Strandverblijf Aanbevolen

Slaapfeestjes, staycations en familieplezier wachten op gasten terwijl het LEGOLAND® Hotel in LEGOLAND® California Resort officieel heropent op 17 juli 2020.

Met kamers vanaf $ 169 per nacht, gelegen op slechts 1,6 km van prachtige stranden, in de buurt van Carlsbad Lagoon en Trails, staat het enige hotel in zijn soort in Californië klaar om gasten opnieuw onder te dompelen in een creatieve wereld van LEGO®!

"LEGOLAND Hotel biedt kinderen en gezinnen een unieke ervaring", zegt Kurt Stocks, General Manager. "Als vader van jonge kinderen begrijp ik de wens van gezinnen die het huis uit willen, bij een zwembad willen ontspannen en de zomer willen beleven terwijl ze als gezin veilig blijven."

Aangezien de gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers de topprioriteit blijven bij LEGOLAND California Resort, zullen gasten enkele verschillen ervaren in het hotel, waaronder verminderde capaciteit, girale betalingen, praktijken op afstand en sociale schoonmaakregelingen. Gezichtsbedekkingen zijn vereist voor alle gasten van drie jaar en ouder, evenals voor alle hotelmedewerkers.

LEGOLAND Hotel moedigt gasten aan om hun reserveringen online te boeken, waar ze kunnen kiezen uit vijf verschillende kamerthema's: Pirate, Adventure, Kingdom, LEGO® Friends en LEGO® NINJAGO. Tijdens hun verblijf kunnen kinderen en gezinnen de meer dan 3.500 LEGO-modellen in het hele hotel ervaren, een speurtocht om de kluis gevuld met LEGO-schatten in hun kamers te ontgrendelen, plus andere voorzieningen zoals roomservice en cabana-service rond het zwembad.

Het personeel van LEGOLAND Hotel staat te popelen om gasten te verwelkomen, aangezien LEGOLAND Park, LEGOLAND® Water Park en SEA LIFE® aquarium wachten op de provincie en de goedkeuring van de staat voor de voorgestelde heropening van het hele Resort. Gasten worden ten zeerste aangemoedigd om de website van het resort te bezoeken voor verdere gastervaring en bezoekdetails. Ga voor meer informatie naar: www.legoland.com/california.

Media