De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) kondigde aan dat de inschrijvingen open zijn voor de Aziatische attracties Expo (AAE) 2018 in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre in Hongkong China van 5 t.e.m. 8 juni 2018.

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) kondigde vandaag aan dat Paul Noland ontslag heeft genomen als IAAPA president en CEO.

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) kondigde vandaag de opening aan van een nieuw regionaal kantoor in Shanghai, China voor de uitbreiding en verbetering van de vereniging in de regio Azië-Pacific.

Professionals uit de sector attracties kunnen kijken naar de International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) voor een volledig jaar van innoverende, educatieve en dynamische gebeurtenissen die plaatsvinden in de hele wereld.

De conferentie voor de industrie van de wereldwijde attracties — IAAPA attracties Expo 2017 — vindt plaats van 13 tot 17 november 2017 in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida. IAAPA attracties Expo is de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor globale attractie professionals.

Ze noemen niet voor niets "thrill rides".

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.