Bedrijven die zich presenteren op de komende Euro Attractions Show (EAS) 2018 kunnen voor het eerst kans maken op een 'Best Exhibit Award'. Van 25 tot en met 27 september zal in de RAI Convention Centre in Amsterdam de jaarlijkse beurs voor de Europese amusement- en entertainment-industrie weer plaatsvinden. De 'Best Exhibit Awards' zullen de nieuwe producten en diensten van de producenten en leveranciers binnen de IAAPA-organisatie extra in de schijnwerpers plaatsen.

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) heeft aangekondigd dat Bob Chapek, voorzitter van de Disney parken, de keynote spreker zal zijn tijdens de GM en owners’ Breakfast tijdens de IAAPA attracties Expo 2018. De grootste internationale conferentie en handel show voor de industrie globale attracties vindt plaats van 12 t.e.m. 16 november 2018, in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida. Het ontbijt vindt plaats op woensdag 14 november.

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) heeft aangekondigd dat Alice Mathu is gepromoveerd tot vice president van tentoonstellingen, conferenties en verkoop.

De International Association of Amusement Parks and Attracties (IAAPA) biedt leden waardevolle, innovatieve en dynamische wereldwijde evenementen aan gedurende het hele jaar. Wij nodigen u uit om onze bijgewerkte kalender te bezoeken op www.IAAPA.org voor meer informatie en registratie-informatie.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat het bezoek aan attractieparken en andere vrijetijdslocaties nog ieder jaar stijgt. De verwachting is dat deze groei ook komende jaren nog door zal zetten. Tijdens een onlangs gehouden persconferentie van de IAAPA met attractieparken uit de Benelux werd duidelijk dat de bezoekers daarbij diverse vernieuwingen te wachten staat. Alle aanwezigen waren het erover eens dat het aanbod er over 10 jaar anders uit zal zien. Deze trends zullen niet alleen merkbaar zijn bij attractieparken maar bij alle aanbieders in de vrije tijd.

De wereldpremière van een revolutionaire 4D roterende darkride heeft zojuist plaatsgevonden. De boerderij GameChanger is officieel geopend voor gasten in familieattractiepark Bayern Park (Duitsland). De rit heet Stadlgaudi 4D!

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.