zondag, 11 februari 2018 08:29

Brick fans, start je motoren! Aanbevolen

Brick fans, start je motoren! LEGOLAND® Florida Resort heeft vrijdag 23 maart aangekondigd als de grote openingsdatum voor zijn nieuwste attractie, The Great LEGO® Race.

Het is de eerste virtual reality (VR) achtbaanervaring voor kinderen en het is de eerste keer dat het LEGO-merk en de minifigure-personages zijn geïntegreerd met VR-technologie in een attractiepark.

Met geanimeerde actie die plaatsvindt op de grond en in de lucht, racen de fans terwijl ze LEGO-gebouwde voertuigen besturen als een raket-aangedreven windsurf-rig, een stijlvolle scooter gevoed door espresso en een weloverwogen hemelbed (een "nest" genoemd) gedragen door mummie dienaren.

Met optionele VR-headsets ervaren rijders de actie van elke richting omhoog, omlaag, vooruit, achteruit en alle punten daartussen tijdens het rijden in de achtbaan - in een duizelingwekkende omgeving waar alles is gemaakt van LEGO-stenen.

In november ontvingen verslaggevers een voorproefje van het 360-gradenavontuur tijdens de jaarlijkse IAAPA-handelsbeurs in Orlando, de Internationale Vereniging van Pretparken en Attracties (IAAPA).

Een vergelijkbare preview in MackMedia's mobiele Coastiality-app (www.coastiality.com/en/) bouwt op anticipatie voor het VR-avontuur door de nieuwste visuele weergaven te demonstreren. De gratis app is beschikbaar voor iOS-, Android- en Oculus-apparaten uit de App Store, Google Play en de Oculus Store en kan worden genoten met of zonder een VR-headset.

Gasten moeten minimaal 42 inch (1.06m) groot zijn om op The Great LEGO Race te rijden of vergezeld worden door een verantwoordelijke volwassene die minstens 48 inch (1,2 m) lang is. De VR-headsets zijn ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen en kunnen worden aangepast voor comfort. De VR-ervaring is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en gasten kunnen ervoor kiezen om de achtbaan te berijden zonder de headset te dragen.

Na het oversteken van de finishlijn op The Great LEGO Race kunnen gasten overschakelen en genieten van een geheel nieuwe traktatie bij Funnel Cake Factory, die deze lente zal openen op een steenworp afstand van de achtbaan in het LEGO® Technic-gebied van het pretpark. De pitstop met een hoog thema biedt vers op bestelling gemaakte trechtercakes met toppings zoals vers fruit, poedersuiker en softijs.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).