zaterdag, 03 februari 2018 16:44

Naast dolfijnen dineren tijdens paradijs nachten in Discovery Cove Aanbevolen

Discovery Cove biedt een gloednieuwe nachtelijke ervaring met diner, drankjes en de presentatie van een dolfijn aan.

Gasten kunnen nu kiezen uit bepaalde avonden in 2018 paradijsnachten boeken in  Discovery Cove.

Of het nu het vieren van een verjaardag is, een jubileum of gewoon weg zijn van alles, gasten kunnen  ontsnappen tijdens een diner oase tijdens paradijs nachten. Deelnemers zullen de avond beleven in een weelderige tropische omgeving, met inbegrip van live muzikanten en up-close ontmoetingen met de dieren van het park.

Tropisch-geïnspireerde en duurzaam geproduceerde gerechten worden aangeboden op het all inclusive buffet op het strand. Entrées omvatten zalm, Hawaiian Kip en een station snijwerk met  geroosterd rundvlees. Bier, wijn en de huisgemaakte cocktail zijn ook opgenomen in de reservering.

Net voor het dessert worden gasten getrakteerd op een speciale dolfijn-presentatie; de perfecte finale voor een nacht in het paradijs. Na de sessie kunnen gasten praten met de trainers voor meer informatie over de dolfijnen.

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.