webmaster
184

Legoland® Florida Resor viert 'De LEGO® Batman Movie™' met exclusieve speciale gebeurtenis

Super held. Misdaadbestrijder. Meester Bouwmeesters. LEGO® Batman™ is al deze en nog veel meer. LEGOLAND® Florida Resort viert de Caped Crusader met een exclusief nieuw evenement dat plaatsvindt op 4 ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
217

Pretparkseizoen 2017: Nieuwe avonturen in Heide-Park Resort

Heide-Park Resort zal op 8 april beginnen met nieuwe buitengewone avonturen in het seizoen 2017. Het hoogtepunt is de opening van de interactieve attractie van Ghostbusters 5 d - de ultieme ghost hunt... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1287

02/03/2017 Slagharen

We werden verwacht om 11.30u in Slagharen voor de persvoorstelling van Gold Rush en het nieuwe logement. Er werd getoond welke werken er plaats vonden tijdens de winter 2016-2017. De totale som van... lees meer..

Pretparken
Webmaster
213

Slagharen investeert 14 miljoen euro in gastbeleving

In 2017 zet Attractie- & Vakantiepark Slagharen vol in op een grotere gastbeleving met de introductie van de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush en 84 nieuwe accommodaties. O... lees meer..

Pretparken
Webmaster
241

Walibi Holland introduceert uniek vrienden abonnement

Young adults gaan het liefst met elkaar naar een pretpark. Wanneer zij nu met minimaal 3 vrienden tegelijk een abonnement aanschaffen, betalen zij een speciale prijs voor de ‘Walibi Friends Pas’. Een ... lees meer..


Resultaten 1 - 30 van 30

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.