Ga op reis Aanbevolen

Het Family Theme Park deelt een deel van Miniland U.S.A. met hotelgasten, leden van de Annual Pass en klanten in The Big Shop.

Terwijl fans wachten op de heropening van LEGOLAND® California Resort, nodigt het familie-themapark voor kinderen van LEGOLAND®-hotelgasten, leden van de Annual Pass en klanten die minimaal $ 25 kopen bij The Big Shop uit om de skyline van New York City te verkennen, de bezienswaardigheden en geluiden van Las Vegas en de parades en bayous in New Orleans.De drie steden vormen slechts een deel van Miniland, VS met een populatie van 8,467 Minilanders en een 'hoogte' van 75 voet, zullen gezinnen met kinderen onder de indruk zijn van de meer dan 30 miljoen LEGO® stenen die zijn gebruikt om deze iconische steden te bouwen . Hoewel de Minilanders geen maskers dragen, zijn alle gasten van drie jaar en ouder verplicht om tijdens een educatieve excursie het gedetailleerde landschap, de LEGO-gebouwen en de prachtige buitenruimte te verkennen die Miniland U.S.A. tot het hart van LEGOLAND Californië maken.

MINILAND NEW YORK:

Meer dan twee miljoen LEGO-stenen worden gebruikt bij de wederopbouw van de stad die nooit slaapt. Dit bakstenen Central Park is gevuld met zoveel verschillende activiteiten als de echte! Je kunt mensen vinden die schaatsen, rolschaatsen, Tai-Chi beoefenen, koetsritten maken, naar concerten luisteren, zonnebaden, modelboten zeilen of gewoon een wandeling maken. In 2016 werd het One World Trade Center LEGO-model gebouwd met meer dan 250.000 LEGO-stenen en het kostte acht Master Model Builders meer dan 1200 uur om te bouwen. Deze dynamische constructie weegt meer dan 1.000 pond en torent met een record van 25 voet, waarmee het het hoogste LEGO-model in de Verenigde Staten is.

MINILAND LAS VEGAS:

Met de wereldberoemde Strip inclusief het Luxor Las Vegas, New York, New York Hotel and Casino, Excalibur, Mirage, Treasure Island, Tropicana, MGM Grand, Venetian, Stratosphere Tower en twee iconische bouwwerken van Paris Las Vegas, het ballonteken en Eiffeltoren. "The Strip" in LEGOLAND California beschikt ook over een miniatuur trouwkapel, monorails en levensechte geluiden opgenomen in Las Vegas. Het architectonische monument is gebouwd uit meer dan twee miljoen bakstenen en vertegenwoordigt meer dan zestienduizend uur creatieve kunst.

MINILAND NEW ORLEANS:

Garish zweeft slangen door de straten, feestvierders heffen hun armen op en eisen snuisterijen op, en 'krokodillen sluimeren in bayous naast vooroorlogse herenhuizen. De Miniland-versie van New Orleans werd gebouwd in Billund, Denemarken. Tijdens Halloween "komt de beroemde begraafplaats van New Orleans" tot leven "met tientallen zombies en skeletten die uit de graven kruipen!

The Big Shop, met het grootste assortiment LEGO-producten aan de westkust, heeft zijn openingstijden voor het publiek uitgebreid met gratis parkeren: maandag tot en met donderdag en zaterdag en zondag: 10.00 tot 16.00 uur. en vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur Voor een beperkte tijd kunnen shoppers een exclusieve traktatie bekijken: de eerste, tweede en derde plaats winnende LEGO-modellen van de populaire FOX tv-show, "LEGO® MASTERS" zijn te zien!

Media

Legoland California