vrijdag, 01 januari 2010 18:16

Werft aan

Over Themeparksnews

Themeparksnews is een website die al verschillende jaren actief is in het brengen van het nieuws over pret- en dierenparken in Europa en ver daarbuiten. Daarnaast bevat onze nieuwssite ook allerlei andere projecten. Denk maar aan onze fotoalbums, tripverslagen en nog veel meer. Themeparksnews werkt enkel met vrijwilligers en door de toenemende groei en bekendheid zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die ook de passie van pret- en dierenparken delen.

De functie (‘s)
Je belandt in een leuk team en je zal er nooit alleen voor staan. We zoeken vrijwilligers in verschillende groepen. De functies die je kan invullen zijn uiteenlopend. Zo zijn we op zoek naar de volgende medewerkers:

Artikelschrijver (m/v)
Al onze nieuwsartikels schrijven we zelf of krijgen we binnen en zijn steeds gebaseerd op betrouwbare bronnen. Dit kan gaan over het schrijven van artikels met nieuwsinhoud, columns en nog veel meer. Maar ook je eigen creativiteit en inspiratie mag je de vrije loop laten gaan in artikels zoals sfeerverslagen… Dus heb jij een vlotte pen en ben jij creatief aangelegd? Dan hebben we jouw nodig!

Journalist/fotograaf
Bij Themeparksnews staan pret- en dierenparken centraal, door het brengen van positieve nieuwsartikelen worden we vaak uitgenodigd op mooi verzorgde persevents. Tijdens een persevent is jouw functie om ervoor te zorgen dat je naar huis komt met een mooie collectie aan bruikbare foto’s. Het noteren van al je bevindingen is zeer belangrijk om later hierover een mooi artikel te schrijven.

Vlogger

U maakt reportages met camera en doet regelmatig interviews. Deze worden op de website en de Youtube pagina van Themeparksnews geplaatst. U dient zelf over een camera of gopro cam te beschikken. Ook deze functie is op vrijwillige basis.

Wij vragen 
Personen die dezelfde passie delen zoals wij en die absoluut niet bang zijn om in een leuk team te werken.

Wij bieden 
Je komt in een team terecht met één passie ‘pret- en dierenparken’. Je wordt automatisch lid van Parktrips, een zusterorganisatie van Themeparksnews. Via Parktrips kan je aan allerlei tripjes meedoen in kleine vriendenkringen.
Je maakt ook kans om als journalist/fotograaf op pad gestuurd te worden naar persevents, waar je alles vanop de eerste rij kan beleven.

Jouw profiel

Goede beheersing van de Nederlandse taal maar andere talen zijn ook welkom.
In team werken schrikt je niet af.
Afspraken en de werking intern van Themeparksnews naleven.

Jouw talent 
Je houdt van pretparken, ook na het werk of school vind je het niet erg om hiermee bezig te zijn.

Wie zijn wij 
Themeparksnews bestaat uit 3 bestuursleden die de werking van deze website garanderen. Daarnaast werken we nog met enkele leden en freelance vrijwilligers die ons team versterken.

Wij hopen dat je na het lezen van deze leuke vacatures, het begint bij jouw te kriebelen om je steentje bij te dragen en ons team te versterken. Hebben wij je overtuigd? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.