Monthly Archive

Augustus 2017

Trip Verslagen
Webmaster
833

27/08/2017 Yesterdayland @ Bobbejaanland

Op 27 augustus trok onze crew van ThemeParksNews naar Bobbejaanland of ik kan misschien beter zeggen Yesterdayland. Het evenement Yesterdayland waar je terecht kon voor de golden oldies muziek van ... lees meer..


Waterparken
Webmaster
192

Nieuwe attractie Adventure Island in 2018

In 2018 mag het waterpark Adventure Island met een nieuwe Thrill ride uitpakken. Adventure Island is het waterpark van Bush Gardens Tampa. Hieronder zie je een grappig filmpje ter aankondiging van ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
383

Plopsaland De Panne open op 1 september

Met het einde van de grote vakantie in zicht heeft Plopsaland De Panne besloten om een brug te maken tussen 31 augustus en het eerste weekend van september. Het park zal dus uitzonderlijk op 1 sept... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
833

25/08/2017 Slagharen

Op vrijdag 25 augustus trokken we naar Slagharen voor ons laatste parkje van ons verlof. We reden een klein 20 minuten vanuit Centerparcs De Huttenheugte naar het park. Omstreeks 9.30 kwamen we aan... lees meer..


Trip Verslagen
Webmaster
729

21/08/2017 Wildlands

Op maandag 21 augustus trokken we naar Wildlands Zoo te Emmen. We kwamen rond 9.30 op de parking aan en gingen over een zeer mooi plein naar de hoofdingang van de zoo. Het gebouw waar de ingang zic... lees meer..Trip Verslagen
Webmaster
825

20/08/2017 Drouwenerzand & Hotel Hegen

Op zondag 20 augustus trokken we richting Drouwen om een bezoekje te brengen aan het all- inclusive park Drouwenerzand. Omstreeks 10.30 waren we al aan het park. We hadden de weersvoorspellingen go... lees meer..


Pretparken
Webmaster
369

Video: Er is #nowheretohide op howl-o-scream 2017

Busch Gardens® Tampa Bay's iconische Halloween evenement, Howl-O-Scream®, keert terug voor 19 dreigende nachten met twee nieuwe spookhuizen, vijf angstaanjagende scare zones en pulse-bonzen sensati... lees meer..

Pretparken
Webmaster
321

Walibi Holland opent speciale Eddie Area én nieuw Haunted House

Maak je klaar voor een gruwelijke avond in oktober: vanaf vandaag zijn de tickets voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland weer online te bestellen. Dit jaar zijn de Halloween Fright Nights ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
137

Europa-Park zet Rust op de kaart

Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland bevindt zich in het plaatsje Rust. Deze gemeente heeft volgens het laatste rapport van de toeristische dienst van het Zwarte Woud in 2016 meer ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
137

Midzomeravond zorgt voor bezoekersrecord Toverland

Op woensdag 16 augustus vond in Toverland de vijfde Midzomeravond plaats. Tijdens dit zomerevenement heeft het attractiepark zo'n 10.500 gasten mogen verwelkomen. Dit maakt afgelopen woensdag niet ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
163

Achtbaantester is gevonden

Uit meer dan 4000 sollicitaties is de 39-jarige geselecteerd. Melanie vindt achtbanen geweldig en met name de adrenaline-kick die het geeft. “Hoe meer loopings en snelheid, hoe beter”, zegt ze in h... lees meer..

Trip Verslagen
Erik
871

16/08/2017 Toverland Midzomeravond

Op de voorlaatste midzomeravond van Toverland trokken 2 leden van onze TPN Crew naar Toverland. Rond 14u betraden we het park, waar we merkten dat het megadruk was want we stonden ver van de ingang... lees meer..


Industrie
Webmaster
163

Euro Attractions Show 2017 in Berlijn

Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese leisure industrie want dan strijkt de Euro Attractions Show (EAS) neer in de Duitse hoofdstad. Het evenement biedt, naast ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
155

Walibi zegt NEEN! aan het slechte weer!

Eindelijk zon in België, maar wie weet voor hoe lang nog? Heb je het gehad met het slechte weer in België tijdens de zomervakantie? Mis je de warme temperaturen ook? Walibi heeft de oplossing gevon... lees meer..

Pretparken
Webmaster
127

Video: Seaworld Orlando oceaan zomerfeest

SeaWorld Orlando zomeravonden komen tot een goed einde in het Labor Day weekend. Gasten kunnen genieten van verlengde openingstijden en twee nachten van vuurwerk op 2 en 3 september. Zaterdag en z... lees meer..

Zoo
Webmaster
200

ZOO Antwerpen verwelkomt nieuwe olifantenpuber Assam

De ZOO heeft een nieuwe bewoner. De vijfjarige olifant Assam, geboren op 13 april 2012, kwam onlangs aan uit Hamburg en neemt de plaats in van Kanvar, die verhuisde naar Planckendael om er het lief... lees meer..

Zoo
Webmaster
145

Video: Planckendael in de wolken met geboorte bonobobaby

Planckendael verwelkomt de tweede bonobobaby van dit jaar. Op woensdag 2 augustus beviel bonobo Djanoa in de namiddag van een prachtig bonobomeisje. Voor het eerst in de geschiedenis van Planckenda... lees meer..

Pretparken
Webmaster
91

Al 3500 aanmeldingen

Nadat kortingssite Uitmetkorting.be een aantal dagen geleden een vacature had uitgezet voor een achtbaantester, werd de redactie overspoeld met sollicitaties. Meer dan 3500 mensen zien het wel zitt... lees meer..

Industrie
Webmaster
177

Neverland in the PICTURE

Neverland is al zeer bekend in de pretparken voor hun zeer prachtig afgewerkte decoraties die elke attractie dat tikkeltje meer geven. In België hebben ze al met verschillende parken samengewerkt v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
113

Attractiepark Toverland een uur extra geopend tijdens bouwvakvakantie

De zomervakantie is in volle gang en Attractiepark Toverland heeft al menig vakantieganger mogen ontvangen. Om nog meer gelukservaringen voor haar bezoekers te creëren zal Toverland in de bouwvakva... lees meer..

Pretparken
Webmaster
131

Achtbaantester gezocht!

Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en een sterke maag? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings? Dan heeft de kortingswebsite Uitmetkorting.be wellicht een droomjob voor jou. De website is na... lees meer..

Pretparken
Webmaster
152

TOGGO vlieger dag in Heide Park

Voor kleine en grote drakentemmers: TOGGO vlieger dag in Heide Park Rond de themawereld Train Your Dragon - Het eiland viert Heide Park en TOGGO Super RTL op 3 september 2017 Kite Day met extra's v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
160

Legoland® california resort presenteert een website voor de jaarlijkse brick-or-treat party nights halloween viering!

LEGOLAND® California Resort transformeert in een monster mash bash voor het ultieme familie plezier Halloween feest tijdens de Brick-or-Treat Party Nights elke zaterdagavond (30 september en 7, 14,... lees meer..

Zoo
Webmaster
155

SEA LIFE Blankenberge vangt gekleurde vissen uit Singapore op.

SEA LIFE verwelkomde gisteren voor de eerste keer gekleurde vissen. Het gaat om Corydoras aeneus (de albino vorm) die gekleurd werden in Singapore. Iets wat hélemaal haaks staat op de waarden van S... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 30

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.