UNTAMED de grote winnaar! Aanbevolen

Vanmorgen zijn in het Belgische pretpark Bellewaerde de jaarlijkse Diamond Themepark Awards uitgereikt.

Vol trots kunnen we zeggen dat UNTAMED de grote winnaar is geworden! Voor deze 10e editie was Walibi Holland genomineerd voor 7 awards. In totaal won Walibi Holland 4 awards, waarvan er maar liefst 3 voor UNTAMED waren!

In de categorie "Beste achtbaan Nederland / België" waren zowel Goliath als UNTAMED genomineerd. Onze nieuwste ride UNTAMED ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor!

UNTAMED was ook genomineerd in de categorie "Beste nieuwkomer van 2019 in Europa". Vol trots kunnen we zeggen dat UNTAMED ook hier als winnaar uit de bus kwam! Hoe tof is het dat onze hybrid coaster binnen een jaar zó geliefd is bij fans over de hele wereld?

Net als de afgelopen jaren was Halloween Fright Nights genomineerd in de categorie "Beste Halloween evenement in Nederland". En - net als afgelopen jaren - werden we beloond voor ons harde werken. Ieder jaar doen we er álles aan om het beste Halloween-evenement neer te zetten en deze award is een nieuwe kroon op ons werk!

De e-Award werd ook in de wacht gesleept door Walibi Holland. We werden geprezen voor de Making of-serie van UNTAMED. In deze 9-delige serie namen we kijkers mee in het bouwproces van onze nieuwste achtbaan. De populariteit van de serie was ongekend: de negen afleveringen werden bijna 500.000 keer bekeken!