donderdag, 11 januari 2018 09:33

Gouden Globe® genomineerden uitgenodigd voor Fun in the Sun in LEGOLAND® Beach Retreat Aanbevolen

Showbusiness legendes worden uitgenodigd voor een bezoek aan LEGOLAND® Beach Retreat, waar de zomervakantie een heel jaar duurt, als onderdeel van glitter en de glamour van de 75e jaarlijkse Golden Globe® Award in Beverly Hills, Calif., gepresenteerd door de Hollywood Foreign Press Vereniging.

Gevuld met creatieve LEGO® thema's binnen en buiten is LEGOLAND Beach Retreat een dorp-stijl vakantie resort met felgekleurde bungalows gegroepeerd in 13 hoefijzer-vormige "baaien" vernoemd naar populaire LEGO Minifiguren.

Samen met uitzicht op het schilderachtige meer en een gigantische LEGO vuurtoren inclusief een echte zwaailamp, omvat het volgende voorzieningen:

 • Een verwarmd zwembad dat beschikbaar is het hele jaar met een aangrenzend zandstrand perfect voor het bouwen van zandkastelen.
  • Sandy's kasteel Restaurant, met een overvloedige menu van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Een heerlijk ontbijtbuffet is inbegrepen in elke overnachting.
  • Bakstenen Beach Bar biedt een eclectisch menu voor made-to-order voedsel, dranken en creatieve cocktails geserveerd zowel bij het zwembad en binnenshuis.
  • Palm Tree handelaren, een grote winkel voorradig met LEGO sets en minifiguren, kleding, speelgoed, badmode, snacks en diversen.
  • Een hands-on LEGO gebouw-station waar kinderen hun originele creaties tot een gigantische sandcastle gemaakt uit duizenden legobakstenen kunnen bijdragen.
  • Gratis Wi-Fi overal op de site.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).