vrijdag, 03 augustus 2018 18:32

Seaworld’s Praise Weve keert terug in september Aanbevolen

Christelijke muziekfans kunnen zich verheugen want Praise Wave, het populaire muziekevenement, keert voor een tweede keer terug in 2018 en biedt gasten een dag van fellowship en plezier in SeaWorld Orlando. Het live concert vindt plaats op 15 en 22 september 2018.

Gasten kunnen genieten van live muzikale optredens door enkele van de bekendste namen in christelijke muziek en kunnen dit vieren in een atmosfeer gevuld met christelijke vriendschap, spannende attracties en inspirerende dierlijke attracties.

Michael W. Smith: zaterdag 15 september

Newsboys: zaterdag 22 september

 

Live concerten vinden elke zaterdag plaats in het Nautilus Theater om 13.30u uur en 16 uur en zijn inbegrepen in de park toelating. Voorbehouden zitplaatsen pakketten voor alle voorstellingen zijn online beschikbaar op SeaWorldOrlando.com en beginnen bij $20.

Bezoek SeaWorldOrlando.com voor meer informatie. Gebeurtenissen en tijden kunnen gewijzigd worden. Volg SeaWorld Orlando op Facebook, Instagram en de SeaWorld Orlando Blog voor de nieuwste updates van het park en informatie.

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.