woensdag, 27 september 2017 18:20

Drie Legoland® parken veranderen achtbanen in Supercharged Virtual Reality Adventure Aanbevolen

De grote LEGO® Race zorgt voor een nieuwe ervaring in Maleisië, Florida en Deutschland Resorts in 2017-2018.

Met een kleurrijke line-up van racers uit de gelederen van de populaire LEGO Minifig mysterie assortimenten gaan tijdens de grote LEGO Race renners in een gewaagde race tegen wilde, baksteen-gebouwd constructies gedreven door Trendsetter farao, Surfer Girl, Wizard en Piraat kapitein, met inbegrip van een raket-aangedreven surfplank en een stijlvolle scooter gevoed door espresso. Met het dragen van VR hoofdtelefoons beleven gasten de actie vanuit elke richting - omhoog, omlaag, vooruit, achteruit en alle punten tussen – in een schitterende omgeving waar alles is gemaakt van legobakstenen.

Gasten kunnen kiezen om de grote LEGO Race ervaring te beleven met of zonder de VR-headset. Deze attractie is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en hoger. Kinderen onder de leeftijd van 6 die voldoen aan de minimumhoogte kunnen rijden zonder de VR-headset.

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.