Monthly Archive

Mei 2017

Pretparken
Webmaster
240

Ghostbustersdag in het Heide-Park Resort

Op 11 juni is het Ghostbustersdag in Heide-Park Resort. Op Ghostbusterstag veroveren de beroemde Ghostbusters Noord Duitslands grootste themapark met een programma voor grote en kleine avonturiers.... lees meer..

Pretparken
Webmaster
228

Heb jij óf ben jij een Draak van een Moeder?

Zo’n moeder die flauwe grappen maakt, mensen graag laat schrikken en altijd het laatste koekje uit de trommel pakt? Moeders die af en toe wat ontactisch uit de hoek komen en die men soms wel achter... lees meer..

Zoo
Webmaster
208

SeaWorld Orlando zet een geredde zeeschildpad uit in de oceaan op de Werelddag van de schildpad

Na vier maanden van gespecialiseerde zorg is een 230 pond onechte karetschildpad terug thuis in de oceaan dankzij SeaWorld Orlando Rescue Team en Florida Fish and Wildlife Conservation Commissie (FWC)... lees meer..

Pretparken
Webmaster
220

Legoland® Florida Resort doneert

Verbeelding neemt de vlucht in een interactieve speelplaats ontworpen door LEGOLAND® Florida Resort voor de kinderen van personeel van Patrick Air Force Base. Bij de opening op 1 juni geeft het nie... lees meer..

Waterparken
Webmaster
248

Waterpark Legoland Californië Resort opent weer.

Meer dan 50 kinderen en hun families van de Los Angeles en San Diego afdelingen van Ronald McDonald House Charities® werden getrakteerd op een exclusieve dag in het LEGOLAND® waterpark zoals LEGOLAND®... lees meer..

Pretparken
Webmaster
218

Efteling trekt zomer op gang met Efteling Midsummer Festival

Op zaterdag 17 juni viert de Efteling de langste dag van het jaar met het Efteling Midsummer Festival. Op de meest feeërieke plek van Nederland vindt voor de derde keer dit unieke festival plaats. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
205

Een avontuurlijke dag om nooit te vergeten

Nieuwe spectaculaire zomershow, waterpret in Aquaventura Slidepark en griezelen tijdens Heksendoorn en Screams Avonturenpark Hellendoorn is haar seizoen spectaculair gestart met Het Drakennest, een... lees meer..

Zoo
Webmaster
221

Audities voor musicalspektakel ZOO of Life overweldigend succes

De audities en workshops voor ZOO of Life zijn binnenkort afgerond en wat een enorm succes zijn ze geweest. ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee ZOO Antwerpen op een originele manier... lees meer..


Zoo
Webmaster
219

ZOO Antwerpen nog leuker met ZOOapp

Wist jij al dat ZOO Antwerpen een eigen app heeft? De ZOOapp bundelt praktische, handige info met toffe filmpjes, spelletjes en weetjes. Daarmee maakt de ZOOapp je dierentuinbezoek leuker én makkel... lees meer..

Pretparken
Webmaster
228

Muziek Toverland vanaf nu ook digitaal verkrijgbaar

De karakteristieke park- en showmuziek van Attractiepark Toverland is voortaan ook online te beluisteren en downloaden via diverse bekende muziekplatformen. Hierdoor kunnen de bezoekers hun dagje T... lees meer..

Pretparken
Webmaster
198

Vijf tips van de dienst voor familie avontuur in het Heide-Park Resort

Heide-Park Resort biedt een breed scala aan voor een dag met het hele gezin. Meer dan 30 attracties en shows zijn speciaal ontworpen voor kinderen tot 10 jaar, met inbegrip van de nieuwe avonturen ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
193

Millennia Gardens basisschool EcoClub studenten delen hun ontbijt met 23 geredde lamantijnen

Studenten uit de Millennia Gardens basisschool EcoClub ontmoeten eindelijk de dieren die ze al door het hele schooljaar geholpen hebben. De derde, vierde en vijfde rang studenten ontwikkelden, groe... lees meer..

Pretparken
Webmaster
208

Legoland® Florida Resort biedt jaarlijkse Pass aan voor $99

LEGOLAND® Florida Resort zal haar grootste deal lanceren van het jaar op 26 mei – $50 korting op de Awesomer jaarlijkse Pass, die toegang geeft tot zes afzonderlijke attracties, inclusief pretpark LEG... lees meer..

Pretparken
Webmaster
195

LEGO® Star Wars™ MINILAND Display geïnspireerd door Star Wars

Als fans in de Melkweg vandaag de Star Wars™ saga vieren, kondigt LEGOLAND® Florida Resort een spannende nieuwe aanvulling aan die in het gebied komt van de LEGO® Star Wars™ MINILAND in 2018 – een nag... lees meer..

Pretparken
Webmaster
161

Europa-Park en Zwarte Woud presenteren zich op Libelle Zomerweek

Komende week vindt de 21ste editie van de Libelle Zomerweek plaats. Voor het eerst zullen Europa-Park en het Zwarte Woud hier acte de présence geven. Geïnteresseerden kunnen in stand 1220 terecht v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
232

Toverland opent nieuw themagebied met Wing Coaster in 2018

Toverland wordt in 2018 anderhalf keer zo groot. Het attractiepark breidt dan uit met een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. In het themagebied staan twee grote attracties centraal. Een s... lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.