donderdag, 11 januari 2018 09:42

Legoland® Florida Resort verbaast Project X’s laatste renner Aanbevolen

De Project X-achtbaan in LEGOLAND® Florida Resort vierde de laatste renner op 8 januari voordat het transformeert in de grote LEGO® Race, een leuke nieuwe attractie die een spannend verhaal van de virtuele realiteit toevoegt aan het bestaande spoor van de achtbaan.

Bij sluiting werd de laatste renner verrast met een steen gebouwde trofee uit LEGO Piraat kapitein Brickbeard. De verlegen jongen kreeg vervolgens een tweede verrassing – een uitnodiging om terug te keren als het attractieparks speciale gast wanneer de grote LEGO Race in het voorjaar van 2018 opent.

De grote LEGO Race is de eerste virtual reality (VR) achtbaan ervaring ontworpen voor kinderen en vertegenwoordigt voor de eerste keer het LEGO merk en Minifiguren karakters.

Gasten moeten ten minste 42 inch (1.2 m) groot zijn om te rijden of vergezeld gaan van een verantwoordelijke volwassene van ten minste 48 inch groot. De VR-headsets zijn ontworpen om te passen voor zowel volwassenen als kinderen en kunnen worden aangepast voor comfort. De VR-ervaring is bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder en gasten kunnen kiezen om te rijden zonder het dragen van de headset.

Fans kunnen de 360 graden ervaring met MackMedia van Coastiality mobiele app (www.coastiality.com/en/) bekijken die beschikbaar voor iOS, Android en Oculus apparaten uit de App Store, Google Play en de Oculus-Store. De app is gratis te downloaden en kan worden genoten met of zonder een VR headset.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).