vrijdag, 09 maart 2018 15:29

Euro attracties show 2018 in het RAI Congrescentrum Amsterdam van 25 t.e.m. 27 september 2018 Aanbevolen

De International Association of Amusement Parks en attracties (IAAPA) heeft aangekondigd dat de Euro attracties Show (EAS) terugkeert naar Amsterdam van 25 t.e.m. 27 september 2018. EAS 2018 zal de grootste showvloer in de geschiedenis van het evenement hebben met meer dan 500 exposanten in vier expositie hallen. Meer dan 12.000 leisure, toerisme en entertainment professionals uit meer dan 100 landen worden verwacht de expo bij te wonen.

EAS 2018 biedt deelnemers ook een uitgebreid en gevarieerd onderwijsprogramma. Het programma bevat meer dan 80 uur van educatieve sessies en presentaties van veel van Europa's toonaangevende operatoren op onderwerpen zoals trends in de sector, innovatieve technologieën, marketing en communicatie, entertainment, relaties met de overheid, veiligheid en beveiliging, voedsel en drank, spelletjes en koopwaar, facility-transacties, menselijke hulpbronnen en meer.  Deelnemers kunnen ook deelnemen aan verschillende evenementen en rondleidingen achter de schermen bij regionale Amsterdamse toeristische attracties, waaronder Walibi Holland en meer.

De vernissage van EAS 2018 zal plaatsvinden op de Strand Zuid eventlocatie, gunstig gelegen direct naast de expohal.

In 2018 is het de derde keer dat EAS plaatsvindt in het RAI Exhibition Centre. Het is gunstig gelegen tussen het vliegveld en het centrum van de stad Amsterdam met rechtstreekse metro- en tramverbindingen. Daarom is het RAI-centrum de perfecte locatie voor EAS.

De sterke cultuur van gastvrijheid in Nederland, vakantieparken en recreatieve attracties maakt Amsterdam de ideale bestemming voor EAS. Veel van de beste industrie bestemmingen in Europa bevinden zich in de Benelux en Amsterdam is een unieke bestemming compleet met een gevarieerd recreatie, toerisme en entertainment industrie.

Aanvullende details over EAS 2018 zijn beschikbaar op www.IAAPA.org/EAS.