Monthly Archive

Juni 2017

Pretparken
Webmaster
216

Vier 4 juli In Seaworld Orlando.

The Fourth of July is helderder dan ooit in SeaWorld Orlando. De nachtelijke hemel licht op met vuurwerk, pyrotechniek en lasers tijdens de unieke patriottische finale "Ignite”. Om de vakantie onve... lees meer..

Pretparken
Webmaster
222

Video: Zomervakantie ideaal voor familievakantie in Heide-Park Resort

Met 23 procent is Duitsland in 2017 de beste reisbestemming van Duitse burgers. Families die hun vakantie plannen tijdens de komende zomervakantie kunnen terecht in het Heide-Park Resort. Met meer ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
220

Video: Seaworld is klaar voor de zomer.

Net op tijd voor de zomervakantie komt een van de meest gevreesde onderwater legendes tot leven op een geheel nieuwe manier. SeaWorld Orlando 's oorspronkelijke roller coaster biedt een avontuur vo... lees meer..

Pretparken
Webmaster
228

Walibi op zoek naar vlogger talent

Met nog een kleine twee weken te gaan is Walibi Holland klaar voor het festival Out of Control. 8 juli is dé dag van het jaar waar je als gast van Walibi Holland helemaal los gaat! Vanaf 15:00 uur... lees meer..

Pretparken
Webmaster
179

Toverland presenteert nieuwe zomershow d'JUNGA

Deze zomer presenteert Attractiepark Toverland een nieuwe, avontuurlijke familieshow waarin de Dwervels - de karakters van themagebied Magische Vallei - centraal staan. De high energy show heeft de... lees meer..

Pretparken
Webmaster
257

Nooit geziene investeringen in Walibi Belgium

Wie gedacht had dat de investering van 8,5 miljoen euro voor splash coaster PULSAR vorig jaar de opmerkelijkste zou geweest zijn, heeft het bij het verkeerde eind ! Walibi Belgium heeft grootse pla... lees meer..

Pretparken
Webmaster
224

Muziek, attracties en festivalsfeer.

Op 30 juni organiseert Bellewaerde de tweede editie van het After School Festival, een muziekevenement voor jongeren in het park. Tijdens deze exclusieve avondopening staan er podia verspreid in he... lees meer..

Zoo
Webmaster
223

Zeeleeuwtje geboren in Boudewijn Seapark Brugge!

Zaterdagmorgen 17 juni 2017 om 6:00u is een baby zeeleeuw geboren in het Brugse Boudewijn Seapark. Mama Babiche en haar kersverse jong stellen het goed. Het was precies 2 jaar geleden (juni 2015) d... lees meer..

Pretparken
Webmaster
215

Video: Toverland start online verkoop tickets Halloween

Dit jaar worden de tickets voor het succesvolle Halloweenevenement in Attractiepark Toverland voor het eerst uitsluitend online en op datum verkocht. Vanaf heden kunnen liefhebbers hun entreeticket... lees meer..


Trip Verslagen
Erik
962

17/06/2017 Midsummer Party @ Efteling

Op zaterdag 17 juni was het zover om naar de Midsummer Party te gaan in de Efteling.  Aangekomen op de parking krijg je de grote zon te zien tegen het huis van de 7 zintuigen. We wandelden over ... lees meer..


Pretparken
Webmaster
195

Vliegen over Europa? In Europa-Park kan het!

Europa-Park maakt de droom om te kunnen vliegen waar! Op 2 juni j.l. opende Europa-Park namelijk de mega-attractie 'Voletarium'. In dit grootste flying theater van Europa maken passagiers een ademb... lees meer..

Pretparken
Webmaster
187

Video: Is je vader een superheld ?

Wat wordt gebouwd met meer dan 340.000 LEGO® bakstenen, is 17 voet lang en is geïnspireerd door "The LEGO® Batman film"? Het is de levensgrote LEGO® Batmobile van Chevrolet en hij zal worden tentoo... lees meer..

Zoo
Webmaster
177

Video: Een walrus baby werd verwelkomd in SeaWorld Orlando

Een walrus baby werd verwelkomd in SeaWorld Orlando op 3 juni, toen de 14-jarige vrouwelijke walrus, Kaboodle, beviel van haar eerste kalf, net na middernacht. De geboorte heeft al tot grote vreugd... lees meer..

Zoo
Webmaster
178

Video: Monniksgieren ZOO Antwerpen adopteren

Monniksgieren Sir en Snowflake in ZOO Antwerpen hebben met groot succes een jong monniksgiertje van dierentuin Villars-les-Dombes in Zuid-Frankrijk geadopteerd. Het is een hartverwarmend verhaal. He... lees meer..

Zoo
Webmaster
183

Video: Wereld Oceanen Dag

Al meer dan 50 jaar speelt SeaWorld parken & Entertainment een vitale rol in de redding en revalidatie van gewonde en verweesde fauna. Er werden in totaal al meer dan 30.000 dieren gered. Vee... lees meer..

Pretparken
Webmaster
191

Tussenstop in Heide-Park Resort

Vind de weg naar Noord Duitsland's grootste pretpark. Heide-Park Resort biedt meer dan 50 attracties en shows voor het hele gezin. Meer dan 30 attracties zij er al voor kinderen jonger dan zes jaar... lees meer..

Pretparken
Webmaster
161

Operation Enterprise opent in Movie Park Germany

Ongeveer twee jaren plannen en bouwen krijgen hun bekroning omdat vanaf nu de bezoekers de nieuwe Triple-Launch-Coaster „Star Trek™: Operation Enterprise “kunnen beleven. “We zijn heel erg trots op... lees meer..

Pretparken
Webmaster
168

Drukbezochtste Pinksteren in bestaan Attractiepark Toverland

De afgelopen dagen waren voor Attractiepark Toverland de drukbezochtste Pinksterdagen ooit. Mede dankzij het aangename weer wisten veel bezoekers de waterattracties, achtbanen en familie-attracties... lees meer..

column
Webmaster
294

Column 11: how to (not) visit a themepark

Onlangs werden er beelden verdeeld via een nieuwssite over een “gevecht” in Europa-park. Wij van Themeparksnews hebben met de jaren tijd alles heel hard zien veranderen in de parken en security in ... lees meer..

Industrie
Webmaster
200

Djurs Sommerland en Leisure Expert Group

Voor Djurs Sommerland was mei een spannende maand. Op 6 mei was er de opening van DrageKongen, Europa's hoogste en snelste familie achtbaan. En op 25 mei was er de opening van Pirate's Food Market. D... lees meer..

Pretparken
Webmaster
183

LEGOLAND® Knight lichten

Bij Koninklijk besluit is bedtijd hierbij afgelast op 11 datums in juli tijdens LEGOLAND® Knight lichten, een festival van plezier inbegrepen in de themapark toelating in LEGOLAND Florida Resort. H... lees meer..

Pretparken
Webmaster
159

Video: Seaworld inspireert gasten met live optreden

Een gloednieuwe show is geopend in SeaWorld Orlando en het zal gasten wegblazen. De wereldberoemde zeepbellen legende, Fan Yang brengt zijn unieke talent in een live performance. Prachtige choreog... lees meer..

Accomodatie
Webmaster
206

Feestelijke opening van Raccoon Village in Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft vandaag op feestelijke wijze Raccoon Village geopend. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van 63 Raccoon Lodges op het voormalige evenemen... lees meer..

Pretparken
Webmaster
166

Groot feest tijdens de verjaardag van Tiffi & Toffi

Op zaterdag 10 juni is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want dan vieren we de verjaardag van Tiffi & Toffi met heel veel activiteiten en verrassingen! Jij komt toch ook een feestje vie... lees meer..

Zoo
Webmaster
186

Video: De Savanne van ZOO Antwerpen schittert bij haar eerste verjaardag!

1 jaar na de opening en de Savanne van ZOO Antwerpen bruist van bedrijvigheid. Niet alleen de Kaapse buffels voelen zich er helemaal op hun gemak, ook de meer dan 250 vogels zijn in hun nopjes. Ze lees meer..

Dagattracties
Webmaster
212

Wereldpremière in Brugge!

Xpo Center Bruges (Site Oud Sint-Jan Brugge) brengt vanaf 1 juni een tijdelijke, unieke expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, Leonardo da Vinci (1452 -1519). Grootste da Vinci e... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1070

4/06/2017 Voletarium @ Europa-Park

Met een licht voorgevoel besloten we een dag later te gaan dan voorzien en gelijk hadden we. Zaterdag was het overwegend een regenachtige dag terwijl het zondag na aanhoudelijk regenen om klokslag ... lees meer..


Resultaten 1 - 30 van 34

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.