woensdag, 15 augustus 2018 09:22

Met "Eurosat Coastality" begint het virtuele avontuur al voordat je aan boord gaat van de VR achtbaan Aanbevolen

Met zijn nieuwe attractie "Eurosat Coastiality" biedt Europa-Park zijn bezoekers een virtual reality-ervaring die uniek is in de wereld. Vanaf september zullen passagiers worden uitgerust met een virtual reality-helm in een pre-showruimte voordat ze plaatsnemen op de grote achtbaan. De ervaring die ze hierna zullen ervaren is compleet nieuw: met hun helm lopen bezoekers door het station om zich bij de attractie te voegen en aan boord van de trein te stappen zonder de helm te verwijderen. Passagiers gaan rechtstreeks naar de achtbaan in VR. Deze innovatie is het resultaat van samenwerking tussen MackMedia, VR Coaster, Holodeck VR en EuropaCorp.

Zodra de virtual reality-helm "Eurosat Coastaliteit" wordt gedragen, wordt de bezoeker ondergedompeld in een 360 ° futuristische ervaring, rechtstreeks geïnspireerd door Luc Bessons hitfilm "Valeriaan en de stad van de duizend planeten". Voordat ze aan boord gaan van de achtbaan, zijn passagiers uitgerust met hun VR-helm in een pre-showruimte. De echte fysieke omgeving is precies gereproduceerd in de virtuele wereld, bezoekers kunnen vrij bewegen en de trein instappen via het station, terwijl ze hun helm behouden. De innovatieve koers in virtual reality aan boord van de achtbaan is van nature gekoppeld. Maximaal 14 passagiers kunnen deze ervaring gelijktijdig ervaren. Dankzij een zeer gevoelige volgmethode wordt elke persoon die is uitgerust met een VR-helm, evenals de operator die de bezoekers vergezelt, in de virtuele wereld weergegeven in de vorm van een avatar, waardoor het mogelijk is om een ​​botsing te voorkomen. "De pre-show, de loopbrug van het treinstation, het instappen van de attractie en de route die volgt, vormen een unieke virtual reality-show die in deze combinatie en dimensie tegelijkertijd op één plek kan worden ervaren: Europa-Park »Michael Mack, Managing Director MackMedia.

In september 2015 lanceerde Europa-Park een wereldprimeur: de combinatie van virtual reality met een grote acht met de attractie "Alpenexpress Coastiality". Met Eurosat Coastality bewijst Europa-Park opnieuw zijn pioniersstatus op het gebied van virtual reality met deze exclusieve innovatie in de wereldwijde pretparkindustrie. De realisatie van dit innovatieve project met de Franse regisseur Luc Besson en zijn filmproductie- en distributiebedrijf Europacorp is een voorbeeld van een Frans-Duitse samenwerking die zowel visionair als succesvol is en die bezoekers van over de hele wereld zal verrassen in het vernieuwde Franse themagebied van Europa-Park.

De combinatie van een ritje op de achtbaan met een VR-headset met de ervaring van Free-Roaming is uniek in de wereld. Negen maanden van ontwikkeling en replica's op ware grootte van de pre-showruimte en het treinstation zijn gemaakt om vele tests uit te voeren. "Het concept van Free-Roaming, gekoppeld aan de achtbaan, creëert een nieuw compleet product voor bezoekers en noemen we: 'Roam & Ride' ", Thomas Wagner, managing partner van VR Coaster. De hoge resolutie content van het virtuele universum is ontwikkeld door VR Coaster, in nauwe samenwerking met MackMedia en EuropaCorp . Holodeck VR was verantwoordelijk voor de implementatie van deze innovatieve volgtechnologie, waardoor meerdere mensen gelijktijdig en vrij in een virtuele wereld konden bewegen. "We zijn verheugd dat we de kans hebben om voor de eerste keer onze expertise te tonen in deze ongekende omgeving en kijken ernaar uit om de ervaring van de bezoekers te horen "Jonathan Nowak Delgado, managing partner van Holodeck VR.

Twee exclusiviteiten op één attractie.

Vanaf september 2018 zullen MackMedia, VR Coaster en Holodeck VR een nieuw spectaculair avontuur in virtual reality onthullen met "Eurosat Coastiality". De eigenaardigheid van deze ervaring: het concept "Roam & Ride". Om toegang te krijgen tot deze innovatieve sensaties, is een apart station met een wachtrij en afzonderlijke treinen geïntegreerd in de achtbaan. Twee attracties, die dezelfde route gebruiken, bestaan ​​dus naast elkaar in één en dezelfde carrousel, een wereldnieuwheid.
In een volledig getransformeerde Franse wijk kunnen bezoekers de authenticiteit en levensvreugde van de Fransen ervaren en de rijkdom van de geschiedenis en cultuur ontdekken. De gevel van de attractie "Eurosat - CanCan Coaster", volledig opnieuw gebouwd, is versierd met een getrouwe weergave van de Moulin Rouge, het Parijse symbool van feest en entertainment sinds 1889. Europa-Park is het eerste recreatiepark ter wereld dat samenwerkt met de Moulin Rouge.

Bron; epfans Benelux
 
 
 

Media

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.