Electric Ocean Remix Aanbevolen

Als de zon ondergaat, komt SeaWorld tot leven met de gloed van Electric Ocean Remix, die op 24 juli op vrijdag en zaterdag in première gaat.

Gasten worden uitgenodigd om laat in de zomerweekends te blijven om te genieten van opwindende dansmuziek en een schitterende avond vol energie die vonk als de zon ondergaat, terwijl de veilige fysieke afstand wordt gehandhaafd. Het plezier gloeit op met Light Up The Sky, een vuurwerk en een pyrotechnisch spektakel dat de schittering van de zee naar de lucht erboven brengt voor gasten. Evenement details: Seaworld.com

Dit evenement wordt gehouden op:

  • Vrijdag en zaterdag 24 juli tot en met 6 september
  • Tijdens Labor Day Weekend: vrijdag 4 september tot en met zondag 6 september

Alle gasten met bestaande tickets, Fun Cards of jaarpassen moeten vooraf een reservering maken om de parkcapaciteit te beheren en de fysieke afstand te behouden. Door reserveringen te reserveren, kan het park het aantal gasten op het terrein elke dag beperken, waardoor de krachtige veiligheidsprotocollen van het park verder worden verbeterd.

"We zijn verheugd om Orlando's nummer één zomeravondevenement, Electric Ocean, terug te kunnen brengen naar SeaWorld in een 'remix' die al onze gasten veilig zal houden en hen tegelijkertijd zal laten genieten van dit opwindende evenement," zei Park President Kyle Miller . "Veiligheid is een topprioriteit voor ons parkteam en we hebben hard gewerkt om elementen van Electric Ocean aan te passen, terwijl we alle energie en opwinding behouden waar onze gasten van zijn gaan houden met de lancering van Electric Ocean Remix."

Meer in deze categorie: « Mondmasker verplicht Ga op reis »