Monthly Archive

September 2017

Pretparken
Webmaster
275

Legoland® Florida Resort en Merlijns toverstaf doneren 20.000 tickets.

In de nasleep van orkaan Irma zal LEGOLAND® Florida Resort 18.000 pretpark tickets aan het UNICEF Kid Power scholen programma doneren en 2.000 naar Citrus Center Boys & Girls Clubs, de Central Flo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
306

Brick-or-treat feestnachten halloween!

Brick-or-treat feestnachten, gepresenteerd door Shutterfly®, is elke zaterdagavond (30 september, 7, 14, 21 en 28 oktober) terug met spannend entertainment, zoetere traktaties en nog meer niet-zo-s... lees meer..

Pretparken
Webmaster
345

Toverland onthult: nieuw themagebied krijgt de naam Avalon

Attractiepark Toverland gaat in 2018 uitbreiden met een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. Hierdoor wordt het park maar liefst anderhalf keer zo groot. Toverland maakte vandaag tijdens e... lees meer..

Pretparken
Webmaster
306

Europa-Park valt royaal in de prijzen tijdens Euro Attractions Show

"Lifetime Award" voor Roland Mack. Tijdens de Euro Attractions Show, de grootste vakbeurs voor attractieparken in Europa die deze week in Berlijn plaatsvindt, viel Europa-Park meerdere malen in d lees meer..

Industrie
Webmaster
309

Meest spannende achtbanen in de VS

Ze noemen niet voor niets "thrill rides". De kreten weerkaatsen in de pretparken door de trillingen die passagiers ervaren in een achtbaan zitten. Hedendaagse mechanische kolossen zijn sneller, gro... lees meer..

Pretparken
Webmaster
8387

Drie Legoland® parken veranderen achtbanen in Supercharged Virtual Reality Adventure

De grote LEGO® Race zorgt voor een nieuwe ervaring in Maleisië, Florida en Deutschland Resorts in 2017-2018. Met een kleurrijke line-up van racers uit de gelederen van de populaire LEGO Minifig m... lees meer..

Pretparken
Webmaster
232

Op zoek naar griezelige live schrikker voor Halloween in Heide-Park Resort

Schrikker-casting in Noord Duitsland's grootste pretpark: de Hamburg Boo-Crew zoekt op 24 September versterking voor de Halloween-Events in oktober. Horror fans van ten minste 18 jaar oud, die graa... lees meer..

Zoo
Webmaster
237

SeaWorld Orlando reddingsteam onderweg na orkaan Irma

In de nasleep van orkaan Irma is het een drukke week voor het SeaWorld Orlando Rescue team. Op donderdag, 14 september bleek een manatee kalf verlaten in Southwest Florida, vermoedelijk als gevolg ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
177

Heide Park seizoen gaat in overuren

Het huidige seizoen wordt voor het eerst in de geschiedenis van Heide-Park Resort met vijf dagen verlengd tot 5 november 2017. Heide-Park Resort blijft open t.e.m. 5 november 2017. Noord Duitsland'... lees meer..

Pretparken
Webmaster
232

Halloween in Europa-Park

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat in Europa-Park weer alles om Halloween draait! Tot en met 5 november kunnen bezoekers genieten van het bekende attractie-en showaanbod, maar... lees meer..

Pretparken
Webmaster
285

Bobbejaanland bibbert en beeft tijdens Halloween 2017

Met haar attracties voorziet Bobbejaanland de bezoekers zowat het hele jaar door van adrenalinestoten, maar tijdens Halloween maak je je maar beter op voor een nooit geziene kick! Na het winnen van... lees meer..

Industrie
Webmaster
314

Revenge of the Mummy ™ in Universal Studios Orlando bekroond met het tiende Golden Ticket voor 's werelds beste Indoor achtbaan

Baltimore, MD - Amusement Today heeft de winnaars van de prestigieuze Golden Ticket Awards aangekondigd. De awards werden gepresenteerd in het historische Lake Compounce in Bristol, Connecticut t... lees meer..

Pretparken
Webmaster
307

Ninjas nemen LEGOLAND® Californië RESORT over tijdens de LEGO NINJAGO® dagen

Het is Ninja tijd! LEGOLAND® Californië Resort viert de opening van Warner Bros. Pictures langverwachte groot-scherm geanimeerde avontuur 'THE LEGO® NINJAGO® film' met de LEGO NINJAGO dagen op 23 e... lees meer..

Zoo
Webmaster
356

SEA LIFE organiseert de wereldwijde campagne

SEA LIFE organiseert de wereldwijde campagne 'World Aquariums Against Marine Litter', voor de 4e Our Ocean (Onze Ocean) Conference. De grootste aquariumketen van de wereld SEA LIFE schaart zich ach... lees meer..

Pretparken
Webmaster
366

Amusementspark Tivoli wint 3e prijs Eropuit In Eigen Land

De winnaars van de Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 zijn bekend. Het afgelopen jaar hebben de bezoekers van de website eropuitineigenland.nl kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, resta... lees meer..

Zoo
Webmaster
330

Geboorte van een olifantenkalfje in Pairi Daiza

Pairi Daiza heeft het enorme genoegen om de geboorte van een mannelijk Aziatisch olifantenkalfje te mogen aankondigen. Het kleintje is het vierde kalfje van Khaing Hnin Hnin (matriarch van de olifa... lees meer..

Pretparken
Webmaster
358

Seaworld orlando, busch gardens tampa bay helpt florida gezinnen

De verwoestingen veroorzaakt door de Orkaan Irma is beschreven door gezinnen en huiseigenaars op nieuws-netwerken wereldwijd in de afgelopen paar dagen. Veel Floridians zitten zonder elektriciteit ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
550

Toverland Fandag 2017

Op zondag 5 november 2017 organiseren we voor de derde keer de Toverland Fanday. Graag nodigen wij jullie van harte uit voor dit exclusieve evenement. De Toverland Fanday is een initiatief van Tove... lees meer..

Pretparken
Webmaster
625

Europa-Park geeft startschot voor mega-project

'Rulantica' - Europa-Parks's nieuwe waterwereld - met het zesde themahotel 'Krønåsar' - The Museum Hotel  Op donderdag 14 september 2017 legden de eigenaren van Europa-Park, de familie Mack, de eer lees meer..

Pretparken
Webmaster
427

K3-optreden in Plopsaland De Panne live vertaald voor dove en slechthorende kinderen

Op zaterdag 16 september zal het K3-optreden in Plopsaland De Panne live vertaald worden door een gebarentolk. De meiden van K3 brengen de zomer terug naar Plopsaland De Panne tijdens de K3 Pina Co... lees meer..

Pretparken
Webmaster
439

Avonturenpark Hellendoorn populairste vrijetijdsbesteding in provincie Overijssel

Avonturenpark Hellendoorn is veruit de meest populaire vrijetijdsbestedingsorganisatie in de provincie Overijssel is. Dit blijkt uit het Vrije Tijd Merkenonderzoek uitgevoerd onder 7850 respondente... lees meer..

Industrie
Webmaster
342

Euro Attractions Show 2017: gratis attracties in Berlijn ontdekken

Grote interesse voor seminars tijdens de grootste Europese vakbeurs voor leisure, toerisme, attracties en entertainment Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese le... lees meer..

Zoo
Webmaster
321

ZOO Antwerpen pakt uit met topcast voor haar musicalspektakel ZOO of Life!

Jelle Cleymans, Tinne Oltmans, Ivan Pecnik, Janine Bischops. Dat zijn zomaar een paar namen van de topcast waarmee ZOO Antwerpen uitpakt voor haar musicalspektakel ZOO of Life. Met dit grootse musi... lees meer..

Pretparken
Webmaster
414

Movie Park haalt met “Hostel” een nieuwe filmlicentie naar het Halloween Horror Feest

Hierdoor staan de bezoekers zeven horror-attracties en vernieuwde horrorzones te wachten Een van de meest controversiële films uit het horrorgenre maakt tijdens het begin van het Halloween Horror F... lees meer..

Pretparken
Webmaster
285

Europa-Park verkozen tot beste attractiepark ter wereld

Afgelopen weekend vond in Connecticut (USA) voor de 20e keer de uitreiking van de 'Golden Ticket Awards' plaats. Na 2014, 2015 én 2016 ontving Europa-Park ook dit jaar de award voor beste attractie... lees meer..

Pretparken
Webmaster
303

Plopsa-parken tevreden ondanks kwakkelzomer

Ondanks het vele slechte weer kijkt Plopsa toch tevreden terug op de zomer van 2017. Bezoekers vonden opnieuw de weg naar Plopsaland De Panne en Plopsa Coo bij goed weer. Bij minder goed weer dede... lees meer..

Pretparken
Webmaster
348

Mooie zomer resultaten: 8% meer voor Boudewijn Seapark Brugge

De zomervakantie zit er op. Boudewijn Seapark maakt de balans op van juli en augustus. Ondanks het zeer afwisselende weer deze zomer, mocht het Brugse park 8% meer bezoekers verwelkomen dan vorig j... lees meer..

Pretparken
Webmaster
350

Europa-Park opnieuw verkozen tot een van de populairste bestemmingen in Duitsland

Het Duits Verkeersbureau heeft voor de zesde keer een enquête gehouden onder Duitsland-gangers en hen gevraagd naar de populairste bezienswaardigheid van het land. Duitslands grootste attractiepar... lees meer..

Pretparken
Webmaster
194

Alle pretparken sluiten wegens Irma

Alle parken zijn gesloten in Orlando. Vanaf gisterenavond tot disndag ochtend sluiten Walt Disney World, Seaworld, Universal en Legoland hun deuren voor de komst van Irma.Alle winkels volgen de par... lees meer..

Pretparken
Webmaster
237

Happy Halloween tijdens de herfstvakantie in Amusementspark Tivoli

Kom tijdens de Halloween-herfstvakantie van 13 t/m 22 oktober 2017 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark met meer dan 30 attracties én speeltoestellen is tijdens deze dagen vers... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 35

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.