donderdag, 11 januari 2018 09:33

Gouden Globe® genomineerden uitgenodigd voor Fun in the Sun in LEGOLAND® Beach Retreat Aanbevolen

Showbusiness legendes worden uitgenodigd voor een bezoek aan LEGOLAND® Beach Retreat, waar de zomervakantie een heel jaar duurt, als onderdeel van glitter en de glamour van de 75e jaarlijkse Golden Globe® Award in Beverly Hills, Calif., gepresenteerd door de Hollywood Foreign Press Vereniging.

Gevuld met creatieve LEGO® thema's binnen en buiten is LEGOLAND Beach Retreat een dorp-stijl vakantie resort met felgekleurde bungalows gegroepeerd in 13 hoefijzer-vormige "baaien" vernoemd naar populaire LEGO Minifiguren.

Samen met uitzicht op het schilderachtige meer en een gigantische LEGO vuurtoren inclusief een echte zwaailamp, omvat het volgende voorzieningen:

 • Een verwarmd zwembad dat beschikbaar is het hele jaar met een aangrenzend zandstrand perfect voor het bouwen van zandkastelen.
  • Sandy's kasteel Restaurant, met een overvloedige menu van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Een heerlijk ontbijtbuffet is inbegrepen in elke overnachting.
  • Bakstenen Beach Bar biedt een eclectisch menu voor made-to-order voedsel, dranken en creatieve cocktails geserveerd zowel bij het zwembad en binnenshuis.
  • Palm Tree handelaren, een grote winkel voorradig met LEGO sets en minifiguren, kleding, speelgoed, badmode, snacks en diversen.
  • Een hands-on LEGO gebouw-station waar kinderen hun originele creaties tot een gigantische sandcastle gemaakt uit duizenden legobakstenen kunnen bijdragen.
  • Gratis Wi-Fi overal op de site.

Media

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.