dinsdag, 03 juli 2018 08:38

Legoland® Florida Resort viert dag van de onafhankelijkheid met grootste vuurwerk van het jaar Aanbevolen

LEGOLAND® Florida Resort is ingesteld op de lancering van haar grootste vuurwerk van het jaar tijdens Red, White & Boom. De jaarlijkse viering van de onafhankelijkheidsdag is een dag vol leuke activiteiten zoals een dansfeest voor kinderen en een gigantische LEGO vlag.

Wanneer de zon ondergaat worden gasten aangemoedigd om naar de hemel te kijkenboven Lake Eloise wanneer het verlicht met legobakstenen tijdens een patriottische vuurwerkshow. Rood, Wit & Boom vindt plaats van 10.00 uur-18.00 uur en is inbegrepen in de park toelating.


NIEUW voor zomer 2018

LEGOLAND Florida Resort kondigde ook een gloednieuwe, free-of-charge, bouwactiviteit aan. Voor een beperkte tijd deze zomer zal Build-A-Minilander gasten uitnodigen om te helpen bij het opbouwen van de bewoners van MINILAND USA. Gelegen in het hart van het kind-centric themapark, bevat MINILAND USA meer dan 32 miljoen legobakstenen en scènes van kust tot kust helemaal naar een sterrenstelsel ver, ver weg! Deze gelegenheid zal gehouden worden in Heartlake zaal van 13.00 uur tot 18.00 uur. "Minilanders" zal later worden geplaatst binnen de steden LEGO MINILAND USA door de resort Master modelbouwers.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).