maandag, 25 juni 2018 14:43

Legoland® Florida Resort Partners met Autisme spreekt in een poging om een wereldrecord te breken Aanbevolen

LEGOLAND® Florida Resort werkt samen met Autism Speaks voor het hosten van meer dan 15 kinderen op het autismespectrum voor een les van 30 minuten zwemmen in het waterpark van LEGO® golfslagbad in een poging om een Guinness World Record te halen.

The World’s Largest Swimming Lesson™ is een evenement om kinderen bewust te leren zwemmen en het helpen voorkomen van verdrinking. LEGOLAND Florida Resort is een van de honderden deelnemers.

LEGOLAND Florida Resort is gebouwd voor kinderen- kids van alle capaciteiten en belangen – en biedt een scala aan middelen voor gezinnen die een bezoek brengen met een breed scala van fysieke en cognitieve handicap, evenals de allergieën van het voedsel en de andere dieet beperkingen.

Om te optimaal gebruik te maken van een bezoek en vragen op voorhand te beantwoorden, worden gasten aangemoedigd om website www. LEGOLAND.com/florida te bezoeken, waar ze de reis-planning informatie, met inbegrip van de comprehensive Guide voor gasten met een handicap kunnen ontdekken.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).