Monthly Archive

Oktober 2017


Zoo
Webmaster
728

Pairi Daiza is zeer vereerd de meter en peter van het kleine olifantje Ta Wan,

Pairi Daiza is zeer vereerd de meter en peter van het kleine olifantje Ta Wan, geboren op 19 september 2017, te mogen bekendmaken. HKH Prinses Stépahnie van Monaco aanvaardde de rol van meter. Felix (... lees meer..

Zoo
Webmaster
725

Prachtig nieuw gorillavrouwtje Mayani bij groep in ZOO Antwerpen

Wordt zilverrug Matadi binnenkort papa? De gloednieuwe Mensapenvallei van ZOO Antwerpen heeft er een prachtige bewoonster bij. Westelijke laaglandgorilla Mayani heeft de gorillagroep vervoegd. De v... lees meer..

Pretparken
Webmaster
981

Merlin Entertainments gaat vooruit met LEGOLAND® New York

Merlin Entertainments Chief Executive Officer Nick Varney heeft officieel aangekondigd dat LEGOLAND® New York wordt gebouwd. De bijeenkomst vond plaats op de Palacio Catering en Conference Center ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
2409

Djurs Sommerland stelt nieuw aanwezigheid record

Na een record brekende "Magische Halloween" in oktober kan Djurs Sommerland zijn zoveelste aanwezigheid record vieren. Meer dan 808.000 gasten hebben het Deense pretpark tijdens 2017 bezocht. Dit i... lees meer..

Pretparken
Webmaster
449

Plopsa-parken ondergedompeld in gezellige halloweensfeer

De Belgische Plopsa-parken hebben deze herfstvakantie een uitgebreid halloweenprogramma in petto vol spetterende liveshows en verrassende animatie. Plopsaland De Panne Plopsaland De Panne pakt ... lees meer..

Zoo
Webmaster
414

China Light ZOO: magisch lichtfestival betovert in nieuwe, thematische editie!

Van 1 december tot 14 januari sprankelt ZOO Antwerpen opnieuw. Ook deze winter viert ZOO Antwerpen Chinees Nieuwjaar met het lichtfestival China Light ZOO. Je leert in de indrukwekkende lichtsculpt... lees meer..

Pretparken
Webmaster
330

Halloween Night op vrijdag 27 oktober KNT

Op vrijdag 27 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. Tijdens deze unieke nocturne, gaat het er extra angstaanjagend aan toe met m... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1409

Djurs Sommerland heeft een gigantische nieuwe achtbaan

Deense en buitenlandse gezinnen met kinderen van alle leeftijden kunnen uitkijken naar een gloednieuwe rollercoaster bij een bezoek aan het grootste summerland van Scandinavië in 2017. Met een inve... lees meer..

Pretparken
Webmaster
871

Legoland® Florida Resort eert Amerikaanse veteranen met gratis entree en gast Ticket korting van 1 t.e.m. 19 november

Van 1 t.e.m. 19 november 2017 zal LEGOLAND® Florida Resort nogmaals Amerikaanse veteranen eren met gratis themapark toelating plus 50 procent korting op tickets voor maximaal zes personen. Het is o... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
1201

21/10/2017 Walibi Halloween Nocturne

8u30 Aangekomen in Walibi. Verzamelpunt aan de parking voor de fandag. 8u45 Kwam Stephanie, de PR Manager, naar ons en riep per groep op om een envelop te ontvangen waarin onze entree kaarten, b... lees meer..


Zoo
Webmaster
505

Halloween in Pairi Daiza

Van de toren van Cambron, via de stoomtrein en de Chinese tempel tot de rijstvelden van Ganesha… Vanaf zaterdag 28 oktober trekt de tuin haar Halloween kostuum aan. Ongeziene spektakels, animaties ... lees meer..

Zoo
Webmaster
389

ZOO Antwerpen steunt het Okapi Conservation Project in Epulu

ZOO Antwerpen viert vandaag Wereldokapidag. Zo sponsort de ZOO een race voor kinderen uit de dorpen in en rond het okapireservaat van het Okapi Conservation Project in Congo. Door duurzaam te leven... lees meer..

Pretparken
Webmaster
989

live schrikker in het Heide-Park Resort

Noord Duitsland's grootste pretpark viert Halloween met 120 live schrikkers van de Hamburger Boo bemanning. Visagist Sina Klöhn beantwoordt vijf vragen over de bizarre schrikker hobby. Artsenunifor... lees meer..

Trip Verslagen
Webmaster
993

14/10/2017 Toverland Halloween Nocturne

Op 14 oktober trok een lid van onze crew samen met haar man en een kameraad naar Toverland voor de Halloween Nights. Omstreeks 17u kwamen we aan in Toverland, waar we ook al direct zagen dat het... lees meer..


Pretparken
Webmaster
592

Meest angstaanjagende editie Halloween Toverland van start

In Attractiepark Toverland gaat vandaag, op deze toepasselijke vrijdag de dertiende, het populaire Halloween-evenement van start. Met vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof wordt dit de ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
487

Screams the thrill of hell and thorn

Op vrijdag de 13e verandert het normaal zo vriendelijke Avonturenpark in een bloedstollend, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Stap door de poort en treed binnen in e... lees meer..

Pretparken
Webmaster
585

Vanaf 13 november elf weken Winter Efteling

Schaatsen in een sprookje in winterse Wereld vol Wonderen. De Efteling is jaarrond open. En van 13 november tot en met 31 januari verandert het park in een winterwereld vol twinkelende lichtjes, Vr... lees meer..

Pretparken
Webmaster
434

Zwaarste pompoen van europa te zien tijdens halloween fiësta mortal in bellewaerde

Vanaf zaterdag 14 oktober worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van Don Eduardo de los Muertos, ceremoniemeester van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde. Naast de gehalloweeniseerde attr... lees meer..

Pretparken
Webmaster
632

Halloween Horror Feest van start in Movie Park Germany

Goede start in het eerste weekend / Vele vernieuwingen versterken de totaalervaring. Na zes maanden voorbereidingstijd met meer dan 5.000 arbeidsuren is het 19e Halloween Horror Feest in Movie Park... lees meer..

Pretparken
Webmaster
443

Unieke geboortes in bellewaerde: rothschildgiraf en europese bizon geboren

Afgelopen zondag werden in Bellewaerde een Rothgildgiraf en Europese Bizon geboren. De bevallingen zijn goed verlopen en de jongen stellen het goed. Beide geboortes zijn een grote opsteker voor Be... lees meer..

Pretparken
Webmaster
799

Legoland® californië resort deelt BRICK-OR-TREAT HALLOWEEN party met rady children's

LEGOLAND® Californië Resort brengt een speciale Halloween traktatie aan de patiënten op Rady Children's. Het familie pretpark in Carlsbad verrraste de kinderen met artiesten uit de "Boo Crew," LEGO... lees meer..

Pretparken
Webmaster
327

Eddie de clown neemt walibi holland over tijdens halloween fright nights

Gisteren openden voor de eerste keer de poorten van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Met een compleet nieuw gebied voor Eddie de Clown en het nieuwste Haunted House; Below, was het ev... lees meer..

Pretparken
Webmaster
313

Efteling ook elke dag van de herfstvakantie open

Een Halloween-vrij alternatief De Efteling is jaarrond open. Ook tijdens de herfstvakantie van 28 oktober tot en met 5 november is het sprookjesachtige attractiepark elke dag geopend. In de herfst ... lees meer..

Attracties
Webmaster
1131

‘Gers Pardoel Neemt Je Mee’ naar het Plopsa Theater

Wie ernaar uitkijkt om Gers Pardoel aan het werk te zien, kan op 17 februari 2018 terecht in het Plopsa Theater voor de unieke theatershow ‘Gers Pardoel Neemt Je Mee’. Gers Pardoel, bekend van grot... lees meer..

Zoo
Webmaster
332

Nieuwe leeuwin Selma voor ZOO Antwerpen

Weldra leeuwenwelpjes in de ZOO? Leeuw Nestor, de koning van ZOO Antwerpen, maakt momenteel kennis met zijn nieuwe vrouwtje Selma. Deze Zweedse deerne kwam onlangs naar Antwerpen vanuit Kolmarden. ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
297

Plopsaland De Panne ontvangt grootste collectie filmwagens

Wie ervan droomt om befaamde filmauto’s van dichtbij te bewonderen, kan op zaterdag 7 en zondag 8 oktober terecht in Plopsaland De Panne voor Cars & Coasters. Tijdens het weekend van 7 en 8 okt... lees meer..

Zoo
Webmaster
431

ZOO Antwerpen en Planckendael lanceren gratis YouTube-kanaal vol dierenfilmpjes

ZOO Antwerpen en Planckendael staan al lang bekend om hun grappige, mooie en vertederende dierenfilmpjes. Deze zijn vanaf nu gebundeld op hun gratis YouTube-kanalen. Elke week vind je daar nieuwe ... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 37

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.