Monthly Archive

November 2017

Pretparken
Webmaster
690

Sinterklaas live op RADIONL vanuit Plopsa Indoor Coevorden

Op 2 en 3 december viert Plopsa Indoor Coevorden in aanwezigheid van RADIONL de komst van Sinterklaas met een spetterende Sint Show, een optreden van de Dikdakkers en een feestelijk troonmoment. Ti... lees meer..

Pretparken
Webmaster
775

Legoland® californië resort opent het eerste legoland® castle hotel in noord-amerika!

Het LEGOLAND® kasteelhotel in LEGOLAND® Californië Resort bereikte haar hoogste piek wanneer  werknemers van het park het nieuwe Koninkrijk officieel bekroonden met twee torenhoge LEGO® vlaggen. Me... lees meer..

Pretparken
Webmaster
7800

Nieuw in 2018

Op IAAPA attracties Expo 2017, de premier conferentie en handelsbeurs voor de wereldwijde pretparkindustrie, releases de International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) haar jaarlij... lees meer..


Info
Webmaster
9089

UITgetest

... lees meer..

UITgezocht
Webmaster
1027

UITgezocht 2: TROY Binnenstebuiten

In deze UITgezocht neem ik jullie mee naar het pareltje van Toverland. Namelijk de houten achtbaan TROY. Want Troy heeft Toverland wel degelijk op de kaart gezet. Door de komst van Troy zijn de bez... lees meer..

Pretparken
Webmaster
608

Ketnet viert 20e verjaardag in Plopsaland De Panne

Na de eerste gigantische ‘Throwback Thursday’-party’s voor jongvolwassenen in het Sportpladijs ter ere van 20 jaar Ketnet, trekt de kinder- en jeugdzender op 2 en 3 december met meer dan 30 Ketnet-gez... lees meer..

Pretparken
Webmaster
573

Pepernoten Expeditie tijdens het Sinterklaasfestijn in Toverland

Sinterklaas en zijn pieten komen ook dit jaar naar Attractiepark Toverland. In de weekenden van 25-26 november en 2-3 december vindt het Sinterklaasfestijn plaats. Tijdens dit evenement zijn er div... lees meer..

Pretparken
Webmaster
587

Sinterklaas komt naar Winter Tivoli

Dit jaar komt Sinterklaas weer met z’n pieten naar Amusementspark Tivoli tijdens Winter Tivoli voor een Meet & Greet. Hij heeft voor alle kinderen een leuk kadootje meegenomen. Tijdens de Meet ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
2455

Movie Park Germany viert beste Halloween Horror Feest allertijden

Movie Park Germany heeft er met haar beroemde Halloween Horror Feest nog een schepje bovenop gedaan. “We hebben een bezoekerstoename van meer dan tien procent vergeleken met vorig jaar”, vertelt de... lees meer..

Pretparken
Webmaster
553

Winteropening in Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is tijdens de winterperiode geopend! Naast meer dan 30 spectaculaire attracties zijn er ook volop andere activiteiten te doen in het park.   Ga over de kop i... lees meer..


Trip Verslagen
Webmaster
1143

05/11/2017 Toverland Fandag

Eindelijk was het zondag 5 november. Omstreeks 10.00 werden we verwacht aan de ingang van Toverland. Na ons te hebben ingeschreven aan de stand en we onze badge hadden gekregen, werden we begele... lees meer..


Trip Verslagen
Webmaster
1179

28/10/2017 Halloween Nocturne Bobbejaanland

Op zaterdag 28 oktober was het zover. De eerste nocturne van het jaar is een feit en onze dag begon al vanaf 10.00. De parkingang was weer mooi gethematiseerd waaronder ook het beeld van wijlen ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1292

Kabouter Plop viert 20e verjaardag in Plopsaland De Panne

Kabouter Plop is jarig en dat moet gevierd worden. Tijdens de weekends van 11 tot en met 26 november kunnen bezoekers terecht in Plopsaland De Panne voor de feestelijke ‘Verjaardagsparty voor Plop’... lees meer..

Zoo
Webmaster
1308

SeaWorld Orlando zorgt voor geredde walvis

SeaWorld Orlando's Animal Rescue Team verzorgt een walvis die strandde op de westkust van Florida. De 320 pond, 8 en een halve voet volwassen mannelijke walvis werd gered door de Clearwater Marine ... lees meer..

Industrie
Webmaster
1321

IAAPA attracties Expo 2017 Showcases toekomst van Global Attractions-industrie

De conferentie voor de industrie van de wereldwijde attracties — IAAPA attracties Expo 2017 — vindt plaats van 13 tot 17 november 2017 in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida. IAAPA... lees meer..

Pretparken
Webmaster
1293

Nieuwe seizoensgebonden festiviteiten worden toegevoegd aan SeaWorld's Christmas Celebration

Dit vakantieseizoen zijn er meer redenen dan ooit om naar SeaWorld's Christmas Celebration te komen. Gasten van alle leeftijden kunnen genieten van heerlijk eten, prachtige live-shows en vreugdevol... lees meer..

Pretparken
Webmaster
845

Absoluut record voor Halloween in Walibi

160.000 bezoekers kwamen Halloween vieren in Walibi, wat dit de meest succesvolle editie maakt in de geschiedenis. Dit resultaat verbreekt alle records en zet Halloween in Walibi meer dan ooit op h lees meer..

Pretparken
Webmaster
2560

Kasten vol 'gevonden voorwerpen' na zomerseizoen Europa-Park

Gisteren sloot Europa-Park de poorten van het zomerseizoen. De komende weken wordt alles in gereedheid gebracht voor de winteropenstelling die op 25 november van start gaat. In deze periode maakt o... lees meer..

Zoo
Webmaster
471

Zeehondenpup na 8 maand vrijgelaten

Na een verblijf van bijna acht maanden in het zeehondenopvangcentrum van SEA LIFE Blankenberge, is zeehondenpup Leon er klaar voor. Leon werd op 13 maart binnengebracht met een gebroken onderkaak, ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
2649

Europa-Park is 42 dagen Duitslands grootste Winterwonderland

Europa-Park tovert zich deze winter weer om tot een magisch Winterwonderland. De 17e winteropenstelling start op 25 november en duurt tot en met 7 januari 2018 (m.u.v. 24 en 25 december). 2,5 milj... lees meer..

Pretparken
Webmaster
737

Plopsa stelt online allergenenlijst ter beschikking

Plopsa en Check Je Voeding slaan de handen in elkaar om bezoekers beter te informeren over de samenstelling en mogelijke allergenen van de gerechten in de parkrestaurants.   Vanaf vandaag kunnen ... lees meer..

Pretparken
Webmaster
691

Olifant Tunga onverwachts gestorven.

Bellewaerde meldt het overlijden van Tunga, één van de twee mannelijke olifanten van het park. Tunga stierf onverwacht deze voormiddag en werd 13 jaar. De dierenverzorgers, die door de jaren heen e... lees meer..

Pretparken
Webmaster
631

Kom vanaf 4 november spelen en genieten in Winter Tivoli

Kom van 4 november 2017 t/m 11 maart 2018 elke vrijdag, zaterdag en zondag lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuin, schaatsbaan (bij entreeprijs inbegrepen), 2 attracties (Skypie en de Race P... lees meer..

Resultaten 1 - 26 van 26

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.