zondag, 22 oktober 2017 08:21

Legoland® Florida Resort eert Amerikaanse veteranen met gratis entree en gast Ticket korting van 1 t.e.m. 19 november Aanbevolen

Van 1 t.e.m. 19 november 2017 zal LEGOLAND® Florida Resort nogmaals Amerikaanse veteranen eren met gratis themapark toelating plus 50 procent korting op tickets voor maximaal zes personen.

Het is onze manier om dank u te zeggen aan de mannen en vrouwen die hebben gediend in de US armed forces.

Voor het ontvangen van gratis toegang moeten Amerikaanse veteranen een geldig militair ID of bewijs van veteranenstatus voorleggen aan de inkom op de dag van hun bezoek.
Deze aanbieding is  niet online of telefonisch beschikbaar.

Alleen op Veterans Day (zaterdag 11 november) zal LEGOLAND Florida Resort veteranen eren met deze exclusieve aanbiedingen:

  • 10% korting op aankopen in de detailhandel en eet- en drinkgelegenheden
  • Foto partner Picsolve biedt de DigiPass voor slechts $9.99 (plus BTW) en enkele afgedrukte foto's voor $5 (plus BTW)
  • Op de Behendigheidsspelletjes beheerd door HB Leisure krijgen gasten die vier games kopen een vijfde game gratis (niet voor "telkens prijs" games)

Voor het ontvangen van de 11 november kortingen kunnen veteranen met geldige ID aanvragen een armband en flyer vragen aan de ticketbalie.
De korting wordt alleen ingewilligd voor degenen die een  armband dragen.

Voor de doeleinden van deze promotie worden Amerikaanse veteranen gedefinieerd als gepensioneerd of niet-actieve plicht leden van de US Army, US Air Force, US Navy, Amerikaanse mariniers en US Coast Guard in bezit van geldig militaire ID of een ander bewijs van veteranenstatus.
De hierboven beschreven kortingen zijn exclusief en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, met inbegrip van jaarlijkse pass kortingen.

Voor meer informatie over kortingen beschikbaar voor Amerikaanse militairen, bezoek www.LEGOLAND.com/florida/buy-tickets/military.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).