dinsdag, 19 juni 2018 17:56

Lagotronics projecten levert 's werelds eerste boerderij GameChanger! Aanbevolen

De wereldpremière van een revolutionaire 4D roterende darkride heeft zojuist plaatsgevonden. De boerderij GameChanger is officieel geopend voor gasten in familieattractiepark Bayern Park (Duitsland). De rit heet Stadlgaudi 4D!

"We zijn erg trots op 's werelds eerste roterende interactieve darkride, geheel ontworpen in een groot boerderij thema. De eerste reacties en de bevindingen van zowel de bezoekers als de exploitant van het park zijn veelbelovend... " zegt Silke Holzner, managing director bij Bayern Park

Laat de Farm Fair beginnen!

De rit biedt enorme capaciteit van gasten in een relatief klein gebied. En nog steeds krijgen  renners een ware darkride ervaring. Zelfs voordat u begint aan de rit, staan gasten al nieuwsgierig in de wachtrij. Wat is er in die schuur in het midden van de nacht? Het lijkt alsof drie boerderij vrienden in het geheim hun snode plannen organiseren. Zij doen dit echter niet zonder de hulp van de andere landbouwhuisdieren. Een paard, een kat en een haan helpen ook mee! Laat de Farm Fair beginnen!

Fantastische boerderij-spelen

Zodra u in het voertuig op een roterend platform stapt, ben je onderdeel van de Farm Fair. Na elke beurt krijg je geweldige boerderijspelen, je moet proberen om zo veel doelen als je met je kanon wortel kunt schieten, te raken. Na elke beurt zult u worden getrakteerd op een andere nieuwe gekke boerderij scène: in de tuin, keuken, schuur of veld. Tenslotte is er een grote vuurwerkshow om het succes van de Farm Fair te vieren. Aan het einde kunt u uw score bekijken en vergelijken met medespelers!

Stadlgaudi specificities

Stadlgaudi 4D is gebouwd op een relatief klein oppervlak. Het roterende platform heeft een diameter van 8,8 meter en bestaat uit 5 delen: 1 voor instapweigering en 4 gek spel scènes. Elk voertuig biedt plaats aan 4 personen. Totale rijtijd is ongeveer 160 seconden en de capaciteit is 400 tot 500 pph.

Trots van het eindresultaat

Mark Beumers, CEO Lagotronics Projects, is zeer blij met het eindresultaat van de rit: "Bayern Park heeft ons het volledige rit pakket, van ontwerp tot installatie toevertrouwd. Interactieve technologie, apparaten, zetels, platform, audio en video, verlichting, regeling weergeven, thema decoratie en landschap, het is er allemaal! Het verhaal en het spel is volledig in eigen huis ontwikkeld. Iets om zeer trots op te zijn!"

Media

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.