maandag, 19 december 2016 18:56

Twee extra shows Aanbevolen

De aangekondigde hitmusical CATS in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen is bij voorbaat al zo’n succes dat de organisator twee extra shows aankondigt. Heel bijzonder, noemt Frank van Paridon van Proud to Present de stormloop op de tickets.

“In mijn 20-jarige carrière in live entertainment heb ik zo’n groot enthousiasme zoveel maanden voor de première nog niet vaak meegemaakt. Het lijkt wel of iedereen die kaarten koopt dat doorvertelt aan zijn familie en vrienden die dan op hun beurt ook meteen gaan boeken. De Facebookpagina van CATS Antwerpen 2017 lijkt soms wel een datingplatform”, lacht hij.

Samen met het Antwerpse Arrano is Van Paridon erin geslaagd de internationale hitmusical naar België te halen voor een drieweekse speelperiode. “Drie weken leek ons een mooie periode, maar we weten nu al dat we er graag een week aan vast hadden geplakt. Helaas is dat door verplichtingen van de katten in het Zwitserse Lausanne niet mogelijk. Daarom zijn we erg blij dat we tijdens de reguliere speelperiode van drie weken nog een tweetal extra shows kunnen geven. Ook op vrijdagavond 14 april en zaterdagmiddag 15 april kun je nu van CATS komen genieten. Het zal hard werken worden voor de cast, maar ze zijn razend enthousiast over de pas geopende Koningin Elisabethzaal en hebben enorm veel zin om een paar weken in het centrum van Antwerpen te wonen en werken. Kortom, we kijken er allemaal héél erg naar uit!” De in het Nederlands en Frans ondertitelde productie zal zijn Belgische première beleven op 29 maart 2017 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, exclusief voor België.

Praktisch Adres

Koningin Elisabethzaal, Koningin Astridplein 20, 2018 Antwerpen

Speelperiode

29 maart 2017 t/m 17 april 2017 Dinsdag t/m zaterdag om 20u00, zondag 19u30 Matineevoorstelling op zaterdag, zondag en paasmaandag om 14u30 Ook middagshows op donderdag 30 maart, woensdag 12 en woensdag 17 april om 14u30

Toegangsprijzen

Vanaf € 29,95 (incl. reserveringskosten)

Voor meer informatie & kaartverkoop

www.cats.be www.ticketmaster.be