Monthly Archive

Juli 2017

Accomodatie
Webmaster
168

Veluwecamping de Pampel zamelt geld in voor het Longfonds

Komende week vindt op Veluwecamping De Pampel voor de tweede keer een goede doelenweek plaats. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij geld wordt ingezameld voor het Longfonds. Een pro... lees meer..

Pretparken
Webmaster
147

Attractie- & Vakantiepark Slagharen steunt SOS Kinderdorpen

25 juli, Hardenberg – Voor het tweede jaar op rij is SOS Kinderdorpen partner van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. En net als vorig jaar openen wij onze deuren kosteloos voor donateurs van ... lees meer..

Trip Verslagen
Erik
640

30/07/2017 Bokrijk

Op zondag 30 juli 2017 zijn we met drie leden van onze crew eens niet naar een pretpark geweest maar wel naar het Openlucht Museum van Bokrijk. Er was die dag ook een leuk evenement voorzien , name... lees meer..


Pretparken
Webmaster
149

Plopsa Indoor Coevorden bekroond met toegankelijkheidsprijs

Plopsa Indoor Coevorden valt in de prijzen en wel met een heel bijzonder keurmerk! Het themapark kreeg de toegankelijkheidsprijs overhandigd door de organisatie KTG-Solutions, die de toegankelijkhe... lees meer..

Pretparken
Webmaster
150

Plopsa investeert 7,5 miljoen euro in Duits pretpark

Vandaag werd bekend gemaakt dat Plopsa in 2018 een 5.000 vierkante meter grote indoorzone zal openen in haar Duitse vestiging Holiday Park. Het is de grootste investering sinds de overname van het ... lees meer..

Trip Verslagen
Erik
749

21 tem 24 juli 2017: “ Een wereld vol wonderen “ in vier dagen – Efteling

De crew van Themeparksnews beleefde van 21 tem 24 juli 2017 een fantastische “wereld vol wonderen” met een sprookjesachtige overnachting in een luxe appartement Landhuys – Bosrijk, op wandelafstand va... lees meer..


Trip Verslagen
Erik
695

22-07-2017 - Europa-Park Summer Night Party met opening tot middernacht

15 uur lang zou het park openblijven die dag met om 23 uur vuurwerk. Met deze info in gedachten vertrokken wij van Themeparksnews naar Rust. Voor wie Rust niet weet liggen, moet je even op de landkaar lees meer..


Pretparken
Webmaster
157

Zomerse sferen tijdens eerste #lekkergaan in walibi

Walibi Holland organiseert deze zomer het nieuwe festival #LEKKERGAAN. Op zes woensdagen in juli en augustus. Vandaag trapte Walibi in tropische temperaturen af met de eerste editie van dit zomerse... lees meer..

Pretparken
Webmaster
165

Vijf zomernocturnes in Bellewaerde

Vanaf 22 juli kunnen bezoekers vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties en dieren in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes is er heel wat animatie voorzien in het park en kan... lees meer..

Zoo
Webmaster
171

Video: Nieuwe koalaman Maka verkent

Liefde op het eerste gezicht tussen koala’s Alinga en Maka Koalaman Maka arriveerde in Planckendael vanuit de zoo van Duisburg. En wat bleek? Het was meteen grote liefde tussen ons koalavrouwtje Al... lees meer..

Pretparken
Webmaster
170

Kom in de zomervakantie naar Tivoli’s Circusfestijn

Ontdek in juli en augustus het circus tijdens Tivoli’s Circusfestijn in Amusementspark Tivoli. Drie weekenden achter elkaar is het een groot feest met veel animatie in het park waar je aan kan deel... lees meer..

Pretparken
Webmaster
126

VIDEO: Eerste festival in Plopsaland De Panne

Voor wie geen festivaltickets wist te bemachtigen of voor wie op zoek is naar de ideale mix tussen een dagje uit met de kids en de echte festivalsfeer is er nu goed nieuws. Voortaan heeft Plopsalan... lees meer..

Pretparken
Webmaster
151

Jommekesdag in Bellewaerde

De bekende stripfiguur met het strooien dakje komt opnieuw naar Bellewaerde. Tijdens de Jommekesdag op zaterdag 22 juli kunnen bezoekers genieten van een meet & greet met Jommeke en leuke activ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
136

Nieuw zomerfestival #lekkergaan in walibi holland

Walibi Holland organiseert deze zomer het nieuwe festival #LEKKERGAAN. Op zes woensdagen in juli en augustus. Een festival waar vriendschap, love, peace & happiness centraal staan. Dit is het f... lees meer..

Pretparken
Webmaster
124

Attractiepark Toverland deze zomer bereikbaar per Arriva pendelbus

Gedurende de zomervakantie in Zuid-Nederland zal er een speciale Arriva pendelbus ingezet worden tussen treinstation Horst-Sevenum en Attractiepark Toverland. Het gaat om een proef. Met deze proef,... lees meer..

Zoo
Webmaster
140

Tot 100 optredens per avond!

Deze zomer gaat men in Pairi Daiza niet slapen voor de zon onder gaat! Elke vrijdag en zaterdag van 1 juli tot en met 26 augustus verandert Pairi Daiza in een gigantische bühne van 18u tot 23u. Mee... lees meer..

Waterparken
Webmaster
143

Video: Zwemmen met haaien in Discovery Cove

Gasten van Discovery Cove kunnen vanaf nu deelnemen aan exclusieve nieuwe dierlijke ervaringen in het park. Discovery Cove is altijd al bekend geweest om haar gedenkwaardige dolfijn interacties en ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
142

Western restaurant stieren & bandieten op 18/7 bij Kabel Eins in "Mijn plaats, uw plaats"

Vijf restaurants van de Lüneburger Heide hebben hun deuren geopend voor "Mijn plaats uw plaats" op kabels Eins met inbegrip van het western restaurant van Heide-Park Resort. Van 17 tot 21 juli 201... lees meer..

Pretparken
Webmaster
138

Seaworld voegt nieuwe orka tour toe

Bezoekers van SeaWorld Orlando hebben nu de mogelijkheid om de majestueuze orka’s op een gloednieuwe manier te ontdekken. De 45 minuten durende tour omvat een ontmoeting met de orka trainers, de wa... lees meer..

Pretparken
Webmaster
123

Nederland heeft de mooiste én sportiefste missen

Afgelopen week bonden zes landen, ieder vertegenwoordigd door 3 missen, de strijd met elkaar aan op het gebied van schoonheid én sportiviteit. De drie Nederlandse missen veroverden de eerste plaats... lees meer..

Pretparken
Webmaster
207

UK zingende sensatie Sam Bailey bezoekt Florida's LEGOLAND®

UK popster Sam Bailey, die onlangs haar "Sing My Heart Out"-tour ter ondersteuning van haar tweede album uitbracht , bezocht LEGOLAND® Florida Resort op 8 juli met haar man Craig, hun drie kinderen... lees meer..

Zoo
Webmaster
98

SeaWorld Orlando zet weer twee geredde zeeschildpadden uit in de Oceaan

Twee onechte zeeschildpadden zijn terug thuis in het wild dankzij SeaWorld Orlando Rescue Team. In samenwerking met de Florida Fish and Wildlife Conservation Commissie (FWC) werden de schildpadden ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
165

Lange zomeravonden in de Heide-Park Resort

In de vakantie maanden juli en augustus viert Heide Park Resort viert 3 zomernachten op 22 en 29 juli en 5 augustus. Op deze drie zaterdagen blijft het park open tot 22 uur en biedt het actie en av... lees meer..

Pretparken
Webmaster
136

Video: Plopsa verwent 10.000 abonnees tijdens exclusieve avondopening

De derde editie van de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne was een schot in de roos. Maar liefst 10.000 trouwe bezoekers werden gisterenavond door Plopsa in de bloemetjes gezet tijdens een... lees meer..

Pretparken
Webmaster
147

Dave Roelvink & Jonna Fraser gaan los tijdens Out Of Control

Zaterdag stond Walibi Holland volledig in het teken van ‘Don’t be Normal, be Out of Control’. Vanaf 15:00 uur tot maar liefst 23:00 uur konden Walibi gasten hun inner party animal opzoeken voor de ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
133

Spectaculaire start Zomertour 2017

Op zaterdag 8 juli is op spectaculaire wijze de Zomertour van Het Vergeten Kind gestart in Avonturenpark Hellendoorn. 250 Kinderen uit verschillende opvanglocaties in Nederland genoten van een fant... lees meer..

Pretparken
Webmaster
137

Nu € 55,- korting op een gezinsabonnement van Park Tivoli

De zomervakantie begint en krijg jij van spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan het super voordelige Vakantieabonnement waarmee je van 8 juli t/m 22 oktober 2017 onbeperkt kunt genie... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 38

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.