zondag, 17 december 2017 10:12

Gillian Smith vervoegt Legoland® Florida Resort als Vice president, marketing en sales Aanbevolen

Gillian Smith, een award-winnende marketingmanager waarvan innovatieve en aansprekende campagnes consumenten over de hele wereld hebben geraakt, heeft zich aangesloten bij LEGOLAND® Florida Resort als zijn vice president van marketing en sales, ter vervanging van Rex Jackson, die werd gepromoveerd tot de algemeen directeur van het resort in juli.

"Ik ben blij om Gillian in ons team te mogen verwelkom," zie Jackson. "Haar ervaring en inzichten als een marketeer, verteller, reiziger en ouder zal van onschatbare waarde zijn als we communiceren wat van LEGOLAND Florida Resort zo'n leuk en ongeëvenaarde bestemming voor kinderen maakt."

Sinds 2011 werkte Smith als chief marketing officer van City Year, één van 's lands grootste onderwijs en non-profit organisatie. Als de eerste GMO regisseerde ze een award-winnende campagne dat het bewustzijn van City Year onder Amerikaanse studenten meer dan verdubbelde.

Daarvoor werkte Smith vier jaar als GMO van de non-profitorganisatie Teach voor Amerika, die  afgestudeerden in de VS rekruteert om te werken als leraren in arme gemeenschappen.

"Mijn familie en ik zijn frequente bezoekers van LEGOLAND Florida Resort sinds het opende," zie Smith, "dus ik ben opgewonden om een dergelijk en geweldig team te vervoegen. Ik kijk uit om mijn  ervaring te delen."

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).