Deze zondag is Walibi Belgium exclusief voorbehouden voor een Belgische bedrijf. Zij hebben het volledige park afgehuurd om er hun personeelsleden met gezin een leuke dag vol avontuur aan te bieden.

Frankrijk in Europa-Park straalt weer volop ! Tien maanden geleden begon de verbouwing en afgelopen week kon het vernieuwde Franse themagebied officieel in gebruik worden genomen. Nog steeds vormt de grote 45 meter hoge zilveren bol het middelpunt en herbergt nu maar liefst drie nieuwe attracties. De totale investering van de verbouwing bedroeg zo'n 30 miljoen Euro.

Halloween Spooktacular keert terug naar SeaWorld Orlando op 22 september.

In Heide-Park Resort gaat Halloween weer van start. Het extra programma biedt het beste horror avontuur en voor elk wat wils.

Iedereen kent haar omwille haar heerlijke brouwsel. De beste in de omgeving. Ze won  40 jaar lang blauwe linten op de kermis met haar jam, maar nu niet meer. Oma Byrd’s recept is het jouwe.

Disney’s Halloween Festival: Mickey’s Grote Griezelfeest staat volledig in het teken van 90 jaar Mickey Mouse. Disneyland Paris organiseert een groot verjaardagsfeest tijdens ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ dat op 1 oktober 2018 start met een nieuw Halloween seizoen waarin de meest bekende muis uit de geschiedenis van de animatie in de spotlights wordt gezet.

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.