zaterdag, 07 april 2018 10:20

Legoland® Florida Resort levert inspanningen voor gasten met een fysieke en cognitieve handicap Aanbevolen

LEGOLAND® Florida Resort is #BuiltForKids voor alle kinderen! Kinderen met alle capaciteiten en belangen. Toen het opende in oktober 2011 heeft de meerdaagse vakantiebestemming gewerkt om ervoor te zorgen dat de faciliteiten inclusief mogelijk zijn voor gasten met een breed scala van fysieke en cognitieve handicap, evenals voedselallergieën en andere dieet beperkingen.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van een bezoek en op voorhand vragen te beantwoorden worden gasten aangemoedigd om de bijzondere situaties sectie van onze website bij www. LEGOLAND.com/florida te bezoeken, waar zij een schat aan informatie van de reis-planning ontdekken kunnen, met inbegrip van de comprehensive Guide voor gasten met een handicap. Verkrijgbaar in afdrukbare PDF-formulier met per attractie veiligheidseisen, met inbegrip van LEGOLAND waterpark, lijsten en overzicht van de toegankelijkheidsfuncties van onze on-site accommodaties voor overnachtingen. Kijk voor de link naar het ADA formulier op de website van de bijzondere situaties pagina, die gasten kunnen gebruiken kunnen om voor aankomst te  communiceren met de gastenservice. Gasten kunnen ook schrijven naar ons direct bij Orb. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht maximaal zeven kalenderdagen voor een reactie als gevolg van de omvang van de berichten die wij ontvangen.

Voor gasten met voedselallergieën of dieet restricties biedt onze website een PDF dieet gids waarin locaties aangeduid staan die gluten-, zuivel-, soja-, ei - en pinda-vrije producten aanbieden, alsmede de beschikbaarheid van vegetarische en veganistische artikelen. Het resort Food & Beverage team verwelkomt vragen van gasten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).