zaterdag, 03 februari 2018 16:17

SeaWorld en OCEARCH bundelen krachten om de oceanen en de zeedieren te beschermen Aanbevolen

Vandaag was de officiële kick off van een partnerschap tussen twee instandhouding leiders die gericht is op de wereldwijde bescherming van mariene dieren en oceanen van de wereld.

SeaWorld Entertainment, Inc., een leider in dierlijke redding en inspirerende thema-entertainment ervaringen, en OCEARCH, een leider in het genereren van kritische wetenschappelijke gegevens met betrekking tot de studies van keystone mariene soorten, hebben een jarenlang partnerschap aangekondigd en hebben ervoor gezorgd dat waardevolle gegevens beschikbaar zijn voor zowel de wetenschappelijke gemeenschap als het grote publiek.

Gegevens over drie van SeaWorld geredde en geretourneerde dieren zoals een grindewal, een dolfijn en een zegel harbor – kunnen nu terug gevonden worden op OCEARCH.org en open toegang zal worden verleend aan de wetenschappelijke gemeenschap in de nabije toekomst.

Het partnerschap van SeaWorld OCEARCH richt zich op drie kerngebieden:
• Onderzoek en redding – er kan gebruikt worden gemaakt voor het monitoren van geredde, gerehabiliteerde en geretourneerde zeedieren en zo waardevolle, open-source gegevens te verstrekken aan het publiek.
• Onderwijs – een gezamenlijke ontwikkeling van inhoud die helpt bij de opleiding van studenten.
• Beleid - gebruik makend van de open afkomstige gegevens van bemonsterde en getagde zeedieren zodat er kan gepleit worden voor de bescherming van het mariene leven.

Media

Themeparksnews 10 Years

More info soon (BIG GIFTS).
Booking.com

Themeparksnews

Themeparksnews brengt jullie alle nieuwtjes uit de pretparkwereld, zoo, musea, enz. Soms trekken ze er op uit en maken een tripverslag om een idee te geven aan wat je kan verwachten.