zondag, 06 mei 2018 10:31

Video: Legoland® Florida Resort onthult massale LEGO® Star Wars Aanbevolen

Op 4 mei zal het LEGO® Star Wars™: The Force Awakens MINILAND Model landen in het centrum van LEGOLAND® Florida Resort. Gemaakt door een team van Master modelbouwers zal het gigantische display voorzien zijn van memorabele momenten van Episode VII van de populaire Star Wars™ saga, versterkt met verlichting, geluidseffecten en animatie. De toevoeging van het model omvat de 16-voet lange Star Destroyer Finalizer, gemaakt van meer dan 350.000 legobakstenen.

 

Lego® Star Wars™: The Force Awakens MINILAND Model omvat zes spannende scènes op de planeet Jakku, uit Star Wars: The Force Awakens waaronder: Kylo Ren de opname van Poe; Rey de redding van BB-8; Poe en Finn ontsnappen uit de Star Destroyer Finalizer; Het wrak van de Finn en Poe's TIE Fighter; Rey, Finn en BB-8 ontsnappen Niima buitenpost en de ontsnapping uit het Graveyard sterrenschip.

Net op tijd voor de installatie van LEGO® Star Wars™: The Force Awakens MINILAND Model Display is een gloednieuw personage aangekomen in LEGOLAND Florida Resort. De angstaanjagende eerste orde Stormtrooper voor de blockbuster Star Wars™ film franchise, LEGO® kapitein Phasma werd gespot bij inspectie van het model om ervoor te zorgen dat de installatie perfect is. Het reusachtige nieuwe model is het hoogtepunt van de LEGO® Star Wars™ dagen. Dit exclusieve LEGOLAND evenement begint op 5 mei en loopt voor drie opeenvolgende weekenden. Alle activiteiten zijn opgenomen in alle vormen van park toelating. Geen extra ticket of Jedi mind tricks vereist voor de enige gebeurtenis van LEGO® Star Wars™ themapark in Centraal Florida.

Gebeurtenis activiteiten omvatten:
• De nieuwste toevoeging aan de LEGO® Star Wars™-gebied in MINILAND USA met een Master Model-Builder tour en exclusief model tips en inzichten.
• Meet and Greet kansen met nieuw LEGO figuren kapitein Phasma en LEGO Darth Vader.
• Zoek de ontbrekende LEGO lightsabers in de verbeelding zone en maak kans om LEGO te winnen.
• Gebruik de kracht en bouw een Star Wars™ thema model.
• Maak een foto met 's werelds grootste LEGO Yoda model, LEGO Chewbacca en LEGO Rey.
• Onderzoek het universum van de LEGO® Star Wars™ door de lens van talentvolle fan fotografen in deze exclusieve tentoonstelling. Maak kans om een foto te winnen!
• En nog veel meer!

Awesome wacht
LEGOLAND Florida Resort beschikt over meer dan 50 attracties, shows en attracties geïnspireerd op de populaire LEGO en DUPLO® merken, met inbegrip van geweldige ervaringen gebaseerd op "The LEGO Movie™," "LEGO NINJAGO®: meesters van Spinjitzu," LEGO NEXO KNIGHTS™, LEGO City, LEGO Technic en LEGO Friends, plus LEGOLAND waterpark en on-site accommodaties op het LEGOLAND Hotel met 152 kamers en de 166-kamer LEGOLAND strand retraite.


Voor meer informatie over een bezoek aan LEGOLAND Florida Resort, met inbegrip van meerdaagse vakantiepakketten, vroegboekkortingen op toegangskaarten, bezoeken van "edu-training" excursie programma's, VIP ervaringen, militaire kortingen en nog veel meer, www.LEGOLAND.com/florida.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).