woensdag, 11 oktober 2017 16:16

Legoland® californië resort deelt BRICK-OR-TREAT HALLOWEEN party met rady children's Aanbevolen

LEGOLAND® Californië Resort brengt een speciale Halloween traktatie aan de patiënten op Rady Children's.

Het familie pretpark in Carlsbad verrraste de kinderen met artiesten uit de "Boo Crew," LEGO® Halloween modellen en een Master Model bouwer van de BRICK-OR-TREAT HALLOWEEN party.

De kinderen hebben de mogelijkheid om de cast van Halloween karakters te ontmoeten en deel te  nemen aan speciale bouwactiviteiten met de Master Model-Builder.
BRICK-OR-TREAT HALLOWEEN party, gepresenteerd door Shutterfly®, is terug en gevuld met zoetere traktaties, spannende entertainment en niet-zo-spooky sensatie!

Elke zaterdagavond (7, 14, 21 en 28 oktober) om 17.00 uur transformeert LEGOLAND Californië in het ultieme familie Halloweenfeest met een Ghost Cruise avontuur, een nieuwe pop-badge uitdaging, een val festival compleet met een LEGO® pompoen patch bouwactiviteit, Bluegrass Band Jamboree en een speciale LEGO® vrienden meet and greet in Heartlake stad.

Ga naar www.BRICKORTREAT.com voor meer informatie.

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.