vrijdag, 24 augustus 2018 15:08

Voor de allerlaatste keer in Nederland Aanbevolen

Op zondag 9 september kunnen duizenden helden voor de allerlaatste keer zich onderdompelen in alle kleuren van de regenboog tijdens The Color Run™. Deze allerlaatste editie heeft als thema ‘Super Hero Tour’ en biedt naast de route van 5km ook een route van 10km. Dat The Color Run™ niet zomaar een hardloopevenement is bewijzen de honderdduizenden deelnemers die de afgelopen jaren deze kleurrijke 5km hebben (hard)gelopen, gehuppeld en gedanst. The Color Run is een unieke ervaring die draait om plezier, gezondheid, geluk en heel veel kleur!   

De laatste editie van de internationale kleurenloop staat in het teken van helden en biedt ook de getrainde lopers de mogelijkheid om mee te doen: de 10km loop start als eerste om 12:00 uur waarna de 5km lopers vanaf 13:00 uur mogen beginnen aan de meest vrolijke loop van Nederland. Voor The Color Run hoef je niet te trainen want het gaat om plezier. Alleen, met vrienden, familie of je buren; aan The Color Run™ kan iedereen meedoen! Iedere deelnemer ontvangt een officieel HERO startpakket. Dit pakket bestaat uit een lightning t-shirt, een happy en thunder tattoo, een unicorn button en een bandana. Bij de finish ontvangt iedereen een unicorn medaille en een zakje kleurenpoeder.

The Color Run is meer dan een hardloopevenement dankzij de extra activiteiten. Zo kun je naar grote hoogtes springen in de HERO zone, een maximale hoeveelheid kleur ervaren in de SUPER zone en is er muziek. Het doel is natuurlijk de finish, alleen bij deze run is de eindtijd niet het belangrijkste. Na de finish wordt er feest gevierd, of je er 30 minuten over hebt gedaan of 2 uur, met een massale kleurengooi, DJ’s, acts, dans en nog meer verrassingen. The Color Run is een unieke hardloopervaring die je niet mag missen!

Details

Details

 Datum:

 9 september 2018

 Locatie:

 Haarrijnseplas Utrecht

 Tickets:

- Regulier ticket 5km € 33,12 of 10km € 37,73
- Team ticket 5km € 33,12 of 10km € 37,73 (iedere deelnemer ontvangt een extra zakje kleurpoeder)
- Family ticket (voor 4 personen) € 27,48

Bezoek voor meer informatie https://www.facebook.com/TheColorRunNederland/ of http://thecolorrun.co.nl/

 

Meer in deze categorie: « SPELLENSPEKTAKEL 2016