zondag, 10 juni 2018 12:00

Rollercoastergirl 2018 komt uit Nederland Aanbevolen

De 22-jarige Jessica de Jong uit Lelystad is afgelopen weekend uitgeroepen tot Rollercoastergirl 2018. Voor het tweede jaar vond deze verkiezing plaats waarbij gezocht wordt naar die vrouwelijke attractieparkfan die altijd op zoek is naar de volgende adrenaline-kick. Jessica mag een jaar lang de titel dragen en zal in dat jaar vele parken, achtbanen, shows en exclusieve events mogen bezoeken. Van haar belevenissen zal ze verslag doen op social media.

Rollercoastergirl is een initiatief van Mack Rides uit Duitsland, een van de grootste achtbaanleveranciers ter wereld. Zoals er op diverse plaatsen wijn-, asperge-, aardbeien- en andere koninginnen worden verkozen, zo vertegenwoordigt de Rollercoaster Girl de passie die zeker ook meiden kunnen hebben voor achtbanen.

Voor de tweede editie hadden zich meer dan 300 kandidaten uit verschillende Europese landen aangemeld. Na diverse battles, die te volgen waren in het programma Taff op de Duits zender Prosieben, kwam de Nederlandse Jessica als beste uit de bus. Gewerkt bij Walibi en nu werkend bij het social media-team van Omroep Flevoland is ze bekend met achtbanen én nieuwe media.

Jessica zegt dat ze van jongs af aan graag attractieparken bezoekt. "Het is een magische plek waar alles mogelijk is. Iedere keer als ik een park bezoek, groot of klein, geniet ik weer van de sfeer die er hangt. Mensen hebben plezier en het is net of je in een sprookje of een film bent beland. Als ik kon, zou ik elke dag naar een attractiepark gaan". Achtbanen vindt ze helemaal kicken. "Ik heb nu eenmaal een 'need for speed'!"

Als Rollercoastergirl neemt ze haar volgers een jaar lang mee op reis naar attractieparken met de vetste achtbanen, spectaculaire shows en exclusieve evenementen.

Media

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.