zondag, 14 januari 2018 11:38

Nieuwe thema wereld voor kleuters, exclusieve extra's voor Thrillseeker en aankondiging 2019 Aanbevolen

In augustus 2018 viert Heide Park haar 40ste verjaardag.

Naar aanleiding van het komende seizoen gaf Managing Director Sabrina de Carvalho in een persconferentie een inzicht in de strategie en planning van het Heide-Park Resort, alsmede van de Britse moedermaatschappij Merlin Entertainments. In 2018  wordt een nieuw thema land geopend voor kleuter en echte adrenaline junkies kunnen profiteren van unieke sensatie-extra’s.

Start van seizoen 2018: nieuwe thema wereld voor kleuters

Sabrina de Carvalho kondigde de eerste nieuwigheid voor 2018 aan: "Land van Peppa Pig". Gebaseerd op de populaire animatieserie Peppa PigTM biedt de attractie een unieke mogelijkheid aan kleuters om in de wondere wereld van Peppa te duiken. " Een totaal van vier spannende attracties omvatten het nieuwe land van Peppa Pig: gezinnen verkennen Peppas House, berijden dinosaurussen door zes spannende scènes op Schorschs, reizen met de trein van opa varken of beleven een spannende boottocht met Peppa en haar vrienden. Op de meet & greet ontmoeten kinderen Peppa en haar broertje George. Het Peppa Pig gedeelte omvat ook een souvenirshop met een grote selectie van exclusieve memorabilia en een snackbar.

Vanaf het begin van het seizoen kunnen Peppa vrienden genieten van hun ultieme uitje in drie nieuwe en prachtig ontworpen themakamers in het hotel van Heide-Park.

Seizoen 2018: Exclusieve tools voor Thrillseeker

2018 is een spannende sensatie jaar voor alle fans van de actie. Voor de eerste keer, er is een sensatie season pass onder het motto '1 x, entree ticket betalen - onbeperkt terugkeer' * (* Alle informatie en voorwaarden onder www.heide-park.de/thrill-season-pass). Voor een keer slechts 46 euro betalen en sensatie fans kunnen genieten van de zes grote achtbanen van Heide-Park, horror attracties en achtbaan ritten in het donker op de Halloween-dagen, evenals twee gloednieuwe sensatie gebeurtenissen. In het geselecteerde weekend, "Zombie Escape" en een zomereditie van de horror-attractie voorziet "Grand Hotel Morton" de ultieme kick (datums te volgen).

Comeback 2019: houten achtbaan Colossos 2.0

Bovendien kondigde Sabrina de Carvalho het langverwachte besluit aan over de toekomst van Europa's hoogste en snelste houten achtbaan Colossos: “We hebben een besluit genomen en we zijn erg blij dat Colossos in 2019 zal terugkeren. Hij zal transformeren in een nog gigantische avontuur en we zijn erg blij dat onze moedermaatschappij Merlin Entertainments plc bezig is met het respectabele bedrag van 12 miljoen euro." Het houten spoor, wat voor een echte houten achtbaan typisch is, wordt verlengd over de gehele lengte van 1,5 kilometer. Het besluit om het gebruik van houten rails opnieuw te gebruiken is gebeurd op basis van verschillende enquêtes onder fans en binnen de doelgroep", aldus de Carvalho. Wat extra hoogtepunten en innovaties Colossos in 2019 gaat krijgen op zijn rit, blijft een mysterie.

Meer informatie, prijzen en openingstijden onder www.heide-park.de online te boeken gasten Bespaar tot 28% op de reguliere entreeprijs.

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.