zaterdag, 24 februari 2018 17:52

Ervaar het ultieme vakantiegevoel dichtbij huis op PANORAMACAMPING Aanbevolen

Verlang jij naar avontuur of rust midden in de natuur en wil je niet ver reizen?

Bezoek dan Panoramacamping Petite Suisse, gelegen middenin de Belgische Ardennen op 500 meter hoogte. Op deze vier sterren camping ben je omringd door uitgestrekte velden en prachtige bossen, waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of andere buitensporten kunt beoefenen. Panoramacamping Petite Suisse beschikt over een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, goed restaurant en biedt tijdens schoolvakanties animatie voor kinderen aan. Natuurlijk kun je er ook op uittrekken in de prachtige omgeving. Ontdek de culturele hoogtepunten van de Ardennen zoals de grotten van Han of het Kasteel van Bouillon. Geniet van de prachtige gelegen Panoramacamping Petite Suisse en ontdek de veelzijdige regio.

 

Panoramacamping Petite Suisse is het hele jaar geopend en is ieder seizoen aantrekkelijk om te bezoeken: de ontluikende natuur in de lente, zomerse avonturen, de prachtige kleuren van de herfst en in de winter skiën en langlaufen, vlak naast de camping.

 

Het uitzicht op Panoramacamping Petite Suisse is geweldig vanwege de accommodaties op verschillende hoogtes. Je kunt op de camping verblijven met je eigen kampeeraccommodatie of gebruik maken van de fijne accommodaties van de camping, zoals een compleet ingerichte bungalow tent (6-persoons). Gasten die meer comfort zoeken kunnen verblijven in een luxe chalet caravan, een Fins Chalet (5- of 6-persoons) of een ruim vakantiehuis (12-persoons).

 

Over de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is één van de meest veelzijdige streken van West-Europa. De streek wordt gekenmerkt door vele heuvels, riviertjes en bossen. Hier kun je tijdens een wandeling of fietstocht met een beetje geluk wilde zwijnen, vossen of herten zien. Ook zijn er veel pittoreske dorpjes en oude burchten te vinden. Verbaas je over de grillige rotsformaties van La Roche of ga op zoek naar de bronnen rondom het bekende plaatsje Spa.

Meer in deze categorie: « Landal investeert in meer beleving